Napisano 7 Sierpień 201212 l takei takie i takie i jeszcze takie pozdro Edytowane 8 Sierpień 201212 l przez Adek
Napisano 7 Sierpień 201212 l Bardzo fajne! Surrealizm w takim wydaniu jak najbardziej lubię! A teraz reprymenda. Dodaj miniaturkę zgodnie z regulaminem galerii 3d. I jeszcze pytania o czas wykonania pracy (najlepiej opis ile i na co) oraz co to za program w którym modelujesz na nodach? chudy? Edytowane 7 Sierpień 201212 l przez Lucek
Napisano 7 Sierpień 201212 l :) O udało się skończyć ... widziałem cześć na cgsociety.org, bardzo fajne ekspresyjne podejście do tematu no i wykonanie bardzo pro. Gratulacje ukończenia pracy.
Napisano 7 Sierpień 201212 l wow tadek, czekałem na Twój kolejny wrzut do galerie ale przeszewłdeś oczekiwania. dawno tu tak dobrego nic nie widziałem
Napisano 7 Sierpień 201212 l Noooo, w końcu coś z typowo artystycznym zacięciem:)) Sugeruję delikatnie froncik:) Gratuluję! Pozdr
Napisano 7 Sierpień 201212 l Super pracka, ale naprawde świetny jest making of. Istny haczyk na klientów:) Hmm, te nody mnie porazily. Shader czy comp?
Napisano 7 Sierpień 201212 l nukowe drzewo ryje beret, dobre podejscie do pracy, kazdy kolor i cien pod kontrola, swietny workflow no i oczywiscie sama praca, na temat ktorej juz nic wiecej chyba nie dodam jak koledzy wyzej..... ciekawe co na to nasz mistrz surrealizmu dziadek :) pozdro
Napisano 8 Sierpień 201212 l Autor dzieki wielkie wszystkim ! bardzo mi milo :) tak, nody to nuke, jak plasti zauważył. cały obrazek powstał właściwie w nuku, wywaliłem tylko trochę pasów z maxa (kilka grubosci sss, rozne reflexy, rozne swiatla,) i potem już sobie kręciłem bez konieczności czekania na render. oczywiście traci się sporo na jakości, chodziazby Gi, reflexy sa fejkowe itp. ale pracuje sie tak mega przyjemniej, praktycznei w realtimie. czas to jakies 2 tyg na koncepcje/modele i 2 tyg na render/compo. nie codziennie i po pare godzinek dziennie, bez zarywania wieczorów. deshu-klientow za bardzo nie szukam, ale sam proces jest ciekawszy czasami niz obrazek, zwlaszcza dla osob wiedzacych co i jak :) Miłosz3ds-nie wiem jak czaszka, ale jadra są na pewno ;) takie drzewko w swojej całej okazałości, jako ze byl to projekt solo to mogłem sobie pozwolić na trochę chaosu twórczego ;) i moze jeszcze koncepcik EDIT: o, i dzieki za fronta :)
Napisano 8 Sierpień 201212 l Tak jak mowilem, gicior. Szkoda tylko, ze nie udalo sie nic ugrac. Gratki fronta:)
Napisano 8 Sierpień 201212 l Świetna praca i zasłużony front, making of oglądałem chyba z 10 razy naprawdę super
Napisano 8 Sierpień 201212 l Chłopie zabiłeś mnie- przepiękna robota, czad, wypas i ląduje na tapecie :) *****
Napisano 8 Sierpień 201212 l Bardzo fajne, myślałem że to dwade jest, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Nie to że faworyzuję czyde tylko ładnie to zamaskowane jest. Pytanie takie mam: Dlaczego tapir? Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 201212 l Autor thx muza to Royksopp - Junior + Bonus Tracks (2009)\02 - The Girl And The Robot JmTm00 napisał: Bardzo fajne, myślałem że to dwade jest, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Nie to że faworyzuję czyde tylko ładnie to zamaskowane jest. Pytanie takie mam: Dlaczego tapir? Pozdrawiam bo kapibara juz byla
Napisano 8 Sierpień 201212 l Making of zajebisty:) Znaczy praca też, ale making-off robi dużo dobre:)
Napisano 9 Sierpień 201212 l Lekko szalone, interesujące... Gratulacje :) btw. Z takimi pracami to przyjmą Cię do platiża przy roto może nawet.
Napisano 12 Sierpień 201212 l Niesamomiazga! Coś pięknego, tak modeling, jak i podmalówka, kompozycja... cudeńko. Sz.
Napisano 13 Sierpień 201212 l Jedna z najlepszych prac jakie tutaj widziałem (a "trochę" tutaj już jestem). Rewelacja !
Napisano 13 Sierpień 201212 l Jakby ci to napisac.... Masz lekki syf w nuke : ) Poza tym mysle iz nikt by sie nie spodziewal ze to nie malowane... Fajna praca. Noise na fotografii nieba w tle wiekszy niz na scenie i w sumie to nei wiadomo skad pada swiatlo... ale co tam... Nie trzeba sie trzymac stricte zasad by zrobic cos fajnego.
Napisano 21 Sierpień 201212 l Interesujące, przykuwa oko i zapada w pamięci. Zainspirowało. Lubię twoje wizje, zdecydowanie powinieneś więcej tworzyć autorskich prac ku uciesze takich jak ja :] Pozdrawiam i życzę dużo wolnego czasu i chęci.
Napisano 6 Wrzesień 201212 l szkoda ze nie wygrałeś byleś moim faworytem, ale i tak jesteś dla mnie mistrzem :) to po prawej stronie najbardziej mi sie podoba