Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Lol, łoł,o kurde, długo nic a jak już to od razu kapciem po oczach, no koniec pochwał a teraz siadaj do roboty co by było czym oczka nacieszyć i żadnych wymówek że tam jakieś pożary były i trza było gasić

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 26,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za pochwały :)

wspomniane małe szpeje na przedzie.... sama przednia płyta jeszcze nie uzbrojona w cały detal..niebawem się pojawi ;)

100utm.jpg

101oi.jpg

102gk.jpg

103rk.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano

Uwielbiam twoje prace bo potrafią mocno zmotywować do roboty ;)

Napisano

Kroi się gruby model. Zawsze mnie zadziwiała twoja precyzja hehe.

Napisano

Pięknie to modelowanie wygląda :)

A apropo renderów, bo niestety zauwazylem w twoich jak i Pixel-Factory pracach. Np czolgi o tak poteznej ilosci detalu, wstawione gdzies w scene i z malowaniem moglyby byc rownie dobrze lowpoly... bo niestety detal ginie calkowicie. I tu moja taka mała propozycja, moze pokusiłbyś się o rendery w studio zeby mozna bylo ladnie podswietlic wszystko. Czolg moglby wjechac do polowy na jakis metalowy trap, i jakis lekki slad gonsienic. Moim zdaniem wygladalo by to monumentalnie, a detal wylazilby i cieszyl oczy :)

Napisano

Spawy w niektórych miejscach nie wyglądają za dobrze, jakby nie tworzyły jednolitej całości z blachą, ale ogólnie jest ok.

Napisano
  • Autor

Dariusz - zgadza się ,miejscami nie wyglądają za dobrze ale myślę że po otexturowaniu to przestanie przeszkadzać.

Patrzałki kierowcy dodane oraz wersja w ulubionym kolorze militarystów czyli czouk w różowym kolorze jak prosiaczek :)

134c.jpg

133p.jpg

131tyo.jpg

137jp.jpg

136abt.jpg

Napisano

Jak każdy twój model robi wrażenie w każdym najmniejszym detalu! Powodzenia i cierpliwości jak byś robił następny model :)

Napisano

Wojtek widzę ze szalejesz! :) WKM detal extra ale widzę ze ze spawami (zaczynasz się obijać) Bo było dużo lepiej :) Świetna praca oby tak dalej i jeszcze lepiej!!!

Napisano

Jak wy to robicie towarzyszu obywatelu? Jak wy wyrabiacie to robić w 3Ds? Ja bym padł na zawał przy tak wielu operacjach na siatce... Po prostu bym nie wyrobił i tak by mi ciśnienie skoczyło. Tak marginesem to zbyt schludny jak na Ryski czołg.

EDIT: Nie ma co spać. trzeba modelować.

Napisano

W photoshopie powiekszyłem te obrazy i powiem szczerze... Twoja dokładność mnie zadziwia!

Na początek przybliżyłem na śrubkę i oto efekt...

205f509b-10e1-4829-a328-ae74d1114708.file

No, nieźle. Ale przybliżyłem dalej.

atoms.gif

Twoja dokładność w odwzorowaniu mnie zadziwia...

Napisano
  • Autor

Cent - Tak tak...tym małym zielonym wymodelowałem jeszcze jądra komórkowe ale na twoich powiększeniach ich nie widać :D

Model skończony, teraz unwrap i textury...błee

rzuty4000x4000.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano

@kliment robi referencje modeli dla przyszłych pokoleń. Świetnie to wygląda.

Napisano

Uwielbiam World of Tanks! Czołg wygląda super :) Jak dodasz kolorki, to będzie fantastycznie. Gratuluje talentu :)

Napisano

^ @kliment woroszyłow stworzył sobie drugie konto by sam sobie gratulować... ^^ Tak naprawdę to zazdroszczę bo ja tak nie potrafię. Chciał bym choć do połowy móc zrobić tak dobrze swojego tanka.

Napisano
Uwielbiam World of Tanks! Czołg wygląda super :) Jak dodasz kolorki, to będzie fantastycznie. Gratuluje talentu :)

To nie talent, to umiejętności z tym się nie rodzi:D

Napisano

Świetny model. Widać włożony ogrom pracy. Podejrzewam że co niektórzy dostali niekontrolowanych spazmów oglądając ten model :D. Nieźle wygląda w szarym kolorze. Tak na marginesie to szary matowy?

Napisano

*odkłada szpadek i sapie*

wykopałem go... niech sobie pooglądają!

PS.

Aż serce się kraje, że siedzi gdzieś głęboko zakopany i nikt go nie ogląda, to go odkopałem :)