Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 498,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja mam problem z konfiguracja i puszczeniem tego przez proxy :(

Napisano

hehe, też gram w QW i też czasem na quakewars.gamesnet.pl

nick: marcin.viz

Napisano

Właśnie przed chwilą zagrałem sobie w stranglehold demo :) Fajna gierka, prawie wszystko można rozwalić :D Tylko mam mały problem... niestety w demie nie można zmieniać rozdzielczości i mam jakąś chyba 800x600 i na moim LCD który musi mieć 1280x1024 ekran jest przesunięty w lewo... hm... wie ktoś jak to naprawić?

Napisano

patry raczej nie ma rozwiazania - tez to przerabiałem i niestety musiałem sie meczyc.

Napisano

SKATE gra ktora robi naprawde niezle wrazenie, pochlonela mnie na cale dwa dni grania nonstop, zdziwilem sie ze chlopaki z EA potrafili zrobic tak realistyczna gre polegajaca na jezdzie na deskorolce.

Poprostu polecam, nie tylko dla skaterow ;)

A tak ogolnie to Tony Hawk przy tym to smiech na sali :)

Napisano

a ja gram ostatnio w dobrze znany, stary ale jary Planescape Torment... bardzo fajny klimat, fajne dialogi, tylko miejscami za długie. Ale to gierka, żeby posiedzieć spokojnie i sączyć klimat.

Napisano
powiedz, kiedy będziecie w Jeleniej:)

lepiej Ty powiedz kiedy bedziesz w Londynie :)

na swieta pewnie bedziemy .

Napisano

Z ostatnich moich "doświadczeń"... Bioshock - omówione już wcześniej, ColinDirt - wypas na maxa, bardzo miło się grało, world in conflict - może i ma potencjał, ale moim zdaniem może występować raczej jako darmowy dodatek do company of heroes... prywatnie - padaka :).

Najświeższy raport - quake wars pełne - miło się gra, naprawde sympatyczny potencjał (czy snajperzy są traktowani od razu jako camper na sieci, czy są mile widziani :P?). No i dzisiejsze odkrycie, jakim jest demko Clive Barker's Jericho... Może mnie ludzie zbesztają, ale uważam, że Crysis zyskał sobie bardzo poważnego przeciwnika jeśli chodzi o grafikę, a dodatkowo, jako, że jestem zwolennikiem klimatu bardziej Jerychowatego (i połykam prozę i kino tegoż pana :P) to mój prywatny ranking i tak już ma nowego NUMER 1 !! Ale ja tu nie o Kryzysie, Jeryicho mnie powaliło, przemieliło i wypluło (po zaskakująco krótkim demie). Palce lizać

Napisano
A ja czekam na Team Fortress

A ja czekam na Dwarf Fortress, kolejny update!!! Może już w tym miesiącu!

Najbardziej wykręcona gierka, w jaką kiedykolwiek grałem, nie licząc może Neverhood, a bardziej rozbudowana od Cywilizacji :D

Napisano

kto gral w bioshocka i na jakim sprzecie to chodzi?

P4-dual3GHz, 1GBramu, GeF7600 256mb pociagnie to to?

pozdr

Napisano

athlon64 3200, 1gb ramu, 7300gt, 800x600 medium (a jak się wyłączy shadery to śmiga jak burza w wyzszych podziałkach, ale co to z agrafika wtedy hehe...), śmiga ładnie, więc u Ciebie też będzie ;)

Napisano

super, dzieki:)

a jeszcze jedne sprawa: on jest pod directX 10...?

czy pod 9? jak to jest, bo 10ka chyba pod nowsze karty z serii 8600 chyba tylko jest?

Napisano

niby obsługuje dx10, ale nie ma istotnej różnicy wizualnej (niektóre efekty specjalne są podrasowane - podobno, nie zauważyłem tego specjalnie...) - natomiast pod dx10 chodzi nieco wolniej :D (testowałem na 8600GT)

Napisano

Chłopaki chłopaki!

Na allegro już do kupienia za 108zł The Orange Box.

Piękna sprawa bo za taką cenę dostajemy HL2, HL2 e01 , HL2 e02, Portal, Team Fortress 2 w pięknym pomarańczowym pudełku.

Nie jestem raczej częstym graczem ale to jest dobra okazja, zwłaszcza że w sklepach będzie kosztować 49$ :)

http://www.onlinegamesector.com/hra.aspx?game=2499 a tu przedsmak Portal'a ;)

edit.

na 33 levelu ciągle blokują mi się boxy. olałem.

Napisano

Portal (z orange box`a Halflife 2) - MEGA WYPAS, takiej gry brakowało od dawna :D

Napisano

Jestem świeżo po kilku godzinkach (2-3) gry w Half-Life 2 Episode Two. Whoa! Motyw z Hunterem na początku (gdzie i co to kufa jest?), rozplaszczane robali :P Ucieczka przed Ant Lion Guardem i teksty tych kolesi podczas walki z Ant Lionami podczas, gdy Vortigaunt... już za dużo opowiedziałem :P Ale gra naprawdę zamiata. Warto było czekać. Jutro rano wstaje i kończe grę xD

Napisano

Grał ktoś w beta demo ut3?? Musze powiedzieć że za słaby sprzęt mam żeby poczuć tę grę. Na 22 osobowych serwerach jest "rzeźnia". Zawsze mam freeza jak ktoś mi w pole widzenia wskoczy. Natłok efektów, odgłosów. Powiem jeszcze ze fajna zabawa jest. :)

Napisano

Już jest demo UT3?!?!?!?! O kurde, zaraz jej muszę poszukać, bo to chyba jedyna gra na którą czekam z niecierpliwością :D Ciekawe jak na moim sprzęcie pójdzie :)

Napisano

Przyznam się, mam wszystko, grałem :D choć gier na kompie od dawna nie miałem ,tak teraz nagle mam ich wiele :D

HL2EP2 - wymiatacz :) na Radeonach tym bardziej ^^ (dobrze ze zakupiłem nowa kartę uh... :P)

Portal, no tez może być, świetna gierka :)

UT3 - bez komentarza, to po prostu grafiką i Rozgrywką rozwala, mogę posłać trochę screenów :D

Napisano

Dobra, już się nagrałem i ochłonąłem trochę... :D

UT3 wymiata! :) Genialna giera! :) Na max. detalach mam średnio 35-40FPS więc pograć można spokojnie :) Ach, i ta grafika...! :) Coś wspaniałego... :)

Napisano

no odwalili kawal pozadnej roboty przy enginie, nie to co metali gowno w doomie

ciekawe jak unreal single bedzie wygladal

Napisano

kupilem sobie wczoraj paraworld orginal 20 zl :) nie jest to zadna super klasyka ani nic tego typu gierka w sumie w miare nowe chyba nawet roku nie ma :) moge kazdemu polecic :)

Napisano

UT3 sprawdze w tygodniu, poki co pogrywam w Team Fortress 2 (+ star dobry CS) - orange box fajna rzecz, team fortess po lanie z dnia na dzien coraz lepszy, postacie sa po prostu swietne :)

Napisano
poki co pogrywam w Team Fortress 2 (+ star dobry CS) - orange box fajna rzecz, team fortess po lanie z dnia na dzien coraz lepszy, postacie sa po prostu swietne :)

kurcze, wszyscy już będą w niego fajni a mi dojdzie dopiero w poniedziałek :(

swoją drogą pisze się potem ktoś na jakiś max3d.pl TF2 play? :)

Napisano

I ja sie pisze na TF2 :D. Orange box jest sweet. Portal juz przeszedlem HL2: EP2 w polowie.

Edit: Ehh Ep2 troche mnie zawiodl, jest zdecydowanie za krotki :/

Napisano
[...] Na max. detalach mam średnio 35-40FPS więc pograć można spokojnie :) [...]

Jak coś, to już nieaktualne :) Zainstalowałem najnowsze sterowniki i teraz w rozdz. 1280x1024 mam cały czas 60FPS :]

O, i może by się tak ciupnęło w tego utka na necie? Dzisiaj może tak ok. 20 :)

Napisano

A ja polecam odswierzyc stroszke stara klasyke czyli C&C Red Alert 2 gralem w to jeszcze jak bylem mlodszy, gra wciaga za kazdym razem, kupilem sobie ja w niedziele i gram ile wlezie w nocy, kampania amerykanow skonczona teraz jade sovietami i jest super ! Chetnie pogral bym przez neta tylko nie mam lacza :/

Polecam i pozdrawiam :)

paa

Napisano

hp2:ep2 rzadzi, niewiem czy krotka, bo delektuje sie gra, (5x dziennie musze sobie wlaczyc load z Vortal Combat :D). polecam, -10/10.

Napisano

Drugi dzień mam TS'a ale się wkręciłem :D

Imo rewelka. Szpiegostwo rządzi. :)

Co powiecie o piątku/sobocie w okolicach 20:00? :D

tf2screen0014pt.jpg

Napisano

a ja właśnie skończyłem Wiedźmina i chyba jedyne co mogę powiedzieć to WOW. jeden z najlepszych rpg w jakie grałem do tej pory, ze świetną fabułą, dialogami, muzyką, grafiką...trzyma klimat sagi wiedźmińskiej aż miło, naprawdę polecam :) chłopaki z CDP red naprawdę dali czadu...

fakt że gra ma trochę mniejszych lubi większych błędów (takie jak wywalanie się gry, przez całą rozgrywkę wysypała mi się jakieś 5-7 razy...) i częste doczytywanie gry (okraszone ładnymi digipaintami jednakże) zupełnie mi nie przeszkadzały.

krótko Polakom gratulujemy Wiedźmina! (a przynajmniej ja ;p )

pozdrawiam :)

Napisano

Clive Barker's Jericho - WYPAS. Dość liniowa (niestety), ale za nadrabia klimatem i grafiką, obowiązkowa pozycja dla fanów Clive'a Barker'a.

Napisano

jezeli ktos ją zna to musi byc naprawdę zapalonym grazem, ale zapewniam ze gra jedna z najlepszych w jakie gralem... midozio i wogule... wydana w roku bodajże 1999;)

RECOIL

Napisano
Clive Barker's Jericho - WYPAS. Dość liniowa (niestety), ale za nadrabia klimatem i grafiką, obowiązkowa pozycja dla fanów Clive'a Barker'a.

Ano wypas, chyba najlepsza fpp w jaką ostatnio gralem (obok MoHa i HL2 :D)

A teraz przycinam w Wiedźmaka i musze stwierdzic, że giera jest niesamowicie dobra. Przede wszystkim fabularnie odstawia wszystkie inne rpg ostatnich lat ( mysle ze poziom mozna porownac do Deus Ex czy Fallouta )

Napisano

Clive Barker's Jericho? Naprawde?? Mi sie podobaly filmiki z gry ale w recenzjach ja zjechali strasznie... mowicie ze nieslusznie?