little-ninja Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 oby Bóg cie w koncu nawrocil maan ....eh niewierny ty i moze znów bedziemy mogli siedziec razem z rózancem jak wczesniej przy naszym pietrowym lozeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Tak nam dopomoz Bog! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Knysha, miriam i reszta - 100 lat !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 dla wszystkich bliźnioków..:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Knysha, miriam i reszta - i love was :*wszystkiego najlepsego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 wszystkiego najlepszego solenizantom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 100 lat wszystkim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Najlepszego, najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 naj chłopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 stolat :) 1234567890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 1000 LAT panowie :D wszystkiego najlepszego :D szczegolnie dla knyshy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 100 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Dziękiś i wsiego wsiego :] i również dobrego dla dzisiejszych ;) jak i wszystich biźniaków ;). Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 ja też się dołączam do życzonek :D sukcesików wam tam życzę samych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 najlepszego panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 no no 100 lat panowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Dzieki wielkie ;) Reszcie dzisiejszych solenizantow zycze wsio najlepszego :P {alem oryginalny xD} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Wszystkiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 To jak juz tak zyczycie, to ja jeno chcialbym Honde Civic V gen'a z 95 roku (coupe) + Apple Cinema Display 23" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 wszystkiego najlepszego chlopaki mmmkay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 sto lat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Nieskromnie przyłączam się do skromnych życzeń dla dzisiejszych solenizantów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 o ja cie! nie było mnie wczoraj wiec przesyłam spóźnione życzenia dla wczorajszych solenizantów knysha & miriam no i dla dzisiejszych wszytkiego naj pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 1000 lat krzyhhh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 no krzyhhhu wszytskiego lepszego i najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 100 lat ! :) więcej studenckich zleceń !:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 krzyhhh, staruchu, co tam u ciebie, khe khe? demencja zali ci nie dokucza, bo mnie juz tak :( ;) najlepszego! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 100 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 najlepszego - sto lat sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Wszystkiego naj, naj krzyhhhu ;] P.S o jeden dzień mnie wyprzedziłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 piotrek dzięki;) KLICEK thx:) Raffaello : dzięki:) chveti : nom... nigdy więcej takich zlecen :> hehe Knysha : khe khe :) sie pogada jak sie spotkamy.. comming soon może 4lica będe na pare dni we wro. nielot007 :dzięks:) pikSar: przynajmniej ktoś coś zaśpiewał hehe , dziięki slayer2004: dzięki:) sory serio nie chciałem.. tak wyszło... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom jaki tym z przed kilkunastu dni wstecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 najlepszego panowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 wszystkiego naj krzyhhh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 HOHOHo Krzyhhhu wszystkiego naj naj naj. To ja juz wiem dlaczego tak szybko dzis zniknąłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 dzięki jeszcze raz ;) a balować nie mogę bo pewien deadline się zbliża :) i jednoczeście WSZYSTKIEGO NAJ slayer2004 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 SiD, slayer2004 - najlepszego panowie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 heh :) dzieki : Knysha, Krzyhhh. P.S 20lat... a tak fajnie było być teens'em ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 heh :) dzieki : Knysha, Krzyhhh. P.S 20lat... a tak fajnie było być teens'em ;] Ano, teraz to juz z gorki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Mironeczek - wszystkiego najlepszego - powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Kannu nasz drogi animatorze - wszystkiego najlepszego, sukcesów i dokonczenia dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 serwus ! :) Kannu nasz drogi animatorze - wszystkiego najlepszego, sukcesów i dokonczenia dzieła. dzieki ! bardzo bardzo wielkie dzieki ! :) 32 lata na karku , z czego prawie jedna trzecia w 3D :D czuje sie coraz młodziej :) pozdrawiam bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 kannu - ode mnie też najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 no kurza melodia kannu wszystkiego naj naj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 najlepszgo kannu, niech Ci się wiedzie ! :) Damian - Kolejnych świetnych filmów i sukcesów :) (czekamy na Paths of Hate :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 serwus :) wielkie wielie dzięki Panowie :) piotrek, Rafaello, Vorek - bardzo mi miło. JA także składam wszystkiego najlepszego solenizantom :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 kannu - wsio najleszpego :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi