Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 7,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajne! Surrealizm w takim wydaniu jak najbardziej lubię!

A teraz reprymenda. Dodaj miniaturkę zgodnie z regulaminem galerii 3d.

I jeszcze pytania o czas wykonania pracy (najlepiej opis ile i na co) oraz co to za program w którym modelujesz na nodach? chudy?

Edytowane przez Lucek

Napisano

:) O udało się skończyć ... widziałem cześć na cgsociety.org, bardzo fajne ekspresyjne podejście do tematu no i wykonanie bardzo pro.

Gratulacje ukończenia pracy.

Napisano

wow tadek, czekałem na Twój kolejny wrzut do galerie ale przeszewłdeś oczekiwania. dawno tu tak dobrego nic nie widziałem

Napisano

Noooo, w końcu coś z typowo artystycznym zacięciem:)) Sugeruję delikatnie froncik:)

Gratuluję!

Pozdr

Napisano

Super pracka, ale naprawde świetny jest making of. Istny haczyk na klientów:)

Hmm, te nody mnie porazily. Shader czy comp?

Napisano

nukowe drzewo ryje beret, dobre podejscie do pracy, kazdy kolor i cien pod kontrola, swietny workflow

no i oczywiscie sama praca, na temat ktorej juz nic wiecej chyba nie dodam jak koledzy wyzej.....

ciekawe co na to nasz mistrz surrealizmu dziadek :)

pozdro

Napisano
  • Autor

dzieki wielkie wszystkim !

bardzo mi milo :)

tak, nody to nuke, jak plasti zauważył.

cały obrazek powstał właściwie w nuku, wywaliłem tylko trochę pasów z maxa (kilka grubosci sss, rozne reflexy, rozne swiatla,)

i potem już sobie kręciłem bez konieczności czekania na render. oczywiście traci się sporo na jakości, chodziazby Gi, reflexy sa fejkowe itp.

ale pracuje sie tak mega przyjemniej, praktycznei w realtimie.

czas to jakies 2 tyg na koncepcje/modele i 2 tyg na render/compo. nie codziennie i po pare godzinek dziennie, bez zarywania wieczorów.

deshu-klientow za bardzo nie szukam, ale sam proces jest ciekawszy czasami niz obrazek, zwlaszcza dla osob wiedzacych co i jak :)

Miłosz3ds-nie wiem jak czaszka, ale jadra są na pewno ;)

takie drzewko w swojej całej okazałości, jako ze byl to projekt solo to mogłem sobie pozwolić na trochę chaosu twórczego ;)

nody.jpg

i moze jeszcze koncepcik

concept5.jpg

EDIT: o, i dzieki za fronta :)

Napisano

Tak jak mowilem, gicior. Szkoda tylko, ze nie udalo sie nic ugrac. Gratki fronta:)

Napisano

Świetna praca i zasłużony front, making of oglądałem chyba z 10 razy naprawdę super

Napisano

Chłopie zabiłeś mnie- przepiękna robota, czad, wypas i ląduje na tapecie :) *****

Napisano

Bardzo fajne, myślałem że to dwade jest, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Nie to że faworyzuję czyde tylko ładnie to zamaskowane jest.

Pytanie takie mam: Dlaczego tapir?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

thx

muza to

Royksopp - Junior + Bonus Tracks (2009)\02 - The Girl And The Robot

JmTm00 napisał:
Bardzo fajne, myślałem że to dwade jest, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Nie to że faworyzuję czyde tylko ładnie to zamaskowane jest.

Pytanie takie mam: Dlaczego tapir?

Pozdrawiam

bo kapibara juz byla

Napisano

Making of zajebisty:)

Znaczy praca też, ale making-off robi dużo dobre:)

Napisano

Lekko szalone, interesujące... Gratulacje :)

btw. Z takimi pracami to przyjmą Cię do platiża przy roto może nawet.

Napisano

Jedna z najlepszych prac jakie tutaj widziałem (a "trochę" tutaj już jestem). Rewelacja !

Napisano

Jakby ci to napisac.... Masz lekki syf w nuke : ) Poza tym mysle iz nikt by sie nie spodziewal ze to nie malowane... Fajna praca. Noise na fotografii nieba w tle wiekszy niz na scenie i w sumie to nei wiadomo skad pada swiatlo... ale co tam... Nie trzeba sie trzymac stricte zasad by zrobic cos fajnego.

Napisano

Interesujące, przykuwa oko i zapada w pamięci. Zainspirowało.

Lubię twoje wizje, zdecydowanie powinieneś więcej tworzyć autorskich prac ku uciesze takich jak ja :]

Pozdrawiam i życzę dużo wolnego czasu i chęci.

Napisano

szkoda ze nie wygrałeś byleś moim faworytem, ale i tak jesteś dla mnie mistrzem :) to po prawej stronie najbardziej mi sie podoba

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności