Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hehe fajne, a rejestracja nie powinna byc AH 0007 ?? ;P

podsumowujac - autko pierwsza klasa ;)

pzdr

• Odpowiedzi 378
  • Wyświetleń 65,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no ostatni rend mnie zmiażdzył, popłakałem się... Klimek rządzi światem - jak nic!

Napisano

Kliment, Ty jako Wódz Naczelny nie powinenes czasami siedziec z tyłu ? a poza tym to nie mam wiecej uwag, bardzo podoba mi sie wszystko , nawet to wytłoczenie blachy pod chłodnicą (ktore przykrywa rejsetracja) dodaje bardzo realizmu i likwiduje efekt "sterylnej" siatki - nie wiem czy to zamierzony efekt czy babol w siatce ale mi sie podoba :)

Napisano

Brakuje mi choinki zapachowej, oczywiście z wonią Salzburskich Alp;)

Napisano

Z chojną hugo bossa czy bez wyszedł kapitalnie! Wojtaś jako polyführer też pięknie leży na blasze, choć Helga o stanikokształtnych oczach i w reformach byłaby mehr appetitlich!!! Gratuliren herr Woroszylow!

Napisano

cos pieknego... gratuluje wytrwalosci, chociaz pewnie jestes pasjonatem i robiles to z czysta przyjemnoscia ;]

Napisano

Zrób jeszcze ta scenę, że Hitler wkurzony pali fajka, a przydupas zmienia koło :-)

Napisano

wypas ! jedyne co mi nie pasuje to podłoże - sam model jest genialnie wykonany i wyrenderowany ! gratulacje

Napisano

kolega Mafida mogłby zrobić postacie, pan Marioza mógłby wszystko oteksturować a na końcu simonhc wszystko by wyrenderował i wtedy mozna zaczac opanowywac swiat ;]

Napisano

od tych flag az czuc wiatr we wlosach ;) swietna praca!

Napisano

Wow... a jak już mamy koncert życzeń to ja poproszę jeszcze Hitlera w środku i animację jak wjeżdża na minę 8)

Napisano
  • Autor

Loozack - zapomniałes dodać że ...... jeden z odłamków miny rozłupuje Adjemu czaszke i jego mózg rozbryzguje efektowną fontanną krwistej tkanki wokół, krople krwi osiadają na szkle obiektywu. Wieje wiatr , świeci słonko i ptaszki uroczo ćwierkają :D

Napisano

ale upokarzacie tego fuhrera.. co on takiego zrobil ze go tak nie lubicie :D:D

Napisano

Piękne zakończenie pięknego wipa :D

Mistrzostwo świata.

Gratuluje rewelacyjnego modelu. Brawo ! ! !

Napisano

Padam na kolana i składam hołd:P, btw moze strzel renderka z otwartą klapą od silnika:P wtedy będzie full expose xD

Napisano

Kliment mógłby albo podnieść klapę, albo zrobić szklaną karoserię, żeby ukazać na kilku renderach wszystkie bebechy, taka moda teraz ;)

Napisano
Kliment mógłby albo podnieść klapę, albo zrobić szklaną karoserię, żeby ukazać na kilku renderach wszystkie bebechy, taka moda teraz ;)

POPIERAM!!! się ma marnować ARCYDZIEŁO xD

Napisano

a ja mam pytanie, pomimo ze moglo juz wystapic:

ile poligonow ma cala scena w takiej koncowej jakosci??

Napisano

to jak to ci sie nie wywala na renderach? proxy objects?

Napisano

rydwan na bramie brandenburskiej zajmie drugie tyle ;)

swoją drogą odkopałem dziś jakieś archiwum z 2008 maxa i tam sie ludzie chwailili ze mają w viewporcie po 15mln poly i dają radę. Nie bede leciał po nickach.

jak pierwszy raz zobaczyłem zdjecie hitlera z miejsca gdzie mam fotki od dzieciństwa (bo mieszkałem 300m dalej) to rrobiło to ogromne wrazenie - nie wiem jaka scene planujesz, ale wisząca kilkunastometrowa flaga pionowa ze swastyką nawet w hangarze robi wrażenie.

Napisano

czaaaad :], myslalem ze duzo wiecej nadziergales, szacun:)

suuuuper wyglada, nie wiem co pisac juz, wszyscy juz wszystkie rodzaje epitetow uzyli:D

Napisano

@Kliment szalejesz w 3d jak Никола Тесла z prądem.

Naprawdę wymiatasz.

Edytowane przez stach13

Napisano

LANDRYNA JAK TA LALA:) Gratuluje swietnej pracy!!!! Wyrazy szacunku za tak piekne detale!!!

Napisano

Tak oglądałem Wip-a i muszę powiedzieć, ze bardzo fajnie wyszło !

Gratulacje fronta-Kliment!

Pozdr.

Napisano

... no i takim o to sposobem

Klimcio z tej bajki

zrobił nam dobrze !

ale

to było do przewidzenia :)

Napisano
  • Autor

A to niespodzianka!, teraz dopiero zobaczyłem, dziękuje wszystkim którzy mnie dzielnie wspierali i kibicowali :)

P.S. - ciekawe który z modów jest za to odpowiedzialny, już ja sobie z nim pogadam! :D

Napisano

więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów!

Napisano

Najlepszy tutorial z modelowania to modelowanie samemu i rzucanie wiązankami pod nosem, oglądanie siatek, podpytywanie delikatnie masterów i dalsze kombinejszyn. Czekamy na finalną scene:)

Napisano

Wojtek. Gratki za Front.

Czekam teraz, jedynie, na ocenę szanownej komisji i przyjęcie tego ARCYDZIEŁA do Galerii.

Wyrażę chyba opinię ogółu, że nie chodzi tu o galerię srebrną, bo na tą, Wojtek zasłużył sobie już dawno, wieloma modelami i tylko nie wiedzieć dlaczego, tam nie trafił.

Pozdrawiam i Czekam na Złoto.

Waldek

Napisano

Jakby to powiedziała moja Matka, która nie zna się na komputerze.. niszczysz prąd człowieku :)

Napisano

na TAKI model zlozenie zlota powinno byc czysta formalnoscia, tylko ja bym chcial wiecej renderow, z gory, dolu, ukosnie , bebechy... oj bym chcial.. oj tak.. ;)

Napisano

oo to super, myslalem ze ten model robiles tak dla siebie, hobbystycznie, ale jezeli bedzie ksiazka to swietnie :) fajnie jakby Ci ten biznes wypalił, bo to nie tyle kawal dobrej roboty co w najczystszej postaci miażdżący perfekcjonizm ;)

Napisano
  • Autor

tr3buh - tak całkiem z innej beczki, mógłbyś mi przypomnieć jak sie zwał ten kolo z Twojego awatara, lubiłem komiksy z nim... alzheimer, dobrze że nie boli ;)