Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Mnie mozna spotkac tylko na

g4.upc.pl

g5.upc.pl

:)

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 498,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oblivion klimatyczna gra choc juz nie taka nowa ! chyba jedna z najlepszych gier ktore mnie wciagnely na dlugo... pogrywalem troszke jeszcze w morrowinda ale jakos mnie tak bardzo nie wciaga oblivion wypas jeszcze dodatek musze kupic bo podobno tez dobry :)

Napisano

Właśnie ukończyłem Total Overdose, w między czasie zagrywam się Call of Juarez - jak dla mnie świetny tytuł, nawet liniowość tak bardzo nie męczy, fabula dosc ciekawa itp.

Napisano

grał ktoś może w bioshocka? bo się trochę napaliłem na ten tytuł i może ktoś coś powie na ten temat ;P

Napisano

znacie jakieś ciekawe gierki z trybem cooperative? najlepiej strzelanki i z niskimi wymaganiami:)

Napisano

sciagnij demo bioshocka i zobacz ;) najprostsza droga zeby sie przekonac lub zobacz filmiki na youtubie

Napisano

Bioshock - Cóz, wolałem zostac na etapie podniecania sie trailerami (przynajmniej byla jakas podnieta) Częsc wizualna i dzwiekowa naprawde trzyma poziom ten cały design i wogole robia calkiem niezly swiat...niestety sercem gry jest przedewszystkim gameplay...i tutaj sie rozczarowalem co z tego ze sa jakies litlle sisters i big daddies skoro cala rozgrywka polega na: 1. shoot shoot shoot...ewentualnie 2. "let them do the job", czyli po prostu napuszczasz wrogow na siebie a sam bierzesz nogi za pas zeby za rogiem zrealizowac punkt 1. Powiedzialbym ze co najwyzej fajny rpg z pierwszej osoby nizeli jakies wybitne dzielo....

Napisano

JmTm00 hehe dzięki za info ;) zagram na pewno, bo takie klimaty mroczne mnie rajcują :P tylko żeby to nie był kolejny Prey, bo ten tytuł to naprawdę porażka dla mnie była i teraz boję się grać w te nowe cuda :D

Napisano

polecam suikodena 2 na psp - poważnie, grałem ostatnio i naprawde wciąga.

Napisano

ET: QW demo ..ojaaa...dobre tylko na moim fx5500 to żart dość, chyba czas na upgrade... :D

Napisano

dariusz Swat 4 świetny , cooperative , a w dodatku 20 zł w empiku

Napisano

to może tibie :D

Boże a za mną mafia 2 chodzi.... ale bym pograł...

Napisano

SoAd, kome dzięki, obadam

hindus chodzi mi o gierki typu Half Life, ale z dwoma Gordonami Freemanami:) wiem że Codename Outbreak miał tryb cooperative

Napisano

BS nie jest zly. tez z poczatku wlaczalem na 10-15 min i wylaczalem.... ale wlaczalem coraz czesciej i czesciej :) spodobal mi sie, klimat sie wkreca, grafa niezla, story ciekawe.

Chyba jest dobry bo juz od dawna niemam zaciecia (czasu tez ) do grania ale do BS'a wracam kiedy tylko sie da.

Nie jest to rewolucja ani rewelacja ale kawał porządnego FPP.

Napisano

Ta gra jako jedna z niewielu, które kiedykolwiek powstały ma styl. Jest stylistycznie kompletna od A do Z. Nie rajcuje mnie strzelanie do potworów, bo boję się takich gier ;) ...ale według mnie, to jest gra roku.

Alan Wake, to grafika z domieszką klimatu (który posiada też Bioshock).

Lost Planet, to jakaś tam gierka. Dla mnie benchamark.

No i nie zapominajmy o świetnej części programistycznej i optymalizacyjnej w Bioshocku. Gra chodziłaby pewnie wyśmienicie na Amidze, gdyby tylko na nią wyszła.

Na grę trzeba się często patrzec calościowo. Nie tylko gameplay czyni program grą. :)

Napisano

chwilami niesamowita wprost grafika, animacja też nie zgorsza, efekty wody sa naprawdę szokujące chwilami...ale szybko się przechodzi;)

Napisano

No tutaj się zgodzę z przedmóiwczynią, gierka to były trzy dłuższe posiedzenia - po 3 - 4 godziny. Faktem jest, że coś do niej przykuwa, ale bo ja wiem... Gra roku raczej nie, po przejściu PREY miałem przyjemniejsze wrażenia jeśli chodzi o powiew świeżości i nowatorstwo. Ale ta gierka też ma swoje momenty. Graficzka robi wrażenie, ale po enginie U3 spodziewałbym się sporo więcej. A tak, to w sumie połączenie tego co było najładniejsze w HL2 z tym co było najładniejsze w Preyu czy Q4, dodany hdr, pare chmurek... No fakt, pare rzeczy mnie zaciekawiło jak zostały zrobione, ale reszta to tylko tyle co w zdaniu wcześniej. Co mnie ********* to wszechobecny brak amunicji :D. Zwłaszcza przed finalną konfrontacją.

Napisano

Hmm pogram z ładnymi efektami na P2,6 7600GT 2GBRAM ? ;)

Napisano

Drab - sory bejbe ale nie :/ ale no low tez mozna grac wszak :D...i pobudza wyobraznie bardziej ;))))

Napisano

eEee tam cienie to tylko dodatek moim zdaniem, czymze jest gra bez gameplaya wszak :D 2 pierwsze czesci Thiefa nie miały cieni a to był jakby klucz gry ;))

Napisano

taa, a trzecia część w której te cienie się pojawiły świeciła już chyba tylko nimi :P.

Napisano

Ja teraz zagrywam się w Obliviona (jeżeli czas pozwala) gierka kopie tyłek i to ostro ;D

Napisano

ja nie dawno przeszedlem Dreamfall (druga czesc Longest Journey) bardzo fajna gra, ciekawe zakończenie. polecam starym zboczencom takim jak ja którzy lubią grac w przygodówki :D

a terez gram w Still Life'a grafika sliczna i zapowiada sie również dobrze

Napisano

Haha swój człowiek :D The longest journey niestety skończyłem gdzieś pod wodą, bo nadszedł nieoczekiwany format.. Ale Still life przeszedłem w mig :D. Zabójcze teksty tam padają. W jakim momencie jestes?

Napisano

dopiero wczoraj zaczołem, jestem pod mostem w londynie, paryzu albo pradze :d nie jestem jeszcze pewien. A co do longest journey to zalatw sobie jeszcze raz bo kawał dobrej gry jeszcze ci został(no moze nie kawał ale i tak opłaca sie dokończyć)

Napisano

Painkiller - czarna edycja :D :D :D

Pewnie obciach że dopiero teraz zagrałem w tą gierkę :) Wcześniej grałem tylko w dodatek battle out of hell.

Myślałem że po latach to już średnio się będzie grało, a tu taka niespodzianka :D Gra się naprawdę super, jestem pod mega wrażeniem. Graficznie już trochę odstaje od nowości, ale to głównie jeżeli chodzi o rozmiar tekstur, ilość tri i bajery w stylu normal itp, ale nie zmienia to faktu że aż się chce podziwiać kunszt grafików :) Mapy dopracowane są w najdrobniejszym szczególe, widać doskonałą robotę na każdym kroku :) Naprawdę, mimo upływu lat, jeżeli chodzi o estetykę gra jest ciągle w czołówce...

Do tego przemawia do mnie bardzo gameplay. Często walczy się z kilkudziesięcioma potworami na raz, w koło wybuchają beczki, latają granaty, ciała wrogów obijają się bezwładnie o ściany XD No po prostu sam miodek... Od czasów Duke Nukem nie bawiłem się tak świetnie masakrując całe połacie przeciwników :D Czysta jatka... Szkoda że w większości nowych gierek stawia się raczej na 2 - 3 dopasionych przeciwników max na ekranie w jednym momencie - zabija to całą dynamikę gry...

No nic, gierkę polecam sobie odświerzyć 20 zyla za oryginał wraz z dodatkiem, bonusowymi filmikami (w tym wywiad z ludkami z PCF), do tego jak ktoś lubi się pobawić silnikiem to na płytce dostaje kompletne i działające narzędzie, do tego wraz z eksporterami z mayki i maxa...

2 dyszki naprawdę dobrze wydane.

Napisano

moh: airborne... hmm 6 godzinek grania, ale fajniutka gierka, niesamowita muzyka;]

Napisano

ja skonczylem Heavenly sword w dwa wieczory ;) gra calkiem spoko ale daleko jej do Ninjy Gaiden Sigma/

Oblivion mi sie znudzi - nie mój rodzaj gry/ czekam na MassEffect

a Bioschock i Halo 3 pewnie niedlugo ;)

Napisano

Command & Conquer 3-spodobały mi się nowości ale nie ma to jak RA2 czy Generals:)

Muszę sprawdzić World in Conflict-nieźle się zapowiada.

I nie śmiać mi się-sprawdzam teraz Second Life.Tyle się człowiek naczytał o tym jakie to cudne. A mi się w tym nudzi :D. Zero akcji a lagi większe niż czasami w ET;)

BTW

Czy ktoś ma ochotę na jakiś wieczór rozgrywek? Np. Enemy Territory, SWAT, etc?

Napisano
moh: airborne... hmm 6 godzinek grania, ale fajniutka gierka, niesamowita muzyka;]

Czarny, Ciebie tez rozbawili niemieccy Terminatorzy w dwoch ostatnich misjach? Te misiaczki w maskach gazowych i z MG-42 w rekach, napierdzielajace niczym Blain z "Predatora" w dzungle :D?

Napisano

taa, szczegolnie jak pierwszy raz pojawili sie w grze i jeden z nich z ciapongu wychodzil:D heh ale dali mi oni do myslelnia czy takie wynalazki faktycznie istnialy:P

teraaz pogrywam w bioshocka, fajny klimacik, nie ma co:) pozdro

Napisano

Micro Machines 2 i Crash Bash - w pare osób kicks ass :]

szkoda tylko, że od jedenastej trzeba dymać na cepeen... :]

Napisano

world in conflict - świetny engine, klimat super - cały czas coś się dzieje, wszędzie wybuchy, naloty, złoooo.

Napisano

Ja już grałem w team fortress 2. ;)

Świetna gra. Wygląda bajecznie, chodzi bajecznie (Ati 2600XT), kompletna gra. Stylizowanie na komiksy i lata 60, to strzał w dziesiątkę. :)

Napisano

Jest, ale z tego co widzę - tylko jako beta, do kupienia w pakiecie z HL2 i kilkoma innymi tytułami valve. Oficjalna premiera 10 października (oczywiście - via steam :/ ).

Napisano

Nic nie szkodzi na przeszkodzie by udzielić sobie rozrywki w becie :)

[edit do niżejszego Vorka.]

strasznie kikasuje. jak wyjdzie i zmodernizuje moją maszynę to kupuje odrazu :D

Napisano

ET: Quakewars - kickass, na razie pogrywam w demko, jeżeli gracie, szukajcie mnie na demoserwerach quakewars.pl ;)