Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

alw w przypadku PoP nie stawaly sie też lepsze. Jedyna w zasadzie różnica przez trzy wersje to więcej kombosów i fajniejsze lokacje. Tyle :) sam teraz przechodze T2T na game cubie i jest fajny. Polecam.

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 500,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Street Fighter 3 - Next generation :] kiks es :] wreszcie na pc :]

szkoda, że ogólnie mało innowacji w stosunku do SF2 - ma się czasem wrażenie, że obdarli starą grwardię ze skóry i wmontowali w nowe postacie. no może się myle bo dopiero zaczynam zabawę :]

Napisano

A ja grywam w Battlefield 2 oraz Call of Duty 4 , długo grałem w Americas Army , Company of Heroes tez niezłe.

Napisano

Hej wszystkim !

Ja też pogrywam w Coda 4, trzeba by było się ustawić na jakiś Max3dplowski mecz ;], bo chyba dużo osób od nas w to gra :).

Pozdro

Napisano

serwus :)

czy do COD 4 są jakieś dodatki/dodatkowe misje ? ( strasznie wkręcająca gra - jestem pozytywnie zzdziwniony zbudowanym klimatem).

Nigdy nie grałem w to w sieci . ( nie udało mi sie połaczyc z ich serwerem i zalogowac).

A gra tu ktoś w jakieś strategie ? Ja namiętnie grywam :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

Kannu polecam serie warhammer najlepiej starszą shadow of the horned rat lub serie homm3 obecnie gram w starą fantasy general:)

seria kozaków tez jest git :) znudziły mi sie rts'y lepsze są wymagające myslenia gry. np warhammera sothr mało kto przeszedł ale gierka ma mega klimat i mozna sie wykazac

Napisano

ja kocham Anno wszystkie czesci, podobnie jak AoE :)

ogolnie klimatyczne strategie sredniowiecza itp czasow przeszlych xD

Napisano
ja kocham Anno wszystkie czesci, podobnie jak AoE :)

ogolnie klimatyczne strategie sredniowiecza itp czasow przeszlych xD

Anno to IMHo najlepsza strategia w jaka gralem... no arcydzielo po prostu ot co :D

Napisano

A ja teraz czekam na Far Cry 2 i nowego Splinter Cella :), ale FC2 pewnie będzie miał takie wymagania, że mój komp nie wyciśnie nawet na średnich detalach, chociaż z drugiej strony to słyszałem, że silnik na którym powstaje FC2 jest bardzo niezależny i kod gry jest jakoś dobrze zoptymalizowany. Ciekawe co z tego będzie... zapowiadana premiera na drugi kwartał 08 :).

Napisano
...serie homm3 obecnie gram w starą fantasy general:)

a już myślałem że nikt nie gra w porządne gry:D

a ja gram w Panzer General 1 i 2, czasem Caesar'a 3 odpale

Napisano

A ja ostatnio zagrałem w devil may cry 3 i tak mnie wciągało że aż se pada kupiłem:D

Nie żebym lubił pieniądze wydawać ale na klawiaturze nie można było kombosów robić:P

Napisano

Grałem w Pirates of the burning seas. Z czegoś co miało być historyczną onlinówką z żaglowcami wyszła trochę poprawiona (za to płatna) wersja darmowej Voyage Century Online. Zdecydowanie odradzam wszystkim.

Napisano

Ja teraz gram w Archlorda, polecam, całkiem w porządku gierka MMORPG, w dodatku za free:) Można oczywiście kupić dodatki za real $, ale daje radę grać bez tego:D Pozdrawiam

Napisano

Kane&Lynch - gra ma fajny filmowy klimat, ladna grafike... poza tym jedynie kupa strzelania, mimo wszsytko warto zagrac:)

Napisano

AudioSurf nowa gierka, cos co mozna wrzucic w wolnych chwilach jak sie FretsOnFire znudzi ;) latasz statkiem i w rytm muzyki (sam wybierasz swoja mp3) "kolekcjonujesz" kolorowe boxy.

taki mini (tylko 1tryb, a jest ich ponad 10) gameplay

Napisano

Od dzisiaj ciułam na xboxa360 albo Wii, ciekawe jak będzie wyglądał spore na Wiim Xbox pa Burnuota o którym Porasz wspominał, świetna gra. DOść ciekawie się gra na Wii w Call Of Duty(3 chyba) (wymaga przyzwyczajenia, ale daje rade imo, a skoro następna część też będzie na Nintendo to może być ciekawie.

Napisano
AudioSurf nowa gierka, cos co mozna wrzucic w wolnych chwilach jak sie FretsOnFire znudzi ;) latasz statkiem i w rytm muzyki (sam wybierasz swoja mp3) "kolekcjonujesz" kolorowe boxy.

taki mini (tylko 1tryb, a jest ich ponad 10) gameplay

Mam nadzieje ze dobry szit :)

Innaczej tydzień bana :D

Napisano

Lelen na listoisc boska co ja ci w zyciu zlego zrobilem ha? No co takiego ze mnie tym AudioSurfem pokarales :P Nie moge przez to zadnej roboty skonczyc bo tylko highscory srubuje :P

Napisano

RPG rulez. Polecam dodatek do Neverwinter Nights 2 - Maska Zdrajcy. Fabuła i klimat powalają! Ta gra daje natchnienie - naprawdę...

Jak ktoś ma starą puchę to Knights Of The Old Republic, a jak ktoś ma złoma to Baldur's Gate II lub Icewind Dale I - ten klimat... sam miód!

Napisano
Lelen na listoisc boska co ja ci w zyciu zlego zrobilem ha? No co takiego ze mnie tym AudioSurfem pokarales :P Nie moge przez to zadnej roboty skonczyc bo tylko highscory srubuje :P

hehe wiec ostrzegam reszte, nie instalujcie tego :P

do gry trzeba miec cholerny refleks :o

Napisano

siema

nie wiem czy było ale jak lubicie takie gry to "sumotori" jest fajne

są dwa sumo kture wyglądają jak bipedy i tu musisz przewrucić drugiego,

zarombiste jest ponieważ w grze jest taka fizyka jak w havok i bardzo realistycznie się przewracają sumosy.

Napisano
Od dzisiaj ciułam na xboxa360 albo Wii,

To sie zdecyduj bo mozesz sie zawiesc :) To KOMPLETNIE rozne konsole i nastawione na zupelnie roznych klientow. X360 mozna porownywac z PS3 bo to ten sam segment (mega grafika i ogolnie high end) , ale Wii to rozrywka zupelnie innego rodzaju - nie mowie ze slabsza, ale calkiem inna. Tam sie stawia na fun z grania, poskakana przyTV najlepiej w kilka osob. Ale grafike to ma na poziomie poprzedniej generacji konsol. No i nie kazdy tytul sie tam pokaze. Szczegolnie z tych bardziej brutalnych.

PZdr

Napisano

Wii jest git jesli masz grupe przyjaciol i lubicie sobie grac no to polecam Wii, nawet widzialem kiedys jak pies gral w tenisa na wii i dobrze mu szlo.

Xbox360 za glosny, grzeje sie, pady bezprzewodowe maja baterie paluszki i sa ciezkie!

PS3 chyba najlepsza opcja pady super, gry ekstra, grafika miodna, cicha konsola i ma wifi

a przy okazji ktos wie jak przejsc w Uncharted darkness fortune przesowanie posagow w bibliotece ? szukalem na forach o grach ale tam jest dziwnie.

elo

Napisano

setny raz to napisze ale co mi tam, XBOX (kazdy) SSIE! nie dorasta do piet ps3...

a pykam teraz (nareszcie karta z pixel shader 3, musze nadrobic zaleglosci:P) Lost: Video Game gierka full wypasik, czuje sie jakbym ogladal serial, jakis tajemniczy dialog + logo na poczatku chaptera, previously on lost (wszystko w skrocie co juz zrobilem w grze), zawsze eleganckie zakonczenie chaptera, dobre zagadki (np. poprzesuwaj i powsadzaj tak korki zeby uzyskac 45v :D), grafika daje rade, wiekszosc lektorow ma identyczny glos co bohaterowie z serialu (a moze to oni gadaja? :P) - jedynie sojer ma cos dziwny glos;x , liniowa - niewidzialne sciany, ale da sie z tym zyc, hmm mozna z kazdym bohaterem z serialu prowadzic dialogi, albo wymiane przedmiotow (po drodze zbierasz rozne jablka, butelki wody), a oferuje np. pochodnie + zapalniczke i wkraczasz z tym do jaskini, elegancki efekt swiatla, ale trzeba uwazac woda moze zgasic pochodnie i skroci "zywotnosc" ognia, podobnie jak nietoperze, kreci sie tez tu i owdzie slynna chmurka, czasami potrafi wystraszyc (za dlugo trzymasz zapalona zapalniczke, przegrzewa sie, oparzyles sie - robi sie ciemno... po chwili zapalasz, a za toba chmurka, zdarzysz tylko ryknac aaaAA i game over - a nie trudno o ten napis, choc prawie w ogole nie walczysz to gra jest dosyc trudna), dobre sa tez wspomnienia (koles stracil pamiec, wracaja mu wspomnienia i zeby sobie cos przypomniec musi walnac odpowiednie zdjecie - ustawiasz pozycje, focusa i pstrykasz ;))

uuuf to tak w skrocie moje pierwsze 3 chaptery gry :P

Napisano

włączcie SWATA 4 po necie, mega dobra gierka...troche stara, ale przyjemnosc z zabijania ludzi z drugiego konca swiata jest...bezcenna...;], jak by ktos chcial zagrac to piszcie...;]

Napisano

1/2 gier ktore przez swieta mialem okazje pograc (na PS3):

Devil May Cry 4 - masa miodnosci, klimatu, szybka akcja, eleganckie dialogi, choc teraz nie gramy dante, a go szukamy (od polowy gry dante wkracza do akcji) to nie ma co sie przejmowac, nowy bohaterek ma elegancka reke ktora moze rzucac przeciwnikow o sciany, przyciagac ich do siebie, posiada tez mieczyk i shotguna... 10/10

Lost Planet - grafika totalny own3d, mozna sie bawic linkami jak w wormsach :P 9/10

Skate - symulator jazdy na desce, symulator ze wzgledu na sterowanie, zeby skoczyc zrobic jakiegos flipa czy cus musimy odpowiednio ruszac galkami :o nie ma combosow za 5mln jak w tonym, dobre replaye i grafika 8+/10

Uncharted suuuuuuper klimat / dialogi, rewelacyjna grafika (wejdziesz do wody i masz mokre ubranie :P) 10-/10

NBA Street Homecourt grafika elegancka, lepsze od poprzedniczki, wiecej trikow, wiecej wsadow, wiecej mozliwosci 9/10

Turok hmm gralem tylko w jakies jaskini, nie wiem jak tam wyglada dzungla, ale to co zobaczylem niezbyt mi sie podobalo :x, dobry motyw gdy dino sie rzuca na ciebie - upadasz na ziemie i wbijasz mu noz w paszcze zeby ci nie odgryzl glowy, grafika "taka se o" 6+/10

Burnout Paradise wgniata w fotel grafika, speed i cholernie dobrze zaprojektowane wypadki :D 9/10

GRAW 2 wiecie ze kamera jest jak w Gears of War? :P nigdy mi sie zbytnio nie podobaly gry w ktorych strzelam i musze dowodzic, za duzo myslenia :x ale grafa niezla 7+/10

Darkness klimaat! dobry poczatek gry, gdy jedziemy samochodem w tunelu rozwalajac wszystko po drodze, siedzimy na fotelu i sluchamy jak kierowca klnie na prawo i lewo ;x 8+/10

Napisano

Heroes V -> Mila alternatywa III (bo czworka to byla sucks), nawet na niskich detalach ladna :)

Napisano

SWAT 4 po necie miecie z butami CS-a :D

World of Warcraft na servie Ravenholdt (EU) ;]

C&C: TW

The Settlers :D (ta edycja rocznicowa... 20 lecia czy jakoś tak ;] )

Napisano

Pokażę Wam przykład gry stworzonej w Quest3D. Nie jest ona super piękna graficznie, za to bardzo ciekawa koncepcyjnie :)

Co jest fajne: podkładem muzycznym do gry (a zarazem swego rodzaju scenariuszem) są nasze własne pliki mp3. Wybieramy ulubioną piosenkę, podłączamy i zaczyna się gra - latamy małym stateczkiem i zbieramy punkty. Nic wielkiego, jednak to rytm piosenki wyznacza tempo gry, ścieżkę, ilość klocków do zdobycia. To w dużym skrócie.

Gra zdobyła dwie nagrody w tym w dziedzinie audio, w konkursie Independent Games Festival.

Podaję linki do nagranych przez graczy filmików. Wybrałam dla Was następujące utwory:

Through The Fire and Flames (trwa prawie 8 minut, ale warto poczekać, gdyż są fajne momenty)

Rammstein, Du Hast :)

youtube.com/watch?v=BwYSANh2ebg&feature=related

i moja ulubiona piosenka - Chop Suey, System of a Down

youtube.com/watch?v=aTOFdPY9I9E&feature=related

strona gry: www.audio-surf.com/

strona programu: www.quest3d.info

Napisano

Quest3D wspominalem o tym strone wczesniej :P

ostatnio w "mniejsze" gierki pogrywam:

Ninja Reflex - zdobywasz po kolei pasy (do czarnego), wykonujac coraz to trudniejsze minigierki, np.: lapanie much paleczkami, rozwalanie arbuzow monczakiem, siekanie katana przeciwnikow itd... trzeba miec do gierki niezly refleks :P 8/10

Westward 2 - Heroes of the Frontier - gierka typu settlers, tyle ze na dzikim zachodzie, dbamy o zloto, wode, jedzenie i drewno, wykonujac jednoczesnie questy 7+/10

Master of Defense - gierka jakich wiele po necie sie wala (flashowych), budujemy towersy na drodze zeby przeciwnik nie mogl dojsc z punktu a do punktu b, tyle ze grafika 3d.. 7/10

Trials 2 - elastomania, ale z b.dobra grafika (hdr, swiatla, motion blur, dobre texturki) 7/10

Mugen: Mortal Kombat vs Street Fighter - polaczenie dwoch klasykow, troche zbugowana, ale da sie pograc (polecam Chameleona, cholera ma chyba combosy od wszystkich ninja :P) 8-/10

Hunting Unlimited 2008 - polowanie na j(l)elenie, slonie, kroliki.. spory wybor broni, sprzetu, przy strzale trzeba brac pod uwage odleglosc, nachylenie, wiatr, przy dobrym strzale kamera jak w max paynie przy strzale z snajperki ;) 7/10

Metin 2 - mmorpg, pogrywam sobie rekreacyjnie, nawet ciekawe, 500mb i do tego darmowe i calkowicie po polsku.. 8/10

JFK Reloaded - cieeezka gra, strzelamy z okna do gubernatorka w samochodzie, nie moge zdobyc nawet 200/1000 pkt :P 7/10

Warriors Orochi - klon dynasty warriors, bardzo dobra relaksujaca gierka, wpadamy w 30przeciwnikow, walimy masowego combosa, po chwili wszyscy leza ;P 8/10

Sewer Run - wyscigi na deskorolkach z takimi duzymi kolkami xD nawet fajne... 7/10

Ragdoll Masters 3 - super mega wciagajaca gra, najlepiej grac we 2 ;D 8+/10

Napisano

hehehe, nie jest najtrudniejsza.;-) pozatym mało przyjemna.

BTW. W warcrafcie 3 coś takiego jest nazywa się "escape from gay space" i różne inne "escape" gdzie właśnie musimy chodzić ludzikami, ale tam w 3d i z różnymi triggerami.

Najtrudniejszą grą jest "Are You A Retard?". w war3 jak się gra za pierwszym razem jest boska i przezabawna.

Napisano

chveti, level 23 jest całkiem łatwy, trzeba tylko znaleźć sposób. Tyczy się to w zasadzie wszystkich leveli, czyli gra nie jest wcale taka trudna. Wystarczy ruszyć główką i nauczyć się synchronizacji i przejdzie się całą grę.

Napisano

Dejta spokój... :P Ja doszedłem do 11lvl i dalej nie dało rady (739 deaths XD)

Napisano

Icy Tower, saper i karcioszki xD ale scina mi sie bo w to gram jak renderuje sie cos :D

A tak to gry mnie nie pociągają :P wole filmy i seriale :)

Napisano
final fantasy 7, gra-książka i tyle, fabuła nieziemska, żadna inna tak nie wciąga i przy żadnej innej nie odczuwa się tylu emocji, wszyskie amerykańskie i europejskie produkcje wysiadają

halleluja

AVE! Jedna z ulubionych gierek ever...

A ja polecam wiedźmina! Słyszał ktoś o czymś takim? :D Od 3 dni gram z wielkim zapałem... jestem dumny ze zapłaciłem za nią 85 złociszy i wspomogłem CD Project RED

Napisano

Pierwsze minuty z... {obrazek niżej} -- i jestem zachwycony! A to dopiero początek :D

assassins-creed.jpg

Napisano

he pozniej sie znudzi po jakis 5H grania ;)

A na serio giera fajna tylko szkoda ze pomieszali klimat nowoczesny z tym sredniowiecznym, przez co np mi bylo trudno wkrecic sie w gre momentami :)

Napisano

Zmarnowany potencjal, duza schematycznosc, zbyt niski poziom trudnosci, ale za to swietny klimat, ktory nieco psuja nowoczesne przerywniki, chociaz i tak mozna pograc.

Zna ktos jakas godna polecenia przygodowke?