Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lol, łoł,o kurde, długo nic a jak już to od razu kapciem po oczach, no koniec pochwał a teraz siadaj do roboty co by było czym oczka nacieszyć i żadnych wymówek że tam jakieś pożary były i trza było gasić

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pięknie to modelowanie wygląda :)

A apropo renderów, bo niestety zauwazylem w twoich jak i Pixel-Factory pracach. Np czolgi o tak poteznej ilosci detalu, wstawione gdzies w scene i z malowaniem moglyby byc rownie dobrze lowpoly... bo niestety detal ginie calkowicie. I tu moja taka mała propozycja, moze pokusiłbyś się o rendery w studio zeby mozna bylo ladnie podswietlic wszystko. Czolg moglby wjechac do polowy na jakis metalowy trap, i jakis lekki slad gonsienic. Moim zdaniem wygladalo by to monumentalnie, a detal wylazilby i cieszyl oczy :)

Napisano

Dariusz - zgadza się ,miejscami nie wyglądają za dobrze ale myślę że po otexturowaniu to przestanie przeszkadzać.

Patrzałki kierowcy dodane oraz wersja w ulubionym kolorze militarystów czyli czouk w różowym kolorze jak prosiaczek :)

134c.jpg

133p.jpg

131tyo.jpg

137jp.jpg

136abt.jpg

Napisano

Jak każdy twój model robi wrażenie w każdym najmniejszym detalu! Powodzenia i cierpliwości jak byś robił następny model :)

Napisano

Wojtek widzę ze szalejesz! :) WKM detal extra ale widzę ze ze spawami (zaczynasz się obijać) Bo było dużo lepiej :) Świetna praca oby tak dalej i jeszcze lepiej!!!

Napisano

Jak wy to robicie towarzyszu obywatelu? Jak wy wyrabiacie to robić w 3Ds? Ja bym padł na zawał przy tak wielu operacjach na siatce... Po prostu bym nie wyrobił i tak by mi ciśnienie skoczyło. Tak marginesem to zbyt schludny jak na Ryski czołg.

EDIT: Nie ma co spać. trzeba modelować.

Napisano

W photoshopie powiekszyłem te obrazy i powiem szczerze... Twoja dokładność mnie zadziwia!

Na początek przybliżyłem na śrubkę i oto efekt...

205f509b-10e1-4829-a328-ae74d1114708.file

No, nieźle. Ale przybliżyłem dalej.

atoms.gif

Twoja dokładność w odwzorowaniu mnie zadziwia...

Napisano (edytowane)

Cent - Tak tak...tym małym zielonym wymodelowałem jeszcze jądra komórkowe ale na twoich powiększeniach ich nie widać :D

Model skończony, teraz unwrap i textury...błee

rzuty4000x4000.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow
Gość Matheo
Napisano

Uwielbiam World of Tanks! Czołg wygląda super :) Jak dodasz kolorki, to będzie fantastycznie. Gratuluje talentu :)

Napisano

^ @kliment woroszyłow stworzył sobie drugie konto by sam sobie gratulować... ^^ Tak naprawdę to zazdroszczę bo ja tak nie potrafię. Chciał bym choć do połowy móc zrobić tak dobrze swojego tanka.

Napisano

Świetny model. Widać włożony ogrom pracy. Podejrzewam że co niektórzy dostali niekontrolowanych spazmów oglądając ten model :D. Nieźle wygląda w szarym kolorze. Tak na marginesie to szary matowy?

Napisano

*odkłada szpadek i sapie*

wykopałem go... niech sobie pooglądają!

PS.

Aż serce się kraje, że siedzi gdzieś głęboko zakopany i nikt go nie ogląda, to go odkopałem :)