Napisano 21 Wrzesień 201014 l hehe fajne, a rejestracja nie powinna byc AH 0007 ?? ;P podsumowujac - autko pierwsza klasa ;) pzdr
Napisano 21 Wrzesień 201014 l nie no ostatni rend mnie zmiażdzył, popłakałem się... Klimek rządzi światem - jak nic!
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Kliment, Ty jako Wódz Naczelny nie powinenes czasami siedziec z tyłu ? a poza tym to nie mam wiecej uwag, bardzo podoba mi sie wszystko , nawet to wytłoczenie blachy pod chłodnicą (ktore przykrywa rejsetracja) dodaje bardzo realizmu i likwiduje efekt "sterylnej" siatki - nie wiem czy to zamierzony efekt czy babol w siatce ale mi sie podoba :)
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Autor hehehe, jaras ty kpiarzu! babol który musze poprawic od dawna, zapomniałem o nim. :D ale dzięki! :D
Napisano 22 Wrzesień 201014 l Z chojną hugo bossa czy bez wyszedł kapitalnie! Wojtaś jako polyführer też pięknie leży na blasze, choć Helga o stanikokształtnych oczach i w reformach byłaby mehr appetitlich!!! Gratuliren herr Woroszylow!
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Autor Wszystko się kiedyś kończy, tak więc zbliżamy do zakończenia tego przydługawego już wipa. Śmiem podejrzewać ze to przed ostatni up.
Napisano 24 Wrzesień 201014 l cos pieknego... gratuluje wytrwalosci, chociaz pewnie jestes pasjonatem i robiles to z czysta przyjemnoscia ;]
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Zrób jeszcze ta scenę, że Hitler wkurzony pali fajka, a przydupas zmienia koło :-)
Napisano 24 Wrzesień 201014 l wypas ! jedyne co mi nie pasuje to podłoże - sam model jest genialnie wykonany i wyrenderowany ! gratulacje
Napisano 24 Wrzesień 201014 l kolega Mafida mogłby zrobić postacie, pan Marioza mógłby wszystko oteksturować a na końcu simonhc wszystko by wyrenderował i wtedy mozna zaczac opanowywac swiat ;]
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Wow... a jak już mamy koncert życzeń to ja poproszę jeszcze Hitlera w środku i animację jak wjeżdża na minę 8)
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Autor Loozack - zapomniałes dodać że ...... jeden z odłamków miny rozłupuje Adjemu czaszke i jego mózg rozbryzguje efektowną fontanną krwistej tkanki wokół, krople krwi osiadają na szkle obiektywu. Wieje wiatr , świeci słonko i ptaszki uroczo ćwierkają :D
Napisano 24 Wrzesień 201014 l ale upokarzacie tego fuhrera.. co on takiego zrobil ze go tak nie lubicie :D:D
Napisano 25 Wrzesień 201014 l Piękne zakończenie pięknego wipa :D Mistrzostwo świata. Gratuluje rewelacyjnego modelu. Brawo ! ! !
Napisano 25 Wrzesień 201014 l Padam na kolana i składam hołd:P, btw moze strzel renderka z otwartą klapą od silnika:P wtedy będzie full expose xD
Napisano 25 Wrzesień 201014 l Sliczne zakonczenie tej epickiej modelarskiej bajeczki ;D niestety moge dac tylko 5*
Napisano 26 Wrzesień 201014 l Kliment mógłby albo podnieść klapę, albo zrobić szklaną karoserię, żeby ukazać na kilku renderach wszystkie bebechy, taka moda teraz ;)
Napisano 26 Wrzesień 201014 l Kliment mógłby albo podnieść klapę, albo zrobić szklaną karoserię, żeby ukazać na kilku renderach wszystkie bebechy, taka moda teraz ;) POPIERAM!!! się ma marnować ARCYDZIEŁO xD
Napisano 27 Wrzesień 201014 l a ja mam pytanie, pomimo ze moglo juz wystapic: ile poligonow ma cala scena w takiej koncowej jakosci??
Napisano 27 Wrzesień 201014 l Autor DiO - Nie ma takiej potrzeby. Sprzęt jest w stanie znieść dużo więcej, to nie jest jakaś przerażająca liczba jak na to co już renderowałem ;).
Napisano 27 Wrzesień 201014 l rydwan na bramie brandenburskiej zajmie drugie tyle ;) swoją drogą odkopałem dziś jakieś archiwum z 2008 maxa i tam sie ludzie chwailili ze mają w viewporcie po 15mln poly i dają radę. Nie bede leciał po nickach. jak pierwszy raz zobaczyłem zdjecie hitlera z miejsca gdzie mam fotki od dzieciństwa (bo mieszkałem 300m dalej) to rrobiło to ogromne wrazenie - nie wiem jaka scene planujesz, ale wisząca kilkunastometrowa flaga pionowa ze swastyką nawet w hangarze robi wrażenie.
Napisano 27 Wrzesień 201014 l czaaaad :], myslalem ze duzo wiecej nadziergales, szacun:) suuuuper wyglada, nie wiem co pisac juz, wszyscy juz wszystkie rodzaje epitetow uzyli:D
Napisano 28 Wrzesień 201014 l @Kliment szalejesz w 3d jak Никола Тесла z prądem. Naprawdę wymiatasz. Edytowane 28 Wrzesień 201014 l przez stach13
Napisano 28 Wrzesień 201014 l LANDRYNA JAK TA LALA:) Gratuluje swietnej pracy!!!! Wyrazy szacunku za tak piekne detale!!!
Napisano 28 Wrzesień 201014 l Tak oglądałem Wip-a i muszę powiedzieć, ze bardzo fajnie wyszło ! Gratulacje fronta-Kliment! Pozdr.
Napisano 29 Wrzesień 201014 l ... no i takim o to sposobem Klimcio z tej bajki zrobił nam dobrze ! ale to było do przewidzenia :)
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Autor A to niespodzianka!, teraz dopiero zobaczyłem, dziękuje wszystkim którzy mnie dzielnie wspierali i kibicowali :) P.S. - ciekawe który z modów jest za to odpowiedzialny, już ja sobie z nim pogadam! :D
Napisano 29 Wrzesień 201014 l więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów!
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Autor Dla społeczeństwa to ja przeprowadzam codziennie trzy staruszki przez zebre :) to mało!?
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Najlepszy tutorial z modelowania to modelowanie samemu i rzucanie wiązankami pod nosem, oglądanie siatek, podpytywanie delikatnie masterów i dalsze kombinejszyn. Czekamy na finalną scene:)
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Wojtek. Gratki za Front. Czekam teraz, jedynie, na ocenę szanownej komisji i przyjęcie tego ARCYDZIEŁA do Galerii. Wyrażę chyba opinię ogółu, że nie chodzi tu o galerię srebrną, bo na tą, Wojtek zasłużył sobie już dawno, wieloma modelami i tylko nie wiedzieć dlaczego, tam nie trafił. Pozdrawiam i Czekam na Złoto. Waldek
Napisano 30 Wrzesień 201014 l mam nadzieje że nad renderem posiedzisz trochę dłużej niż zawsze bo się model zmarnuje kolejny:P
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Jakby to powiedziała moja Matka, która nie zna się na komputerze.. niszczysz prąd człowieku :)
Napisano 30 Wrzesień 201014 l na TAKI model zlozenie zlota powinno byc czysta formalnoscia, tylko ja bym chcial wiecej renderow, z gory, dolu, ukosnie , bebechy... oj bym chcial.. oj tak.. ;)
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Autor tr3buh - wszystkie o których mówisz oraz jeszcze inne w tym anaglify znajdziesz w książce, dam znać kiedy.
Napisano 30 Wrzesień 201014 l oo to super, myslalem ze ten model robiles tak dla siebie, hobbystycznie, ale jezeli bedzie ksiazka to swietnie :) fajnie jakby Ci ten biznes wypalił, bo to nie tyle kawal dobrej roboty co w najczystszej postaci miażdżący perfekcjonizm ;)
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Autor tr3buh - tak całkiem z innej beczki, mógłbyś mi przypomnieć jak sie zwał ten kolo z Twojego awatara, lubiłem komiksy z nim... alzheimer, dobrze że nie boli ;)