PiotrAdamczyk Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 po jakim czasie od zakupu powinienem dostać maila zwrotnego z kluczem i linkami do ściągnięcia softu? 5 godzin minęło a w skrzynce nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 OMG papież na forum:D Jeszcze jest chyba przez jakiś czas możliwość zakupienia więc pewnie musisz uzbroić się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 No przy takim popycie może to troche potrwać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Dobra kupiłem już octane i messiah z przeceny:D zna ktoś jeszcze jakiś dyskontowy soft? Może coś do modelowania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 po jakim czasie od zakupu powinienem dostać maila zwrotnego z kluczem i linkami do ściągnięcia softu? 5 godzin minęło a w skrzynce nic :/ Due to the overwhelming response, we are in the process of updating the license system to better automate the management of everyone generating their licenses. We have a 3 day delay in finalizing the transactions, and downloading them into the system. We hope to have license generation up by Saturday or perhaps sooner. You will be getting an email to the email address you provided paypal when you purchased, that will contain the url and login info to generate your license for your purchase or purchases(if you did them in more than one transaction). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Również miałem ostatnio okazję kupic soft za dobrą kase:), szczegóły w załączniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yatashi Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 bbandi jak Ty to zrobiłeś!? No jeszcze kilka godzin i licencje przyjdą do nas na pocztę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Promocja dla pracowników firmy w której pracuję:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 W sumie nigdy mnie animacja jakoś specjalnie nie pociągała, ale za taką cenę grzechem byłoby nie spróbować :) (6h do końca promocji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Miło, że się udało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 oł jeah własnie zainwestowałem w swoją świetlaną przyszłosc 40 baksów ;) teraz czekajmy na odpowiedz autodesku - moze pojdą po rozum do głowy i tez spróbują wyeliminowac piractwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Dobry pomysł dla wolnych strzelców (zwłaszcza tych którzy zaczynają) Masz Blendera dokupujesz Messiaha i sobie fruwasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Jakies glupie jazdy sa z rejestracja. Ludzie kombinuja z wirtualnymi napedami, dropboxami, pendrive`ami.... jeszcze nie rozumiem do konca o co kaman. Chyba tworzy sie jakis plik licencyjny na dysku twardym, ktory do konca zycia musi Ci sluzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Reanimator - do konca zycia ?? mojego czy hdd ?? smutna to nowina i mam nadzieje ze znjadzie sie na to jakies lepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Ktoś niedawno pisał w tym wątku o stworzeniu pendrive dostępowego. Pewnie o to chodzi. Jak ktoś obada temat to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Tworzysz z pendrive'a "kluczyk" który musi być włożony (zawsze) podczas uruchamiania programu. Kiedyś dodawali do płytki takiego pena, teraz można samemu zmotać go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAlGER Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 dostaliście już jakieś klucze na maila?? bo ja nic nie dostałem (poczta na gmail) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 To trochę głupio. Jak czytałem w licencji to można zrobić na niej jedną kopię zapasową. Ktoś wcześniej pisał, że tylko raz można na jednym nośniku zainstalować, a potem już nie działa. Dziwne to trochę. TAIGER - mail z licencją ma Ci dojść najpóźniej do soboty, więc czekaj cierpliwie (tak przynajmniej napisali na stronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) no skoro akcja juz jest prawie zakonczona no to teraz tylko czekac. sukces juz jest bo dobilo 100% ale pytanie brzmi jak teraz ogarna sie z downloadami przez złącze HDMI - jak im serwery siada na miesiac z przeciazenia :D. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Warto też luknąć czy email nie wylądował w spamie przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 15 Luty 2011 Autor Share Napisano 15 Luty 2011 no skoro akcja juz jest prawie zakonczona no to teraz tylko czekac. sukces juz jest bo dobilo 100% ale pytanie brzmi jak teraz ogarna sie z downloadami - jak im serwery siada na miesiac z przeciazenia :D. Torrenta by zrobili i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKU_B Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 ale z tym nie ma problemu, już teraz można sobie ściągnąć program nie czekając na licencję: http://www.projectmessiah.com/x6/downloadFull.html program się zainstaluje ale nie odpali, będzie czekał na klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punishermv Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 dostałem emalia w którym piszą ze maja 3 dniowe opóźnienie z systemem tworzeni licencji spowodowane jest to ogromna ilością zamówień (chyba im się udało zarobić trochę myślę ze to było bardzo dobre posuniecie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 ja nie dostalem takiego maila :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaps Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Też nie dostałem takiego infa. Ta informacja jest zamieszczona na stronie głównej "We Dared. You Shared" więc troche dziwne jakby każdemu mieli wysyłać ją jeszcze raz osobiście na maila no ale jak widać są wyjątki... p.s chyba chcą jeszcze rozwiązać problem z licencjami , które wcześniej były na USB a tym samym sprzedać jeszcze troche "mięsa" póki swieże ;)) pozdro czaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 (edytowane) No to ja juz zassalem :) - w sumie licze na to, ze ten download ze strony to ten sam ktory w linku przyjdzie :). Czekam na licencje - stary pendrive sie znajdzie. Swoja droga to ciekawe jak z backupem tej licencji? Skoro jest faktura to i powinni zapewnic kopie zapasowa w razie padniecia pena. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 No raczej :) Gdzieś czytałem o takiej sytuacji jaką przedstawiłeś. Nie pamiętam teraz gdzie.. może to było na cgtalk. Szczęśliwy posiadacz Messiaha "zepsuł" licencję i po skontaktowaniu się z pmg udało mu się odzyskać stracony klucz. Mieli dla niego backup. Tylko musiał poświadczyć, że faktycznie on to on i że ma prawo do tej licencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Bez sensu z tym pendrivem, jakieś staromodne metody na piratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sektor Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Co za wieś z tym pendrivem faktycznie. Jakby nie mogli dać programu na stronie do ściągniecia i po prostu aktywacja przez keye rozesłane do użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 wieś to wg mnie ludzie ktorzy dostają program za mały procent jego wartosci a i tak siedza i wybrzydzają jak przekupki na targu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 E tam, koloryzujesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 co najwyzej ubarwiam ;) Video pokazujace import postaci z modo do messiasha i jakisik prosty rig - jakby ktos chcial sobie obaczyc http://www.usefulslug.com/messiah4/MessiahModo.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messis Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Dzięki mirach .. na rozgrzewkę w sam raz tutek.. Może Panowie administratorzy pomysłą nad nowym działem poświęconym Messiah Studio? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKU_B Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 a teraz obowiązkowo, każdy musi sobie zamówić pendrive'a :-) http://setuptab.com/index.php?action=store;sa=view;id=98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Ciekawe czy micro sd na czytniku będzie chodzić.. Zresztą, to już pewne, że nadal lucz hardware'owy jest wymagany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sektor Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Teraz trzeba jeszcze wydać kasę na pendriva, tylko takiego dobrego (droższego od softu:)) żeby starczył do końca życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 lepiej zassac cracka jakiegos. kupiles to mozesz na legalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 lepiej zassac cracka jakiegos. kupiles to mozesz na legalu :) Poważnie? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 jak kupisz mieszkanie, dadza ci klucze to nikt ci nie broni wejsc przez okno jak masz na to ochote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 taki pendrak będzie najlepszy, wciśnie się w monitor i nie będzie przeszkadzał :)klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winoo1 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 jak kupisz mieszkanie, dadza ci klucze to nikt ci nie broni wejsc przez okno jak masz na to ochote. Ale pociągnąć linii gazowej, energetycznej, internetu ( etc ) "na lewo" z klatki schodowej na pewno nie pozwolą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 to zle porownanie;P Kengi moze miec racje, pod warunkiem, ze w licencji nie ma czegos o odblokowywaniu softu;) Pewnie jest cos o modyfikowaniu, a crack jest czyms takim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winoo1 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 to zle porownanie;P Kengi moze miec racje, pod warunkiem, ze w licencji nie ma czegos o odblokowywaniu softu;) Pewnie jest cos o modyfikowaniu, a crack jest czyms takim:) Tak mi akurat do głowy przyszło :) Ja nie wierzę w to, że zgodzili by się na użycie cracka. W końcu to nielegalna ingerencja w źródło...To tak, jakby popierać działalność piratów ( bo skorzystalibyśmy z ich działania, poniekąd popierając je tym samym ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 niezaleznie co pisza w licencji w PL moga mi skoczyc. moge ingerowac dowolnie w program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winoo1 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 niezaleznie co pisza w licencji w PL moga mi skoczyc. moge ingerowac dowolnie w program....dopóki nie ruszasz kodu źródłowego aplikacji ( chyba, że wykupiłeś licencję na developing ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Luty 2011 Autor Share Napisano 16 Luty 2011 Generalnie jest to jedna wielka paranoja. Te "zabezpieczenia" przeszkadzaja jedynie legalnym bo piraci maja to gdzies tak czy owak. Gdzie tu sens? Skoro to i tak co najwyzej opoznia (zwykle o kilka dni) dostep do piratow ale nie likwiduje problemu w zaden sposob? To jak drzwi do lasu - nielegalnie mozesz sobie wejsc do lasu ot tak, ale legalnie to musisz otwierac kilka zamkow w wolno stojacej bramie... Tu przynajmniej pokazali ze sprzedajac soft za ulamek ceny tez mozna niezle zarobic od ludzi ktorzy prawdopodobnie nigdy nie daliby im grosza w innym przypadku. Szkoda ze do innych nie dociera iz znakomita wiekszosc piratow nie ma kasy i nie bedzie magicznie jej miala jesli wynalezc super zabezpieczenie nie pozwalajace im korzystac z softu. A mozna by przeciez zrobic tania licencje ktora powiedzmy bylaby pozbawiona wsparcia technicznego (zeby zaoszczedzic producentom problemu z milionami uzytkownikow ;)). Dziwny jest ten swiat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 moge ruszyc kod zrodlowy, developing wchodzi w gre jak bede chcial to potem sprzedac, dla siebie jako klient moge mieszac ile chce. problemy moga sie pojawic dopiero w przypadku gwarancji i supportu udzielanych przez producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 I co? Dostał ktoś licencję już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaps Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 "I co? Dostał ktoś licencję już?" Tak. Ja właśnie zassałem świeżutkiego cracka ;) pozdro czaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Luty 2011 Autor Share Napisano 16 Luty 2011 Cos tam chyba pisali ze beda pracowac nad usprawnieniem systemu i ze moze to troche potrwac. Cierpliwosci. Chlopaki nagle dostali tysiace nowych uzytkownikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi