Napisano 23 Marzec 201015 l na gametrilers pojawil sie trailer wiedzmina 2 polecam! http://www.gametrailers.com/video/exclusive-official-the-witcher/63501 Edytowane 23 Marzec 201015 l przez Matys
Napisano 23 Marzec 201015 l Nie no filmik daje rade. to juz drugi wypasiony filmik z wieska 2.MAcie juz jakas przybliznona premiere gierki? Edit : objerzalem kilka razy i kurde szczerze to to jest wyrabane w kosmos ,super kilmat ciekawe jak Wam sama gra wyjdzie. Duzo zawirowan wokol niej i dziwnych plotek.... Edytowane 23 Marzec 201015 l przez jacenty
Napisano 23 Marzec 201015 l bardzo ładne... ;) podobać się... :) tylko ten wiedźmin jakiś nie ten teges... :P zbyt pozytywna buźka, taka nijaka... powodzenia! pozdrawiam!
Napisano 23 Marzec 201015 l a za spamuje sobie co mi tam .. Mi akurat geba wieska sie teraz podoba. Edytowane 23 Marzec 201015 l przez jacenty
Napisano 23 Marzec 201015 l Przyłączając się do ogólnego offtopa: Cóście uczynili bliźniemu memu!!! Poprzedni wizerunek był świetny, a tu ... minus 50 do charyzmy! Chyba będę musiał walnąć redańską żołądkową mocną żeby się przyzwyczaić do tej fizjonomii. Edytowane 23 Marzec 201015 l przez fps
Napisano 23 Marzec 201015 l Oj mi też coś nowy wizerunek nie podszedł. Najwyżej trzeba będzie się przyzwyczaić.
Napisano 23 Marzec 201015 l Nie trza było ruszać - ludzie przywykli. Akurat nie zawsze poprawione znaczy lepsze. Ale jestem pewien, że fabuła i atmosfera zrekompensują wszystkie braki wizualne.
Napisano 23 Marzec 201015 l "Braki wizualne" maja te zalete, ze mozna je poprawiac w ciagu okresu produkcyjnego;)
Napisano 23 Marzec 201015 l Nooo... Zostawcie poprzedniego. Z tymi wielkimi oczyskami i gładziutką mordeczką i wielko-golfiasto-pasiastą przeszywalnicą wygląda jak mściciel różowych puchatych króliczków. To bardziej z mangą mi sie kojarzy, a to ma byc Polska produkcja, w Polsce niema różowych króliczków :) Za to strasznie mi się podoba w wiedźminie, że rzeczywiście interesują się realizmem średniowiecza i widać to w szczegółach, a nie tak se stwierdzają "Ha tak będzie ładnie". Na zasadzie grafikom dali potrzymać miecz, żeby zobaczyli, że machnięcie kilka razy 2/4 kilową stalą jednak męczy. + za wyszywaną tarczę :) Czekam z zapartym tchem.
Napisano 23 Marzec 201015 l ReAnimator: Nie chciałem nikogo urazić ;) Nie miałem na myśli "braków" w sensie technicznym czy plastycznym, ale moje osobiste odczucia odnośnie designu postaci - pierwsza część była długo oczekiwaną realizacją i wyznaczyła pewien "standard" wizerunku bohaterów. Modyfikowanie ich w kolejnych odsłonach jest, jakby to powiedzieć ... ryzykowne. Ale skoro premiery jeszcze nie było i okres produkcyjny nadal trwa, to może jest szansa, że zobaczymy coś innego w ostatecznym produkcie :D
Napisano 23 Marzec 201015 l a jeszcze jedno ten projekt to tylko pc czy konsole tez ? czy moze najpierw pc a potem po wydaniu pc dopiero konsole?
Napisano 23 Marzec 201015 l super-duper-wypas :D mozna powiedziec ze w koncu osiagnieto poziom swiatowy trailerow i cinematikow ale starego Wiedzmana tez bym zostawil :D ten troszke faktycznie za malo grozny ma fizys :D
Napisano 23 Marzec 201015 l Haha, o ile mnie pamiec nie myli przy premierze pierwszego Wiedzmina na jego mordzie ludzie na forum psy wieszali ;] O ironio twe imie max3d.pl :P Tez wolalem poprzednia facjate, wlasnie dlatego ze byla taka paskudna troche. Nie da sie ukryc ze ta jest inna, chyba rzeczywiscie troche za ladna... Ale tez bez przesady. Ujedzie ;] I tak liczy sie tylko fabula
Napisano 23 Marzec 201015 l Takie ciepłe kluchy z wiedźmina zrobili :/ Poprzednio grubo ciosana morda o niebo lepsza, było przynajmniej widać, że mamy do czynienia z prawdziwym badass'em :D
Napisano 23 Marzec 201015 l Fakt że ten wiedźmin to trochę z twarzy taki zwykły koleś z niezwykłą fryzurą, a ten elf trochę Final Fantasy zalatuje, co mi też średnio podchodzi. Ale całość wygląda bardzo fajnie.
Napisano 23 Marzec 201015 l Z Wiedźmina ostał się jeno WieśMac . Dogonili światowe trailerki i zlali się z resztą światowych trailerków .
Napisano 23 Marzec 201015 l niby fajnie wyszło ale nie do końca czuję tutaj klimat wiedźmina, jakoś tak mało słowiańsko jest i nie do końca pasowały mi głosy tych dwóch panów w jaskini, ale ogólnie fajnie;) znaczy renderowanych cinematików już nie będzie?
Napisano 23 Marzec 201015 l wow - naprawde niezle to wyglada technicznie / daja chlopaki rade zrobcie tylko dobry port na ps3 to zagram ;)
Napisano 23 Marzec 201015 l bardzo mocno sie ciesze ze bedzie nowy wiedzmin :D tylko costa uczynili z jego twarza??? Toz to nijak ma sie do geratla z pierwszej czesci... masakra... i ten kucyk... po co?? dlugie piora i ciosana geba zakapiora w pierwszej czesci to bylo to! a ten wizerunek??.... Pare razy obejrzalem... wszystko super ale twarz geralta, te jego wielkie oczy i kucyk zamiast pior rozpuszczonych to jakas maskara straszna.... Zem sie zdolowal jak ma on tak wygladac.... Edytowane 23 Marzec 201015 l przez ant-3d
Napisano 23 Marzec 201015 l Osiłek z początkowych scen ten z udkiem przypomina mi rysami dosyć charakterystycznego aktora Romana Krausa http://www.odwroceni.onet.pl/2,50644,1,1,7,dosciagniecia.html Tez wa, się tak kojarzy?
Napisano 23 Marzec 201015 l hmm no super super. Pierwsza czesc byla mega wypasna. Wiec i dwojke na pewno kupie. A co do postaci samego wiedzmina w jedynce mial leb jak kobyla.. teraz ma nijaka twarzyczke... Moze w trojce bedzie ok ;) a jak nie to dajcie edytor niech sobie kazdy zrobi wiedzmaka jakiego sobie wymarzy.. Dajcie w koncu date premiery i czy bedzie na konsole bo nie wiem na co kupowac wersje :(
Napisano 23 Marzec 201015 l wiec tak, grafika super, twarz geralta do wymiany, i kluje mnie bardzo ze odbiegli od pierwowzoru, i ida w strone klasycznych rpg,
Napisano 23 Marzec 201015 l Łooo tak się podjadałem że portki zgubiłem. Wiesiek 2 na pewno zadomowi się na mojej półeczce obok jedynki ;) Nowa twarzyczka całkiem spoko, ale trochę za milusia dajcie takie bardziej groźne spojrzenie jak w jedynce i będzie git. :) PS Musze dodać że zakochałem się w animacji twarzy tego osiłka, jest boska! Będzie wersja na Linuksa? Proszę tylko nie bić po twarzy. Edytowane 23 Marzec 201015 l przez n-pigeon
Napisano 23 Marzec 201015 l ....kiedyś miał jaja ...teraz to już tylko celebryta z warami na botoksie....:))).... czyli się rozwija.....:)))
Napisano 23 Marzec 201015 l http://img146.imageshack.us/img146/189/geralt.jpg Wiedzmin z pierwszej czesci (tak, ten po lewej jakby ktos nie wiedzial :) ) to bylo to. Nowa facjata nie ma tego klimatu.
Napisano 23 Marzec 201015 l Cytat Musze dodać że zakochałem się w animacji twarzy tego osiłka, jest boska!Oh, milo mi ;) Ale i tak beda wszystkie poprawiane, bo jeszcze troche im brakuje ;)
Napisano 23 Marzec 201015 l dziadek3D napisał: ....kiedyś miał jaja ...teraz to już tylko celebryta z warami na botoksie....:))).... czyli się rozwija.....:))) Nie wiem czy to botoks ... Może po prostu cierpi na tą samą filipińską chorobę, co nasz poprzedni prezydent, tyle że w odmianie zerrikańskiej. Zresztą nie ma się co dziwić: stresujące, krótkotrwałe romanse, życie na krawędzi, niepewna sytuacja geopolityczna ... musi się chłopak po pracy rozładować.
Napisano 23 Marzec 201015 l Tak jak reszta prawi - poprzednia wersja wiedzmaka byla lepsza. Teraz taki elfowato-slodziuchny sie zrobil... Moze to jakies odmladzajace czary Yennefer czy cus..? A moze to klon? ;) Ogolnie jednak - WYPAS. Powodzenia w produkcji kolejnej gry na bez watpienia swiatowym poziomie.
Napisano 23 Marzec 201015 l Premiera przewidziana jest na pierwszy kwartal 2011, takze jeszcze duuuuuzo pracy przed nami :) Dzieki za pozytywny odzew:)
Napisano 23 Marzec 201015 l Reanimator napisał: Premiera przewidziana jest na pierwszy kwartal 2011, takze jeszcze duuuuuzo pracy przed nami ReAnimator, powiedz że to żart. A w co będę grał na Gwiazdkę, hę?
Napisano 23 Marzec 201015 l Jeszcze a propos glowy, to Pawel aka Blooddragon napisal na forum community o twarzy Wiedzmina. Jak komus sie chce, to calosc jest tutaj: http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=28195.msg5396591#msg5396591 Generalnie chlopaki leca w tym kierunku:
Napisano 23 Marzec 201015 l Wielkie dzięki! - rzeczywiście ciekawy wątek. Ale prawdziwe piekło na obu forach to się pewnie dopiero rozpęta w czwartek.
Napisano 23 Marzec 201015 l Reanimator napisał: Generalnie chlopaki leca w tym kierunku: To naprawdę inspiracja/cel do osiągnięcia? Bo na tym skrinie porównującym starego i nowego, nowy jednak japońszczyzną zalatuje. Całe szczęście miecz ma europejskiego rozmiaru;).
Napisano 23 Marzec 201015 l Generalnie fajny trailer, szkoda ze nie ma ambientu w audio tylko muzyczka, troche brakuje tego momentami. Witchera buzia jest slaba w porownaniu do reszty postaci w trailerze. Elf czy ziomek przy ognisku wygladaja duzo fajniej (mowie tu glownie o ciekawosci bryly :P). Reszta trzyma fajnie klimat, kilka ujec daje mocno rade (taki micostorytelling:P).
Napisano 23 Marzec 201015 l Taki wiedzmin na pewno lepiej by sie sprzedal na zachodzie... a juz na pewno na tym daaalekim japonskim zachodzie :D
Napisano 23 Marzec 201015 l Hahahaha ... przeczytałem strasznie mi się podoba ten moment :P Cytat Od W1 nabraliśmy doświadczenia i umiejętności, potrafimy tworzyć bardziej realistyczne twarze, które posiadają poprawne proporcje i ludzkie cechy. Jeszcze za mlody na tym obrazku. Teraz wygląda jak Student-wampir z twilight, który musiał oglądać ten film i odnalazł w sobie po wtórnej próbie, uporczywie skrywane uczucia do pluszowych jednorożców ale się dowiedział, że one bardziej kochają tą z Big Bradera i przysiągł pomstę na wszelakich istotach żywych. Nie no przesadzam:) jest fajnie, za mlodo i za mrocznie, ale już nie kocha puchatych króliczków... no może tylko te czarne z ćwiekami zamiast oczu :P Cytat Taki wiedzmin na pewno lepiej by sie sprzedal na zachodzie... a juz na pewno na tym daaalekim japonskim zachodzie :D O to im chyba niestety chodzi, target tutaj bardziej w młodzież jest skierowany coś tak widzę.
Napisano 23 Marzec 201015 l Ehh, jak latwo wyciagacie wnioski z jednego teasera :> W zasadzie to co w nim japonskiego? Jestem fanem tych klimatow, ale tutaj jakos nie dostrzegam :P Niech zgadne - spiete wlosy? :>
Napisano 23 Marzec 201015 l Zasłoń sobie na tym obrazku wszystko poniżej oczu: http://img146.imageshack.us/img146/189/geralt.jpg Są ewidentnie daleko-wschodnie. Tzn w stylu FF daleko-wschodnie.
Napisano 23 Marzec 201015 l Dla mnie osobiscie pierwszy Wiedzmin jeste jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gralem. Pisalem to juz raz na forum i bede powtarzal z uporem maniaka (czesc Slawek ;]). Skonczylem ja 3 miesiace temu i nic sie nie zestarzala. Wracajac do trailera. Moze to tylko moje wynaturzenia i na niczym sie nie znam a juz napewno nadinterpretuje co widzialem, ale nie wydaje wam sie ze te nagrody, ponad milion sprzedanych egzeplarzy i swietne przyjecie gry przez graczy wynikaja z tego ze gra jest troche inna od reszty podobnych gier. A stylistyka jest przeciez czescia tej innosci. O ile rozumiem chec rownania do ogolnych standardow ( mozliwe ze dotrzecie do wiekszej ilosci klietow, gra lepiej sie sprzeda, a wiadomo ze o to chodzi) to troche obawiam sie ze przez to gra stanie sie wlasnie... standardowa. Z tego co na razie widac ucierpi na tym najwiecej glowny bohater... i cala rzesza wiernych fanow jedynki. Najprostsze rozwiazanie jakie widze to wezcie stary model, wezcie nowy model - 50% opacity i gotowe ;]
Napisano 24 Marzec 201015 l Ok, so there`s more: http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/news.html?sid=6254071&mode=previews Pare screenow, cala cutscena i interwju ;)