Hubi Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Hej! Na stronie Chaosa pojawił się całkiem ciekawy wywiad z Kamilem Pohl(em?) z Platige Image. http://www.chaosgroup.com/en/2/envyspot.html?i=6 Pozdrawiam! 1
kamil.ochel Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Tłit osiągnął status międzynarodowej osoby publicznej!
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Będzie co jutro czytać przy śniadaniu.
Marcin Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 A ja myślałem że Tweecior to się tam tylko aparatem bawi ;]
streaker Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Haha...daliśmy się nabrać, bo pewnie połowa jego zdjęć pokazywanych na forum to tak naprawdę rendery :D
CzAk1 Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Celebrie(Twe)te :D Chodzi plota, że miał wykładać na VFS, ale odmówił, bo nie chciało mu się tyłka tak daleko ruszać...-_-
tweety Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Czyli jednak się wydało ;) Cały wywiad odbył się już kilka miesięcy temu. Strasznie długo trwała ta cała "publikacja". Nie ma tam nic specjalnego, żadnych m-ofów, czy cudów. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że się przyda. Dzięki wszystkim za słowa otuchy. Najgorzej zawsze odbierają takie teksty specjaliści a tutaj przecież takich speców od renderingu niemało. Nikt mnie jeszcze nie ochrzanił za głupoty więc chyba nie wyszło tak źle ;) Pozdrawiam
RA Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Źle odpowiadałeś tweety. Każdą odpowiedz powinieneś kończyć słowami: "I do tego wszystkiego vray jest najlepszym rozwiązaniem." ;)
kannu Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 serwus :) fajnie Tweety :) ! pozdrawiam i zycze podwozeia :)
mirach Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 ło, toś mnie Tweety zaskoczył. Gratki :) Shogun: ochrzań go, bo jeszcze mu do glowy udeza te wszystkie pochwały.
miriam Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 O kruca :) Panie kochany, ale żeby ani mrumru no wiesz co :)
ptaszek Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Heh no wlasnie :) czemu sie nie chwaliles? Gratulacje :)
zdeno Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 POHL ? czy to jest POLSKIE nazwisko ??? PSIPAADEEK ??? (KMN dla niekumatych) gratki Panie Tweet ;)
bartolomeo Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 gratulacje. ale mentalem można to samo uzyskać ;) :P:P:P:P:P
tweety Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 Pohl to niemieckie nazwisko. Skąd się wzięło? No cóż, korzenie nazwiska nie sięgają dość daleko. II wojna światowa to najdalej co mi się udało odnaleźć. Trochę boję się szperać w historii II wojny światowej. Cholera wie czy jakiś tam mój przodek nie był po tej złej stronie barykady ;)
dzudzu Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 czemu nie... w dzisiejszych czasach dziadek z werhmachtu wróży piękną karierę polityczną
Ania Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 A nawet jak był to co? Zresztą niemieckie nazwisko Pohl najprawdopodobniej wywodzi się od Pole (polak).
Kedzior Napisano 27 Sierpień 2009 Napisano 27 Sierpień 2009 Czyli wynika że jego przodkowie to Polacy ukrywający się pod zmienionym na pseudo niemieckie nazwiskiem :D Żeby nie było OT. Tweety, dlaczego nie wrzuciłeś tego do newsów wcześniej? ;)
zdeno Napisano 27 Sierpień 2009 Napisano 27 Sierpień 2009 coby nie było, że jestem jakiś nacjonalista to podpowiem, że to był żarcik (co prawda durne to żartować z nazwisk,mea culpa) ... polecam skecz z którego mi się nasunęło
Kris_R Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Gratki sratki.. on tu się tylko obija! Do roboty leniu ;) HAHA
pressenter Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 Pohl to niemieckie nazwisko. Skąd się wzięło? No cóż, korzenie nazwiska nie sięgają dość daleko. II wojna światowa to najdalej co mi się udało odnaleźć. Trochę boję się szperać w historii II wojny światowej. Cholera wie czy jakiś tam mój przodek nie był po tej złej stronie barykady ;) Na pewno był, dlatego teraz strzelasz... takie foty. ;) Żartuję oczywiście. Fajnie, że tak propagujecie "polską scenę". :) Pozdrawiam Szymon
Rekomendowane odpowiedzi