Jump to content

Rosyjski czołg średni T-62

Recommended Posts

Sliczne śruby! Czy T-62 były używane w LWP? (A może po słynnym poligonie w Orzyszu, na którym się bawiłem, jeździły tylko T-55 i T-72)?

P.S. Orzysz to za niemieckich czasów Arys. Testowano na nim m.in. prototyp Tygrysa.... Jeszcze dziesięć lat temu znajdował się na nim m.in. unikalny wrak JS-3, służący za cel naszym dzielnym artylerzystom ppanc... Niewyjęte 200 mm uczciwego chropowatego radzieckiego pancerza z przodu wieży!

no prawda był po prostu za drogi ,państwa układu warszawskiego się na niego nie zdecydowały.My mieliśmy t-55

Wojtku świetnie Ci idzie.

Z wielką przyjemnością zobaczyłbym jakąś egzotyczną wersję tego pojazdu w Twoim wykonaniu, może Tiran-6

lub te które nadal jeżdżą w Afganistanie .

Witaj Wojtku,

Poczekaj… bo nie wiem co napisać. Nie było mnie tu prawie 2 lata a tu taki strzał.

Uuuu czekają mnie ciężkie chwile, przeglądając forum:).

REWELACJA – nie wiem jak Ty to robisz, nie mam pojęcia:/.

Ja zrobiłem ogromny skok -> ale w tył, jestem na etapie tworzenia boxów ;)

Czekam na więcej i więcej.

Serdecznie Cię pozdrawiam

Łukasz

Twoje HiPoly mnie zadziwia, detal niesamowity, a jednak siatka nie wygląda na przepełnioną :) Według mnie przesadzone jest tworzenie takich detali po wewnętrznych stronach, np. w kołach - lwiej części tych śrub nie będzie widać, ale mimo to robią barrrdzo pozytywne wrażenie.

co Ty później robisz z tymi modelami? Grube setki tysięcy poligonów to musi ważyć :P

nawet jakby była to beczka z paliwem to ciężko byłoby ją wysadzić

to nie wygląda tak jak na filmach lub grach, że z każdego pistolecika można rozsadzić beczkę a wraz z nią czołg

paliwo nawet jeżeli jakimś cudem się zapali (powiedzmy przez iskrę powstałą w momencie uderzenie pocisku o beczkę) to i tak prawdopodobnie będzie się tylko paliło to co wycieka albo w ogóle zgaśnie z braku powietrza

ładny czołgers