kliment woroszyłow Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 (edytowane) Nowy model do knigi. Staff car samego wodza. Mało do niego dokumentacji, ale założenie jest by odwzorować najdokładniej jak sie da ;). Rendery chronologicznie w miarę pokazują kolejne etapy. Z uwagi że ich duzo bede wrzucał w kolejnych po sobie postach. Pozdro! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Listopad 2010 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 No tak. Widzę że niedługo już nie będę posiadaczem najfajniejszego Merola na portalu ;). Powodzenia w pracy - idzie naprawdę dobrze - szczególnie silnik mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Post nr2 z renderami ;) : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Nr 3: dłubanie przy korpusie silnika plus dodany rozrusznik: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 Post nr 4, jeszcze trzy w clay'u: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 ale to jest piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 CO TO W OGÓLE JEST!? Hardcore Mietek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekCichy Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 O widze ostra konkurencja dla Komic'a co prawda nie zbiornik ale poziom szczegolu i realizmu na pewno nie gorszy xD Pozdro no i tak trzymaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.borek Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Będę tu codziennie zaglądał... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Poprostu miazga, piekna robota :) podziwiam :) Mam małe pytanko wzor na szybce reflektora jest wymodelowany czy textura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 maciek.m - klosze reflektorów modelowane oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Dawno nic nie komentowałem, wiec wypadało by coś dodać od siebie. Rysiek, pięknie Ci to idzie. Ale pamiętaj, rąąąąączki trzeba potem umyć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 no i znowu pozamiatał :( chcemy wiecej, chcemy wiecej ... grats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Gosh, Człowiek wraca z urlopu a tu kolejny (de)motywator ze stajni klimka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 jak to mowil dziadek kolegi: "o jezusicku i wszyscy swieci razem wzieci..." kliment niszczysz psychike :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 na tym etapie, jest to juz tak piękne że zaczyna brakować słów, powalasz detalem! powodzenia dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Kolejny super model, z super detalami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 Dzięki wszystkim i cieszę się że się podoba. Up z dzisiaj: śmigiełko plus przód silnika, dzięki czemu mogę przejść na drugą stronę: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Shut down computer, go outside, MEET SOMEONE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 Norden - gdzie outside? że za firewall niby? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Rozumiem, że pokazujesz fotki referencyjne na podstawie których zamierzasz dopiero zacząć robić tego Mesia? ;) nordenowi chodziło chyba o "wyjdź i przyjdź wczoraj" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Piekna robota a detal to wymiata. Klimek a tryby w silniku tez sa? olej zalany? :) SUPER gratulacje detalu i cierpliwosci :) Czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Teen eno ekhemm ..... no to ja pozmywam i zrobię kawę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 kliment woroszyłow — ty tak zawsze? Bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 uuuuu! piekne detale, piekne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 kurcze Kliment, kiedys mozna bylo mowic ze masz swietny modeling, teraz trzeba mowic ze modeling swietny i materialy tez niczego sobie. ps: za firewallem nic nie ma, nie wierz im! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 (edytowane) pionix, wiecho, Nvidia, Piotrek, simonhc - dzięki za miłe słowo. mirach - Od dawna przypuszczałem ze tam nic nie ma, dzięki, zaoszczędziłeś mi zachodu ze sprawdzaniem :D Edytowane 31 Lipiec 2010 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 kliment oczywiście mental, czy juz nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 Wirej tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Kliment, se fantastic, : ], trzymasz klase jak zawsze 5*****. jak narazie wyglada polycount? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 heheh.. NAZI WOZ :D Ubawilem sie z ta nazwa:) MERCEDES 540 K :) na poczatku zabawy z 3d robilem to autko. Ja bym prosil o render studyjny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 SereCk, to nie jest mercedes 540K ;P. Choć tego tez już robiłem ;) Ten to mercedes G4 trzy osiowy , wielki i ciężki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 o stary.. no comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 Druga strona silnika. gniazda na swiece są- niebawem je zamontuje;). ( mrys mówi że po gniazdach sadząc pewnie gromnice. :D ) zna sie dziadzia na mechanice ho ho! :D Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 No ładne, ładne. Nie nudź już ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekCichy Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Cos mi sie wydaje panie Kliment ze jeszcze pare screenow i was oraz towarzysza Komica nikt nie bedzie lubial na tym forum xP No a tak na serio no to nie moge sie doczekac konca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 Jacek - do końca to daleka droga jeszcze, nie ma skrzyni biegów, tylnego zawieszenia i masy dupereli na etapie ramy i tego wszystkiego co pod podłogą. A mam skończyć z wnętrzem, skórzanymi kanapami i ładnie zrobionymi zegarami na desce kabiny. Szybko to nie nastąpi niestety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2010 (edytowane) Rzeczone świece ;D Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Sierpień 2010 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 (edytowane) szkoda ze wirej, ale efekty pracy sa niesamowite, niemcy w fabryce robili z mniejsza dokładnoscia :) PS:podziwiam za wrzucanie zdjec przez przegladarke :) Edytowane 1 Sierpień 2010 przez cortes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 omg, to jest R8 ? woah 0o a wykonanie super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Eee tam, mi się Ursusa silnik bardziej podoba :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Aż miło patrzeć na takie prace i podziwiaj ich szczegółowość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Klimentm proceduralki czy nie. Ale i tak te materialy wygladaja spoko, do tego mega fajny model i rezultat gotowy: ], swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1964 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Pierwszy raz się wypowiem w tematach Klimenta, bo jak do tej pory to mnie zatykało, choć podziwiałem szczerze - Komic jest świadkiem. Gdy patrzę na Twoje prace to aż wstyd się przyznawać do swoich lepiszczy. Piękna robota strażaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 machnalbys mi jakis silniczek do mustanga jak juz tak dziubiesz:P Bardzo fajnie idzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Świetnie, świetnie. Tyle drobiazgów i taki poziom szczegółów. Robi wrażenie. Niecierpliwie wyczekuję końca :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Te powierzchnie to tekstury proceduralne? No, no, jestem pod wrażeniem! Wrzucasz je tylko jako kolor, czy również i mapę odbić oraz bump? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) mookie - tylko diffuse i bump odpowiedni. Ważne też jest oświetlenie tego właściwie. HDRKA rządzi ;) next up: skrzynia biegów, sprzęgło i skrzynka przeniesienia napędu. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Sierpień 2010 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Jak tak dalej pojdzie z detalem to bedzie chyba najbardziej wypasiony model detalem na forum. Lecisz dalej klimek z tym modelem powodzenia w dalszej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Klimek a może byś tak dla odmiany jakiś pożar ugasił co:) Detal cudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi