Matys Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) na gametrilers pojawil sie trailer wiedzmina 2 polecam! http://www.gametrailers.com/video/exclusive-official-the-witcher/63501 Edytowane 23 Marzec 2010 przez Matys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) Nie no filmik daje rade. to juz drugi wypasiony filmik z wieska 2.MAcie juz jakas przybliznona premiere gierki? Edit : objerzalem kilka razy i kurde szczerze to to jest wyrabane w kosmos ,super kilmat ciekawe jak Wam sama gra wyjdzie. Duzo zawirowan wokol niej i dziwnych plotek.... Edytowane 23 Marzec 2010 przez jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 bardzo bardzo fajnie to wyglada :) szkoda ze gra sie kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 bardzo ładne... ;) podobać się... :) tylko ten wiedźmin jakiś nie ten teges... :P zbyt pozytywna buźka, taka nijaka... powodzenia! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 oz kurczaki... Swietnie to wyglada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) a za spamuje sobie co mi tam .. Mi akurat geba wieska sie teraz podoba. Edytowane 23 Marzec 2010 przez jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) Przyłączając się do ogólnego offtopa: Cóście uczynili bliźniemu memu!!! Poprzedni wizerunek był świetny, a tu ... minus 50 do charyzmy! Chyba będę musiał walnąć redańską żołądkową mocną żeby się przyzwyczaić do tej fizjonomii. Edytowane 23 Marzec 2010 przez fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Oj mi też coś nowy wizerunek nie podszedł. Najwyżej trzeba będzie się przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Nie trza było ruszać - ludzie przywykli. Akurat nie zawsze poprawione znaczy lepsze. Ale jestem pewien, że fabuła i atmosfera zrekompensują wszystkie braki wizualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 "Braki wizualne" maja te zalete, ze mozna je poprawiac w ciagu okresu produkcyjnego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Nooo... Zostawcie poprzedniego. Z tymi wielkimi oczyskami i gładziutką mordeczką i wielko-golfiasto-pasiastą przeszywalnicą wygląda jak mściciel różowych puchatych króliczków. To bardziej z mangą mi sie kojarzy, a to ma byc Polska produkcja, w Polsce niema różowych króliczków :) Za to strasznie mi się podoba w wiedźminie, że rzeczywiście interesują się realizmem średniowiecza i widać to w szczegółach, a nie tak se stwierdzają "Ha tak będzie ładnie". Na zasadzie grafikom dali potrzymać miecz, żeby zobaczyli, że machnięcie kilka razy 2/4 kilową stalą jednak męczy. + za wyszywaną tarczę :) Czekam z zapartym tchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 spoko nie ma co narzekac, grafa jest kozacka, ryjek to ryjek jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 ReAnimator: Nie chciałem nikogo urazić ;) Nie miałem na myśli "braków" w sensie technicznym czy plastycznym, ale moje osobiste odczucia odnośnie designu postaci - pierwsza część była długo oczekiwaną realizacją i wyznaczyła pewien "standard" wizerunku bohaterów. Modyfikowanie ich w kolejnych odsłonach jest, jakby to powiedzieć ... ryzykowne. Ale skoro premiery jeszcze nie było i okres produkcyjny nadal trwa, to może jest szansa, że zobaczymy coś innego w ostatecznym produkcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Spokojnie, raczej nikogo nie uraziles;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 a jeszcze jedno ten projekt to tylko pc czy konsole tez ? czy moze najpierw pc a potem po wydaniu pc dopiero konsole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 W czwartek chlopaki pewnie powiedza cos na ten temat. Ja nic nie wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 super-duper-wypas :D mozna powiedziec ze w koncu osiagnieto poziom swiatowy trailerow i cinematikow ale starego Wiedzmana tez bym zostawil :D ten troszke faktycznie za malo grozny ma fizys :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Haha, o ile mnie pamiec nie myli przy premierze pierwszego Wiedzmina na jego mordzie ludzie na forum psy wieszali ;] O ironio twe imie max3d.pl :P Tez wolalem poprzednia facjate, wlasnie dlatego ze byla taka paskudna troche. Nie da sie ukryc ze ta jest inna, chyba rzeczywiscie troche za ladna... Ale tez bez przesady. Ujedzie ;] I tak liczy sie tylko fabula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Takie ciepłe kluchy z wiedźmina zrobili :/ Poprzednio grubo ciosana morda o niebo lepsza, było przynajmniej widać, że mamy do czynienia z prawdziwym badass'em :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Fakt że ten wiedźmin to trochę z twarzy taki zwykły koleś z niezwykłą fryzurą, a ten elf trochę Final Fantasy zalatuje, co mi też średnio podchodzi. Ale całość wygląda bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Radio Maryja ukradlo patriotyzm, a Final Fantasy elfy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Z Wiedźmina ostał się jeno WieśMac . Dogonili światowe trailerki i zlali się z resztą światowych trailerków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 niby fajnie wyszło ale nie do końca czuję tutaj klimat wiedźmina, jakoś tak mało słowiańsko jest i nie do końca pasowały mi głosy tych dwóch panów w jaskini, ale ogólnie fajnie;) znaczy renderowanych cinematików już nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 wow - naprawde niezle to wyglada technicznie / daja chlopaki rade zrobcie tylko dobry port na ps3 to zagram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) bardzo mocno sie ciesze ze bedzie nowy wiedzmin :D tylko costa uczynili z jego twarza??? Toz to nijak ma sie do geratla z pierwszej czesci... masakra... i ten kucyk... po co?? dlugie piora i ciosana geba zakapiora w pierwszej czesci to bylo to! a ten wizerunek??.... Pare razy obejrzalem... wszystko super ale twarz geralta, te jego wielkie oczy i kucyk zamiast pior rozpuszczonych to jakas maskara straszna.... Zem sie zdolowal jak ma on tak wygladac.... Edytowane 23 Marzec 2010 przez ant-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Osiłek z początkowych scen ten z udkiem przypomina mi rysami dosyć charakterystycznego aktora Romana Krausa http://www.odwroceni.onet.pl/2,50644,1,1,7,dosciagniecia.html Tez wa, się tak kojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 hmm no super super. Pierwsza czesc byla mega wypasna. Wiec i dwojke na pewno kupie. A co do postaci samego wiedzmina w jedynce mial leb jak kobyla.. teraz ma nijaka twarzyczke... Moze w trojce bedzie ok ;) a jak nie to dajcie edytor niech sobie kazdy zrobi wiedzmaka jakiego sobie wymarzy.. Dajcie w koncu date premiery i czy bedzie na konsole bo nie wiem na co kupowac wersje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 wiec tak, grafika super, twarz geralta do wymiany, i kluje mnie bardzo ze odbiegli od pierwowzoru, i ida w strone klasycznych rpg, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 (edytowane) Łooo tak się podjadałem że portki zgubiłem. Wiesiek 2 na pewno zadomowi się na mojej półeczce obok jedynki ;) Nowa twarzyczka całkiem spoko, ale trochę za milusia dajcie takie bardziej groźne spojrzenie jak w jedynce i będzie git. :) PS Musze dodać że zakochałem się w animacji twarzy tego osiłka, jest boska! Będzie wersja na Linuksa? Proszę tylko nie bić po twarzy. Edytowane 23 Marzec 2010 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 ....kiedyś miał jaja ...teraz to już tylko celebryta z warami na botoksie....:))).... czyli się rozwija.....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 http://img146.imageshack.us/img146/189/geralt.jpg Wiedzmin z pierwszej czesci (tak, ten po lewej jakby ktos nie wiedzial :) ) to bylo to. Nowa facjata nie ma tego klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Musze dodać że zakochałem się w animacji twarzy tego osiłka, jest boska!Oh, milo mi ;) Ale i tak beda wszystkie poprawiane, bo jeszcze troche im brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 ....kiedyś miał jaja ...teraz to już tylko celebryta z warami na botoksie....:))).... czyli się rozwija.....:))) Nie wiem czy to botoks ... Może po prostu cierpi na tą samą filipińską chorobę, co nasz poprzedni prezydent, tyle że w odmianie zerrikańskiej. Zresztą nie ma się co dziwić: stresujące, krótkotrwałe romanse, życie na krawędzi, niepewna sytuacja geopolityczna ... musi się chłopak po pracy rozładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Tak jak reszta prawi - poprzednia wersja wiedzmaka byla lepsza. Teraz taki elfowato-slodziuchny sie zrobil... Moze to jakies odmladzajace czary Yennefer czy cus..? A moze to klon? ;) Ogolnie jednak - WYPAS. Powodzenia w produkcji kolejnej gry na bez watpienia swiatowym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Premiera przewidziana jest na pierwszy kwartal 2011, takze jeszcze duuuuuzo pracy przed nami :) Dzieki za pozytywny odzew:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Premiera przewidziana jest na pierwszy kwartal 2011, takze jeszcze duuuuuzo pracy przed nami ReAnimator, powiedz że to żart. A w co będę grał na Gwiazdkę, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 W cos pewnie bedzie mozna wtedy pograc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 No jak dla mnie miazga :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Fajne, fajne. Może nawet w pierwszą część w końcu zagram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Jeszcze a propos glowy, to Pawel aka Blooddragon napisal na forum community o twarzy Wiedzmina. Jak komus sie chce, to calosc jest tutaj: http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=28195.msg5396591#msg5396591 Generalnie chlopaki leca w tym kierunku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Wielkie dzięki! - rzeczywiście ciekawy wątek. Ale prawdziwe piekło na obu forach to się pewnie dopiero rozpęta w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Generalnie chlopaki leca w tym kierunku: To naprawdę inspiracja/cel do osiągnięcia? Bo na tym skrinie porównującym starego i nowego, nowy jednak japońszczyzną zalatuje. Całe szczęście miecz ma europejskiego rozmiaru;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Motywacje Pawel wyjasnia w swoim poscie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Generalnie fajny trailer, szkoda ze nie ma ambientu w audio tylko muzyczka, troche brakuje tego momentami. Witchera buzia jest slaba w porownaniu do reszty postaci w trailerze. Elf czy ziomek przy ognisku wygladaja duzo fajniej (mowie tu glownie o ciekawosci bryly :P). Reszta trzyma fajnie klimat, kilka ujec daje mocno rade (taki micostorytelling:P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Taki wiedzmin na pewno lepiej by sie sprzedal na zachodzie... a juz na pewno na tym daaalekim japonskim zachodzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Hahahaha ... przeczytałem strasznie mi się podoba ten moment :P Od W1 nabraliśmy doświadczenia i umiejętności, potrafimy tworzyć bardziej realistyczne twarze, które posiadają poprawne proporcje i ludzkie cechy. Jeszcze za mlody na tym obrazku. Teraz wygląda jak Student-wampir z twilight, który musiał oglądać ten film i odnalazł w sobie po wtórnej próbie, uporczywie skrywane uczucia do pluszowych jednorożców ale się dowiedział, że one bardziej kochają tą z Big Bradera i przysiągł pomstę na wszelakich istotach żywych. Nie no przesadzam:) jest fajnie, za mlodo i za mrocznie, ale już nie kocha puchatych króliczków... no może tylko te czarne z ćwiekami zamiast oczu :P Taki wiedzmin na pewno lepiej by sie sprzedal na zachodzie... a juz na pewno na tym daaalekim japonskim zachodzie :D O to im chyba niestety chodzi, target tutaj bardziej w młodzież jest skierowany coś tak widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Ehh, jak latwo wyciagacie wnioski z jednego teasera :> W zasadzie to co w nim japonskiego? Jestem fanem tych klimatow, ale tutaj jakos nie dostrzegam :P Niech zgadne - spiete wlosy? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Zasłoń sobie na tym obrazku wszystko poniżej oczu: http://img146.imageshack.us/img146/189/geralt.jpg Są ewidentnie daleko-wschodnie. Tzn w stylu FF daleko-wschodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 Dla mnie osobiscie pierwszy Wiedzmin jeste jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gralem. Pisalem to juz raz na forum i bede powtarzal z uporem maniaka (czesc Slawek ;]). Skonczylem ja 3 miesiace temu i nic sie nie zestarzala. Wracajac do trailera. Moze to tylko moje wynaturzenia i na niczym sie nie znam a juz napewno nadinterpretuje co widzialem, ale nie wydaje wam sie ze te nagrody, ponad milion sprzedanych egzeplarzy i swietne przyjecie gry przez graczy wynikaja z tego ze gra jest troche inna od reszty podobnych gier. A stylistyka jest przeciez czescia tej innosci. O ile rozumiem chec rownania do ogolnych standardow ( mozliwe ze dotrzecie do wiekszej ilosci klietow, gra lepiej sie sprzeda, a wiadomo ze o to chodzi) to troche obawiam sie ze przez to gra stanie sie wlasnie... standardowa. Z tego co na razie widac ucierpi na tym najwiecej glowny bohater... i cala rzesza wiernych fanow jedynki. Najprostsze rozwiazanie jakie widze to wezcie stary model, wezcie nowy model - 50% opacity i gotowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Ok, so there`s more: http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/news.html?sid=6254071&mode=previews Pare screenow, cala cutscena i interwju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi