Sunedge Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 hehe fajne, a rejestracja nie powinna byc AH 0007 ?? ;P podsumowujac - autko pierwsza klasa ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 nie no ostatni rend mnie zmiażdzył, popłakałem się... Klimek rządzi światem - jak nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 no pięknie Klimuś, przepiękne autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Kliment, Ty jako Wódz Naczelny nie powinenes czasami siedziec z tyłu ? a poza tym to nie mam wiecej uwag, bardzo podoba mi sie wszystko , nawet to wytłoczenie blachy pod chłodnicą (ktore przykrywa rejsetracja) dodaje bardzo realizmu i likwiduje efekt "sterylnej" siatki - nie wiem czy to zamierzony efekt czy babol w siatce ale mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 hehehe, jaras ty kpiarzu! babol który musze poprawic od dawna, zapomniałem o nim. :D ale dzięki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Brakuje mi choinki zapachowej, oczywiście z wonią Salzburskich Alp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Adi pewnie by wolał z zapachem Teutoburskich lasów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Z chojną hugo bossa czy bez wyszedł kapitalnie! Wojtaś jako polyführer też pięknie leży na blasze, choć Helga o stanikokształtnych oczach i w reformach byłaby mehr appetitlich!!! Gratuliren herr Woroszylow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Wszystko się kiedyś kończy, tak więc zbliżamy do zakończenia tego przydługawego już wipa. Śmiem podejrzewać ze to przed ostatni up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 i kolejny "pozegnalny renderek" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 cos pieknego... gratuluje wytrwalosci, chociaz pewnie jestes pasjonatem i robiles to z czysta przyjemnoscia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Zrób jeszcze ta scenę, że Hitler wkurzony pali fajka, a przydupas zmienia koło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 wypas ! jedyne co mi nie pasuje to podłoże - sam model jest genialnie wykonany i wyrenderowany ! gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 kolega Mafida mogłby zrobić postacie, pan Marioza mógłby wszystko oteksturować a na końcu simonhc wszystko by wyrenderował i wtedy mozna zaczac opanowywac swiat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Genialne to jest, wielki szacunek. Ile to ma poly w tym momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 od tych flag az czuc wiatr we wlosach ;) swietna praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Wow... a jak już mamy koncert życzeń to ja poproszę jeszcze Hitlera w środku i animację jak wjeżdża na minę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Loozack - zapomniałes dodać że ...... jeden z odłamków miny rozłupuje Adjemu czaszke i jego mózg rozbryzguje efektowną fontanną krwistej tkanki wokół, krople krwi osiadają na szkle obiektywu. Wieje wiatr , świeci słonko i ptaszki uroczo ćwierkają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 ale upokarzacie tego fuhrera.. co on takiego zrobil ze go tak nie lubicie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Piękne zakończenie pięknego wipa :D Mistrzostwo świata. Gratuluje rewelacyjnego modelu. Brawo ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anihilator_x Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Padam na kolana i składam hołd:P, btw moze strzel renderka z otwartą klapą od silnika:P wtedy będzie full expose xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekCichy Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Sliczne zakonczenie tej epickiej modelarskiej bajeczki ;D niestety moge dac tylko 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Kliment mógłby albo podnieść klapę, albo zrobić szklaną karoserię, żeby ukazać na kilku renderach wszystkie bebechy, taka moda teraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anihilator_x Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Kliment mógłby albo podnieść klapę, albo zrobić szklaną karoserię, żeby ukazać na kilku renderach wszystkie bebechy, taka moda teraz ;) POPIERAM!!! się ma marnować ARCYDZIEŁO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 a ja mam pytanie, pomimo ze moglo juz wystapic: ile poligonow ma cala scena w takiej koncowej jakosci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Nie mam pytań naprawdę :) Coś pięknego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 plasti - 2,7 mln poligonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 to jak to ci sie nie wywala na renderach? proxy objects? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 DiO - Nie ma takiej potrzeby. Sprzęt jest w stanie znieść dużo więcej, to nie jest jakaś przerażająca liczba jak na to co już renderowałem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 rydwan na bramie brandenburskiej zajmie drugie tyle ;) swoją drogą odkopałem dziś jakieś archiwum z 2008 maxa i tam sie ludzie chwailili ze mają w viewporcie po 15mln poly i dają radę. Nie bede leciał po nickach. jak pierwszy raz zobaczyłem zdjecie hitlera z miejsca gdzie mam fotki od dzieciństwa (bo mieszkałem 300m dalej) to rrobiło to ogromne wrazenie - nie wiem jaka scene planujesz, ale wisząca kilkunastometrowa flaga pionowa ze swastyką nawet w hangarze robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 czaaaad :], myslalem ze duzo wiecej nadziergales, szacun:) suuuuper wyglada, nie wiem co pisac juz, wszyscy juz wszystkie rodzaje epitetow uzyli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 swietna robota! nic dodac nic ujac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Miażdży. Podziwiam zacięcie do detali . :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Kocham cię wojtku !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 (edytowane) @Kliment szalejesz w 3d jak Никола Тесла z prądem. Naprawdę wymiatasz. Edytowane 28 Wrzesień 2010 przez stach13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 LANDRYNA JAK TA LALA:) Gratuluje swietnej pracy!!!! Wyrazy szacunku za tak piekne detale!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Tak oglądałem Wip-a i muszę powiedzieć, ze bardzo fajnie wyszło ! Gratulacje fronta-Kliment! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 ... no i takim o to sposobem Klimcio z tej bajki zrobił nam dobrze ! ale to było do przewidzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 A to niespodzianka!, teraz dopiero zobaczyłem, dziękuje wszystkim którzy mnie dzielnie wspierali i kibicowali :) P.S. - ciekawe który z modów jest za to odpowiedzialny, już ja sobie z nim pogadam! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! więcej renderów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Dla społeczeństwa to ja przeprowadzam codziennie trzy staruszki przez zebre :) to mało!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 A tutoriale z modelowania ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Najlepszy tutorial z modelowania to modelowanie samemu i rzucanie wiązankami pod nosem, oglądanie siatek, podpytywanie delikatnie masterów i dalsze kombinejszyn. Czekamy na finalną scene:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Wojtek. Gratki za Front. Czekam teraz, jedynie, na ocenę szanownej komisji i przyjęcie tego ARCYDZIEŁA do Galerii. Wyrażę chyba opinię ogółu, że nie chodzi tu o galerię srebrną, bo na tą, Wojtek zasłużył sobie już dawno, wieloma modelami i tylko nie wiedzieć dlaczego, tam nie trafił. Pozdrawiam i Czekam na Złoto. Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 mam nadzieje że nad renderem posiedzisz trochę dłużej niż zawsze bo się model zmarnuje kolejny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HollowCow Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Jakby to powiedziała moja Matka, która nie zna się na komputerze.. niszczysz prąd człowieku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 na TAKI model zlozenie zlota powinno byc czysta formalnoscia, tylko ja bym chcial wiecej renderow, z gory, dolu, ukosnie , bebechy... oj bym chcial.. oj tak.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 tr3buh - wszystkie o których mówisz oraz jeszcze inne w tym anaglify znajdziesz w książce, dam znać kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 oo to super, myslalem ze ten model robiles tak dla siebie, hobbystycznie, ale jezeli bedzie ksiazka to swietnie :) fajnie jakby Ci ten biznes wypalił, bo to nie tyle kawal dobrej roboty co w najczystszej postaci miażdżący perfekcjonizm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 tr3buh - tak całkiem z innej beczki, mógłbyś mi przypomnieć jak sie zwał ten kolo z Twojego awatara, lubiłem komiksy z nim... alzheimer, dobrze że nie boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi