GrześDuro Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Shot przedstawiajacy Camaro w naturalnym srodowisku. Podziekowania dla Rallego i D4D4L za nieocenioną pomoc;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 (edytowane) bardzo, bardzo, bardzo pozytywnie. super pomysł z tymi czarnymi pasami jak w starym filmie format materiały tak 4-/5 ale i tak odemnie 5 gwiazdek, za klimat. edit: patrze i patrze i takie opcje odemnie: -nie wiem jak było w camaro ale bym wywalił prawe lusterko, niepotrzebne jest, złamanie symetrii troche by pmogło tutaj. -walnął bym jakiegoś dirta na ten zderzak pod chromowanym zderzakiem z przodu, świeci się jak psu - wogóle dodał trochę brudu, pyłu, jest sterylnie zbyt -lewa część tła przekontrastowiona, a to z niej idzie światło ???? -w PS przyciemnić chłodnice za grillem trochę -szyba niby jest, ale licho jest, takie mocne clinki na chromie i lusterku a nia szybie nic -fajnie jakby dach auta nie był na równi z horyzontem. teraz masz najgorszą opcje, albo kamera ciut do góry, niech horyzont będzie widoczny, albo ciut w dół, niech ach będzie nad horyzontem, ale nie tak jak teraz, że jest na jego wysokości, to zabija całą kompozycję. ale i tak generalnie super. pozdrawiam Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez Orangegraphics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Ostroo! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 no ładnie ładnie :) 4* i jakieś fajniejsze ujęcie by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 bardzo dobra robota! Mozna by sie tylko pokusic o lekki tuning kolorkow. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 'siedzi' ładnie w scenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 5gwiadzek, niema co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Piąteczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 5 ;) ale autko mogło by być przybrudzone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Bardzo fajnie. Ale żeby się doczepić - powinno być BAD2DBONE na rejestracji (bo bez tego to chyba ortograficzny) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Mistrzowska robota!!! Model świetny, shadery itd. Ale postpro wgniata!!! Te subtelne refleksy! Coś wspaniałego Stary!!!! 5***** bez dwóch zdań! Mój głos na FRONTA!!! P.S. Gdzież Ty w tej częstochowie siedzisz??? Może by jakieś piwko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Piknie!:) Ale faktycznie przydałoby się go choć trochę przybrudzić: Pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekt186 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 a co wy z tym brudzeniem tyle? szukacie dziury w calym. PRACKA FULL WYPAS i nie 5 tylko 6*!!! MASAKRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 mówiłem że będzie 5* :P musi być ;) Bardzo dobra robota a teraz jedziemy dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 sla mnie wypas :) brawo brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Ja rowniez gratuluje udanej pracy. Spasowanie elegancko. Jedyne co bym zrobil to lekko przybrudzil opony, bo jesli to auto tu dojechalo, to te slady na oponach powinny zniknac - mowie o tych sladach mazaka, czy kredy. Pozdrawiam, xaoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Final nie powala ale ta postprodukcja Toucha nadaje naprawdę mistrzowskiego klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 No rewelacyjnie to wyglada. Teraz brakuje tylko pieknej kobiety na masce :D. Gratuluje i pozdrawiam. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Moj ulubiony pojazd;D Zacna scena! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Wyszło świetnie, są nawet zabrudzenia na szybie poza łukiem zasięgu wycieraczek! Ja bym to dał na główną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Dziekuje za komenty:) Xiz0r W takim razie zrobie wersje full wypas. Nie masz nic przeciwko zeby uzyc patentu z lusterkiem?;) Tylko to pasazera (troche bez sensu bo zazwyczaj jak jedno to bylo tylko od kierowcy, ale mi szkoda mi tego refleksu;) Dzieki Indian Kędzior i Trosiek Moze dodam jeszcze jedno ujecie, ale pozniej troche.. Vision, Pionier, Nvidia to zaszczyt dla mnie:) Eddy__ przybrudze ale troche innaczej niz Touch PICsell sluszna uwaga, ale tak mi sie lepiej zmiescilo;) Peter_F Dzieki bardzo;) Mieszkam na północy. Trzeba by sie koniecznie wybrać:D Touch Fajnie wyszlo, dzieki ze chcialo Ci sie troche przy tym podlubać i pomoc;) rowniez pozdrawiam;) Piotrekt186 hehe dzieki za wstawienie sie;) pzdr! Rally bro, oj trzeba trzeba. Dzieki:) dzieki Pierzak xaoo miala byc taka sesja w plenerze, ale jednak zrobie "jazde probną":D lucek91 Poczekaj aż zobaczysz moją;) Predator hehe:D Auta i Piekne kobiety... idealne połączenie:) Dzieki i rowniez pozdrawiam! Simonhc moj tez:) Dzieki Draven no tak tylko teraz jak zrobie podobnie to bedzie zrzynka. Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez GrześDuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Bardzo fajne. Jak nie lubię montaży ze zdjęciem, to akurat tu zrobię wyjątek i powiem że lubie ;). Świetny matching. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 GrześDuro-> nie wszystko musisz robić w 3ds-sie. wytnik lusterko pasażera, mirror i daj z refleksem na prawo, i z tym dachem potem spróbuj, pamietaj żeby podnosić(opuszczać) zdjęcie a nie model, bo ci refleksy i wszystko ucieknie, tak sobie myślę na głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Draven no tak tylko teraz jak zrobie podobnie to bedzie zrzynka. Ale ja zrobiłem prowizorkę;) Ty to machnij wszystko w miarę możliwości texturami/shaderami. Zabrudzenia na masce nie powinny mieć tak wyraźnych odbić, czyli więcej matu, dolny spoiler też do przybrudzenia, podobnie opony, światła:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Stary pojechałeś po bandzie :D Gratuluje , powaliłeś mnie na ziemie , chylę czoła... Naprawdę kawał dobrej roboty ***** Oby tak dalej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Chłopaku, bardzo ładnie :) Ja usunąłbym tylko kredę z opon - nie pasuje do amerykańskiego auta z brutalnym wręcz momentem obrotowym ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Modeling świetny. Bardzo fajne prześwietlenia na lusterkach i wycieraczkach. Minusy: - noise za duży, - literki na rejestracji za cienkie, - PROSI SIĘ O SILNY MOTION BLUR, zwłascza na oponach i asfalcie - to się da zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 - PROSI SIĘ O SILNY MOTION BLUR, zwłascza na oponach i asfalcie - to się da zrobić. Taaa..... Zwłaszcza, że samochód stoi a w środku nie ma kierowcy. Gratuluję inwencji. A co do pracy to bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Modeling świetny. Bardzo fajne prześwietlenia na lusterkach i wycieraczkach. Minusy: - noise za duży, - literki na rejestracji za cienkie, - PROSI SIĘ O SILNY MOTION BLUR, zwłascza na oponach i asfalcie - to się da zrobić. Post roku o.o Co do pracki to ble :P Haaa 500 mi siekła....aaaleee liipaaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Taaa..... Zwłaszcza, że samochód stoi a w środku nie ma kierowcy. Gratuluję inwencji. A co do pracy to bardzo mi się podoba. Jak stoi to się robi na parkingu albo w garażu/salonie. Nie ma znaczenia kierowca. Samochód lepiej wygląda jak jedzie tak jak samolot w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Jak stoi to się robi na parkingu albo w garażu/salonie. Nie ma znaczenia kierowca. Samochód lepiej wygląda jak jedzie tak jak samolot w locie. na parkingu albo w garażu to możesz postawić "pięknego" hyundai'a atosa, najlepiej na parkingu pod tesco, a tu masz muscle cara z 69 roku i właśnie praca trzyma klimat. Z tego co wiem był plan na motion blura ale niema kierowcy a to by było śmieszne, może się doczekasz. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Ja bym się nie obraził gdyby w środku było zwykłę zdjęcie na płaskiej powierzchni przedstawiające kierowcę. Nie ma sensu modelować kierowcy skoro tematem jest samochód, zresztą tło teź jest zdjęciem i jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 E super Grzesio :) Touch jeszcze wyciagnal pikniej. ***** i czekam az wyskoczy na froncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Grześ jakieś pół roku temu pisałem Ci już, że fura jest wypas - nic się nie zmieniło :-) Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 ...... cudeńko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 dzieki mpta i mrozik;) Gorzka prawda Homa;) rozumiem aluzje...:P juz sie biore do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 hehe to sie nazywa motywacja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Tośmy się nie zrozumieli :-D Według mnie należy Ci się 5 gwiazdków za ten pojazd i sposób jego przedstawienia. Zarówno ze studia, jak i z pleneru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepik666 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 zaprawdę powiadam wam: Jak na amerykańskim filmie. Wszystko gra! Jak dla mnie to przesadzają Ci, którzy chcieli by coś tu zmieniać bo ja się boję, że jak zostaną wprowadzone jakieś większe poprawki to całość się skiepści. o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Super bardzo podoba,solidna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Gratki fronta Grześ :) Bardzo zasłużenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 W końcu dostałeś fronta Gratki praca ładna i dobrze wykonana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 gz za fronta :) takie pracki powinny tam właśnie lądować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 jeeeest front :D:D nareszcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 gratki too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 super, można by jeszcze coś dołożyć ale nie będę wybrzydzał, tym bardziej, że sam pewnie najlepiej wiesz co można by poprawić :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 świetny model, ma klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 Dzieki panowie:) Takie slowa to swietna motywacja. Zwlaszcza ze zawsze bylem fanem prac np. Twoich Peter czy Krzyska i Eden'a. Dzieki za fronta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi