Igi Napisano 10 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2014 fajnie Ci to idzie, wszystko maziasz w painterze? PS może jakieś piwko? bo widzę że też z Krakowa jesteś;) w szopie :) kiedyś maziałem w painterze ale jakoś był trochę siermiężny i mimo jego fajnych pędzelków porzuciłem. Pewnie, z wielką chęcią bym się spotkał, ale może nie w najbliższych dwóch tygodniach bo mam teraz zapieprz z dyplomem inżynierskim :P odezwę się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiza Napisano 10 Styczeń 2014 Share Napisano 10 Styczeń 2014 Szkieletorowi przydałaby się taka gumowa opaska jak do gogli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2014 ok, coś nowego :) Coś własnego od prawie pół roku, miałem straszne problemy na początku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonyyy92 Napisano 6 Lipiec 2014 Share Napisano 6 Lipiec 2014 dopracuj ta wode bo jest zbyt mechaniczna i nie pasuje do wyspy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2014 okk, tam nawet nie ma wody... niepaintowanie pół roku to jednak porażka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 6 Lipiec 2014 Share Napisano 6 Lipiec 2014 Dalej jest zacny poziom :) jonyyy92 : Nie wiem jak tam wyczytałeś że jest woda ale... jak dla mnie to monolit stoi na ziemi , może przez cień taki falisty wyszedł dając złudzenie wody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2014 Dzięki ale coś mi w tym kadrze brakuje wydaje się bardzo płaski może jakimś dodatkowym bliższym planem można by to wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 6 Lipiec 2014 Share Napisano 6 Lipiec 2014 Z ciekawości wróciłem kilka stron do tyłu i johnemu chyba chodziło o tą pracę...no ale to było pół roku temu przecież xD https://dl.dropboxusercontent.com/u/5075030/aktywne%20linki/wrzuta%204/enviro1.jpg Ta ostatnia bardzo udana jest :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 za obibostwo karny pintol ^^ maluj bo klaber założy ci kaptur;) kamyk je pryti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2014 za obibostwo karny pintol ^^ maluj bo klaber założy ci kaptur;) kamyk je pryti uh, oh, nie bij - masz rację. Nie wiem ostatnio w co mam ręce włożyć. Studia, Artbuzz, praca, naprawdę ciężko było mi znaleźć czas nawet na spanie :P Teraz mam trochę luźniej to wykorzystuje w sumie każdą wolną chwile na paintowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 no maluj maluj, Marjusz ma racje idzie to w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 dobry ten klocek :D więcej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 9 Lipiec 2014 Share Napisano 9 Lipiec 2014 Fajne kolorki na klocku :) Choć mi brakuje troche rozróżnienia walorem względem tego wzgórza za klocem po lewej, bo rozmieszczeniem pokazujesz że tam jest jakaś większa odległość, a walorem nie i w efekcie ciężko stwierdzić jak duży to jest klocek. Pierdoła pierdołowata taka :) Moar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 24 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) @saharaam masz racje poprawiłem właściwie cały rysunek :P i pare nowych rzeczy, bawiłem się troche z cartoonowymi postaciami Edytowane 24 Sierpień 2014 przez Igi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 25 Sierpień 2014 Share Napisano 25 Sierpień 2014 świetne, jestem ciekaw nastepnych... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 25 Sierpień 2014 Share Napisano 25 Sierpień 2014 1 i 4 są świetne, ale w 4 drzemie jeszcze niewykorzystany potencjał. masa możliwości, story itd. :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2014 @emenems, @KaliditusZaliditey dzięki, co do 4 to masz rację może trochę to niewykończone. Wrócę do tego a teraz szykuję coś*następnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 28 Sierpień 2014 Share Napisano 28 Sierpień 2014 (edytowane) Jedna z najbardziej inspirujących teczek. No i niesamowicie różnorodna (: Rzadko mam coś do napisania, ale od czasu do czasu nie mogę się powstrzymać, żeby podziwić. Podziwiłem, Panie! Edytowane 1 Wrzesień 2014 przez theSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 28 Sierpień 2014 Share Napisano 28 Sierpień 2014 super to enviro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 29 Sierpień 2014 Share Napisano 29 Sierpień 2014 Czy w pierwszej pracy w kamieniu jest wyrzeźbiony koń, czy mi oczy świrują?? :P Bardzo przyjemnie się tu dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2014 nowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 1 Październik 2014 Share Napisano 1 Październik 2014 Podoba mi się:D. Statek najsłabszy, wygląda trochę jak zabawka. Ale brzydkie kaczątko i ta raca są według mnie rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Me likes, superowa tekstura na w okolicach łabędzia i bardzo fajny face expression kobiety. Statkowi rzeczywiście przydało by się trochę więcej rzeczy sugerujących skalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 (edytowane) @Tomasz G, @DraxMustHurt - dzięki, z tym statkiem to macie rację ;) Zgadnijcie co malowałem jako ostatnie :P To już zostawie, wrzucam nowe Edytowane 5 Październik 2014 przez Igi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 stylistycznie i kolorystycznie bardzo fajne, ale dziwnie leży czapa na jej głowie, nie ma tego wrażenia, że leży na jej głowie tylko jakby wisiała i do tego ona ma inne ułożenie głowy względem czapki (jak w czapce pochylimy głowę to ona pochyla się razem z nami + ma pasek, który dodatkowo usztywnia tę relację), pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Wypaaaasik to ostatnie! Zwłaszcza kolory, no i tło fajowo maźnięte. W czapie to mi najbardziej brakuje symetrii, ale może taki dizajn czapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 6 Październik 2014 Share Napisano 6 Październik 2014 Bardzo fajna faktura. Najbardziej z ostatnich podobają mi się sześcienne kamloty (czy co to tam jest) na plaży. Pozwól, że zapożyczę motyw do giery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 6 Październik 2014 Autor Share Napisano 6 Październik 2014 @Rotcore - może dlatego, że czapka jest asymetryczna sama z siebie, nie wiem czy dobrze zrobiłem, że taka jest bo wygląda jak błąd. Czapkę to może mieć też przeychyloną na jedną stronę, tak, że zasłania jej jedno ucho. Mnie osobiście to nie razi. @Urbanboogie - dzięki, co do czapy właśnie taki dizajn ;) ale jak widać chyba nie najszczęśliwszy :P @panRebonka - dzięki, ależ zapożyczaj. Co to za giera? Dorzucam jeszcze proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Październik 2014 Share Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) nie wszystko jest takie jak się wydaje.. strzeżcie się.. ;D sory ale w pierwszej kolejności jak patrze na ten obrazek to widze to ;D a poza tym to fajowe kolory i braszłerk a i szkoda, że łabątka porzucasz - ma potencjał naprawdę ten pomysł. jeszcze trochę nad tym przysiąść (np. taki statek płynąc noca miałby miliard różnych światełek, które by się fajowo odbijały w wodzie - za jednym zamachem obrazek zyskałby i na realizmie i na klimacie) i coś świetnego mogłoby być :{ Edytowane 7 Październik 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 7 Październik 2014 Autor Share Napisano 7 Październik 2014 tak tak, byłem tego świadom jak to rysowałem :) myślałem, że tak będzie spoko, że tam jeszcze ma jedną warstwę pod spodem i przez to może mieć taki wysoki ten kapelusz. Aaa to może jednak wrócę do tego łabędzia ale to za kilka dni bo mnie strasznie wymęczył ten rysunek i nie chcialem go zakatowac do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 7 Październik 2014 Share Napisano 7 Październik 2014 Igi, mogłeś walnąć na czerwonym pudełku napis McDonald's;). Z początku myślałem, że to taka chińska czapa ze stojakiem w środku...Niestety nie znalazłem takiej w necie. Ale estetycznie to pędzle walisz. Fajnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 10 Październik 2014 Share Napisano 10 Październik 2014 piszczę ^^ to jest piękne ic bjutifol niczym półdupki remy la croix:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 @kamesanin dzięki, nie znałem wcześniej remy la croix a tym bardziej jej półdupków :P wziałem się za cadillaci co kiedyś robiłem i trochę pozmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulk9 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 Uber. Wypowiedź musi mieć co najmniej dziesięć znaków, ale Uber tutaj wystarczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 Mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 14 Marzec 2015 Autor Share Napisano 14 Marzec 2015 Siema, mały updejt Dulk9, theSZ, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 14 Marzec 2015 Share Napisano 14 Marzec 2015 Fajne światło, fajny render, świadomość tego co robisz, super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolakParafii Napisano 14 Marzec 2015 Share Napisano 14 Marzec 2015 Te 2 pierwsze prace są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elwiko Napisano 14 Marzec 2015 Share Napisano 14 Marzec 2015 Stary dobry Polonez jest wykończony kapitalnie! Atmosferycznie jednak bardziej przemawia do mnie ostatnia praca. Trochę kojarzy mi się z dziełami zamieszczanymi w Fantastyce z lat '80 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 16 Marzec 2015 Autor Share Napisano 16 Marzec 2015 @biglebowsky, @PolakParafii, @elwiko -dzięki za miłe słowa, daje motywacje do dalszych rzeczy :) @elwiko - nie skojarzylo mi się to tak zupełnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 16 Marzec 2015 Share Napisano 16 Marzec 2015 Prostota tego cadillaca z 133 mnie zniszczyła. Świetna rzecz- Igi udowadniasz, że mniej nie znaczy gorzej. Swoją drogą jak się zabierasz za tego typu robotę? Reszta również klasa- jak wspomniał biglebowsky widać, że nieprzypadkowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 17 Marzec 2015 Autor Share Napisano 17 Marzec 2015 Prostota tego cadillaca z 133 mnie zniszczyła. Świetna rzecz- Igi udowadniasz, że mniej nie znaczy gorzej. Swoją drogą jak się zabierasz za tego typu robotę? Reszta również klasa- jak wspomniał biglebowsky widać, że nieprzypadkowa. Pozdrawiam Toż to polonez ;) ale miał wyglądać jak cadillac :p właśnie świruje ostatnimi czasy z detalem bo zawsze jakos brakuje mi go w pracach. Z polonezem zaczynałem tak po prostu z łapy i miałem kilka referencji, ale sie przeliczylem i zrobilem bardzo prosty model auta i budynku w majce, doslownie kilkadziesiat poly i po tym matchowalem perspektywe, pozostalych pracach biore pedzel monochromatycznie walor potem tonuje dodaje kolorow i jakos leci :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 18 Marzec 2015 Share Napisano 18 Marzec 2015 Nie znam się praktycznie w ogóle na tym co robisz, ale jak dla mnie miazga! Wysoki poziom, klimatycznie trafia w mój gust. Widać, że Twoje prace są przemyślane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 18 Marzec 2015 Share Napisano 18 Marzec 2015 Fajne kadry. Super wykonanie. Światło, kolorystyka... Naprawdę super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrhoho Napisano 22 Marzec 2015 Share Napisano 22 Marzec 2015 piekne prace, gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 hehe, wrzucaj częściej bo zajebiste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 23 Marzec 2015 Autor Share Napisano 23 Marzec 2015 dziękuję, chce ale nie mogę ;____; najchętniej to bym robił takie pracki po godzinę, ale nie — muszę siedzieć i dłubać bo bym nie był sobą (; ̄Д ̄) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 4 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Taka seria jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 5 Kwiecień 2015 Share Napisano 5 Kwiecień 2015 + za CRXa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Kwiecień 2015 Share Napisano 5 Kwiecień 2015 fajne imo, graficzne, ilustracyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi