Napisano 1 Czerwiec 200717 l oby Bóg cie w koncu nawrocil maan ....eh niewierny ty i moze znów bedziemy mogli siedziec razem z rózancem jak wczesniej przy naszym pietrowym lozeczku
Napisano 8 Czerwiec 200717 l 1000 LAT panowie :D wszystkiego najlepszego :D szczegolnie dla knyshy :*
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Dziękiś i wsiego wsiego :] i również dobrego dla dzisiejszych ;) jak i wszystich biźniaków ;). Pozdr.
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Dzieki wielkie ;) Reszcie dzisiejszych solenizantow zycze wsio najlepszego :P {alem oryginalny xD}
Napisano 8 Czerwiec 200717 l To jak juz tak zyczycie, to ja jeno chcialbym Honde Civic V gen'a z 95 roku (coupe) + Apple Cinema Display 23" :P
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Nieskromnie przyłączam się do skromnych życzeń dla dzisiejszych solenizantów :)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l o ja cie! nie było mnie wczoraj wiec przesyłam spóźnione życzenia dla wczorajszych solenizantów knysha & miriam no i dla dzisiejszych wszytkiego naj pozdro
Napisano 10 Czerwiec 200717 l krzyhhh, staruchu, co tam u ciebie, khe khe? demencja zali ci nie dokucza, bo mnie juz tak :( ;) najlepszego! :D
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Wszystkiego naj, naj krzyhhhu ;] P.S o jeden dzień mnie wyprzedziłeś :D
Napisano 10 Czerwiec 200717 l piotrek dzięki;) KLICEK thx:) Raffaello : dzięki:) chveti : nom... nigdy więcej takich zlecen :> hehe Knysha : khe khe :) sie pogada jak sie spotkamy.. comming soon może 4lica będe na pare dni we wro. nielot007 :dzięks:) pikSar: przynajmniej ktoś coś zaśpiewał hehe , dziięki slayer2004: dzięki:) sory serio nie chciałem.. tak wyszło... :)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom jaki tym z przed kilkunastu dni wstecz :)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l HOHOHo Krzyhhhu wszystkiego naj naj naj. To ja juz wiem dlaczego tak szybko dzis zniknąłeś :P
Napisano 10 Czerwiec 200717 l dzięki jeszcze raz ;) a balować nie mogę bo pewien deadline się zbliża :) i jednoczeście WSZYSTKIEGO NAJ slayer2004 :>
Napisano 11 Czerwiec 200717 l heh :) dzieki : Knysha, Krzyhhh. P.S 20lat... a tak fajnie było być teens'em ;]
Napisano 11 Czerwiec 200717 l heh :) dzieki : Knysha, Krzyhhh. P.S 20lat... a tak fajnie było być teens'em ;] Ano, teraz to juz z gorki :]
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Kannu nasz drogi animatorze - wszystkiego najlepszego, sukcesów i dokonczenia dzieła.
Napisano 19 Czerwiec 200717 l serwus ! :) Kannu nasz drogi animatorze - wszystkiego najlepszego, sukcesów i dokonczenia dzieła. dzieki ! bardzo bardzo wielkie dzieki ! :) 32 lata na karku , z czego prawie jedna trzecia w 3D :D czuje sie coraz młodziej :) pozdrawiam bardzo :)
Napisano 19 Czerwiec 200717 l najlepszgo kannu, niech Ci się wiedzie ! :) Damian - Kolejnych świetnych filmów i sukcesów :) (czekamy na Paths of Hate :D )
Napisano 19 Czerwiec 200717 l serwus :) wielkie wielie dzięki Panowie :) piotrek, Rafaello, Vorek - bardzo mi miło. JA także składam wszystkiego najlepszego solenizantom :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)