Napisano 6 Listopad 200618 l i worka piniędzy :P Vorek słyszałeś? :] raz jeszcze dzięki wszystkim za życzenia a rozdrabniając to Barcisz: danke kameraden auf klasen :) chveti: dzięki :) Vorek: 11 jak najbardziej :) thorgal i illy: dzięki misiaki :) oblejemy to na jakimś zlocie w Gdańsku czy gdzieś tam :] krzyhhh: dyplom za pasem więc przyda się zwłaszcza to drugie :) dzięki serdeczne :) piotrek: dzięki wielkie panie mintrill :] JunioR: danke :) hcpiter3d: dzięki :) 1k latek? i co ja niby mam robić przez ten czas? renderować? hehe :) Lis: Ich bin very szczęsliwy, when Ich słuchen das wishes :) kannu: wielkie dzięki :) możesz być pewny że do tego ostatniego siły mi nie brak :) pikSar: dzięki wielkie compadre :) illy: gdzieś tam wyżej :] CzAk1: cała brać ptaków ptaszysków i żółtych tłitich pozdrawiam i dziękuje :) rowr: bij mnie i mów mi brzydko!!! :D :D Leleń i George82: dzięki :) ogólnie to sto lat też dla Jasw (26), pchelka (22), KraZ (20). najlepszego panowie :)
Napisano 16 Listopad 200618 l swiezosci spojrzenia, pogody ducha, powodzemnia u płci przeciwnej i udanych dzieci :), ruchu w interesie
Napisano 16 Listopad 200618 l happy bday man :) EOS'a D1 Mark II, obiektywu ze światłem 0,2 fotek dla "Vogue" i "National Geographic". Samych udanych wizek w mentalu i co tam jeszcze chcesz ;] i nawzajem :D
Napisano 16 Listopad 200618 l >;) Wszystkiego najlepszego Vorek. I spóźnione życzenia dla solenizantów z wczoraj i przedwczoraj i...
Napisano 16 Listopad 200618 l No Panie Vorek, najlepszego ;) ...jak również dla "wcześniejszych", którym nie miałem okazji złożyć życzeń!
Napisano 16 Listopad 200618 l Big Hug!;) Wszystkiego najlepszego Vorek!:) I jeszcze spóxnione zyczenia dla solenizantów wczorajszych i przedwczorajszych i...
Napisano 16 Listopad 200618 l KLICEK, Jonasz_Real, piotrek, SWRSC, max_1989, nielot007, Lis, thorgal, fikołek, DraB, tweety, Badyl, krzyhhh, chveti, Knysha, Barcisz, greg_jg, JunioR - Dzięki serdeczne, wypiję urodzinowe zdrowie za Was i forum 22 lata = 19 lat spokoju + 3 lata na max3d.pl ;] Pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 200618 l 22 lata = 19 lat spokoju + 3 lata na max3d.pl ;] hyhy czyli dopiero od 3 lat wiesz co to prawdziwe życie :rolleyes:
Napisano 16 Listopad 200618 l Dzięki Drakula ;] krzyhhh - aż za dobrze ;] Dzisiaj już 17 więc jeszcze raz dzięki wszystkim. Mam nadzieję że 23 rok będzie dla mnie o wiele bardziej owocny i kreatywny niż poprzedni :)
Napisano 19 Listopad 200618 l prezentów od losu, pasjonujacej pracy, wygranych przetargów, trafnych decyzji i duzo wolnego czasu Sanki i Hubi !!!
Napisano 19 Listopad 200618 l Dziękuję za życzonka :) Flaszeczka odemnie dla pelnoletnich i soczek dla jeszcze nie dorosłych ;) Kurcze już 'dwójka' z przodu... stary sie robie... ;(
Napisano 19 Listopad 200618 l Piękny wiek nielot, wiele frajdy z modelowańska i niech ci ojciec Skill szczodry będzie. Pozdrawiam,
Napisano 19 Listopad 200618 l Nielot sto lat sto lat niech zyje zyje nam :D wszystkiego dobrego stary :)
Napisano 19 Listopad 200618 l Dołączam się do życzeń, walcz ostro z modelowaniem aż do mistrzowskiego poziomu. pojawiaj się na lotach ;) Najlepszego !
Napisano 20 Listopad 200618 l Hepi bersdej misiu :-*************** Żebyś miał papierosy. Żebyś miał alkochol. Żebyś miał bardzo bardzo bardzo wszystkiego :-*.