ttaaddeekk Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) takei takie i takie i jeszcze takie pozdro Edytowane 8 Sierpień 2012 przez Adek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) Bardzo fajne! Surrealizm w takim wydaniu jak najbardziej lubię! A teraz reprymenda. Dodaj miniaturkę zgodnie z regulaminem galerii 3d. I jeszcze pytania o czas wykonania pracy (najlepiej opis ile i na co) oraz co to za program w którym modelujesz na nodach? chudy? Edytowane 7 Sierpień 2012 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 wow pinke, ****** ta zabawa z nodami to shader tego cuda. lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 super, mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 super grafika, making off mnie rozwalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 łooo, looks like art! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 :) O udało się skończyć ... widziałem cześć na cgsociety.org, bardzo fajne ekspresyjne podejście do tematu no i wykonanie bardzo pro. Gratulacje ukończenia pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 wow tadek, czekałem na Twój kolejny wrzut do galerie ale przeszewłdeś oczekiwania. dawno tu tak dobrego nic nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 Śliczne. Kto widzi czaszkę na pupie większego tapira? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 Noooo, w końcu coś z typowo artystycznym zacięciem:)) Sugeruję delikatnie froncik:) Gratuluję! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 Super pracka, ale naprawde świetny jest making of. Istny haczyk na klientów:) Hmm, te nody mnie porazily. Shader czy comp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 nukowe drzewo ryje beret, dobre podejscie do pracy, kazdy kolor i cien pod kontrola, swietny workflow no i oczywiscie sama praca, na temat ktorej juz nic wiecej chyba nie dodam jak koledzy wyzej..... ciekawe co na to nasz mistrz surrealizmu dziadek :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Świetne i tyle ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 bardzo bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2012 dzieki wielkie wszystkim ! bardzo mi milo :) tak, nody to nuke, jak plasti zauważył. cały obrazek powstał właściwie w nuku, wywaliłem tylko trochę pasów z maxa (kilka grubosci sss, rozne reflexy, rozne swiatla,) i potem już sobie kręciłem bez konieczności czekania na render. oczywiście traci się sporo na jakości, chodziazby Gi, reflexy sa fejkowe itp. ale pracuje sie tak mega przyjemniej, praktycznei w realtimie. czas to jakies 2 tyg na koncepcje/modele i 2 tyg na render/compo. nie codziennie i po pare godzinek dziennie, bez zarywania wieczorów. deshu-klientow za bardzo nie szukam, ale sam proces jest ciekawszy czasami niz obrazek, zwlaszcza dla osob wiedzacych co i jak :) Miłosz3ds-nie wiem jak czaszka, ale jadra są na pewno ;) takie drzewko w swojej całej okazałości, jako ze byl to projekt solo to mogłem sobie pozwolić na trochę chaosu twórczego ;) i moze jeszcze koncepcik EDIT: o, i dzieki za fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 wowowowow! ale czad! na tapete! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Tak jak mowilem, gicior. Szkoda tylko, ze nie udalo sie nic ugrac. Gratki fronta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Świetna praca i zasłużony front, making of oglądałem chyba z 10 razy naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IMI Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Kto jest wykonawcą muzyki w making of? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Chłopie zabiłeś mnie- przepiękna robota, czad, wypas i ląduje na tapecie :) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Bardzo to fajne. Coś nowego. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Bardzo fajne, myślałem że to dwade jest, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Nie to że faworyzuję czyde tylko ładnie to zamaskowane jest. Pytanie takie mam: Dlaczego tapir? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2012 thx muza to Royksopp - Junior + Bonus Tracks (2009)\02 - The Girl And The Robot Bardzo fajne, myślałem że to dwade jest, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Nie to że faworyzuję czyde tylko ładnie to zamaskowane jest. Pytanie takie mam: Dlaczego tapir? Pozdrawiam bo kapibara juz byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 bo kapibara juz byla "bezcenne" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Dobre to jest, chciało by się więcej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Making of zajebisty:) Znaczy praca też, ale making-off robi dużo dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Też myślałem, że 2d. Pikne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 Lekko szalone, interesujące... Gratulacje :) btw. Z takimi pracami to przyjmą Cię do platiża przy roto może nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Niesamomiazga! Coś pięknego, tak modeling, jak i podmalówka, kompozycja... cudeńko. Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 Jedna z najlepszych prac jakie tutaj widziałem (a "trochę" tutaj już jestem). Rewelacja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 Jakby ci to napisac.... Masz lekki syf w nuke : ) Poza tym mysle iz nikt by sie nie spodziewal ze to nie malowane... Fajna praca. Noise na fotografii nieba w tle wiekszy niz na scenie i w sumie to nei wiadomo skad pada swiatlo... ale co tam... Nie trzeba sie trzymac stricte zasad by zrobic cos fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 21 Sierpień 2012 Share Napisano 21 Sierpień 2012 Interesujące, przykuwa oko i zapada w pamięci. Zainspirowało. Lubię twoje wizje, zdecydowanie powinieneś więcej tworzyć autorskich prac ku uciesze takich jak ja :] Pozdrawiam i życzę dużo wolnego czasu i chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Dobre ! czuc pazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 szkoda ze nie wygrałeś byleś moim faworytem, ale i tak jesteś dla mnie mistrzem :) to po prawej stronie najbardziej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 piękne:) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi