jatat Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Lol, łoł,o kurde, długo nic a jak już to od razu kapciem po oczach, no koniec pochwał a teraz siadaj do roboty co by było czym oczka nacieszyć i żadnych wymówek że tam jakieś pożary były i trza było gasić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2013 (edytowane) Dzięki wszystkim za pochwały :) wspomniane małe szpeje na przedzie.... sama przednia płyta jeszcze nie uzbrojona w cały detal..niebawem się pojawi ;) Edytowane 21 Kwiecień 2013 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Uwielbiam twoje prace bo potrafią mocno zmotywować do roboty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Przód skończony, został do zrobienia właz i patrzałki kierowcy i będzie można przejść na drugi bok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Kroi się gruby model. Zawsze mnie zadziwiała twoja precyzja hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Pięknie to modelowanie wygląda :) A apropo renderów, bo niestety zauwazylem w twoich jak i Pixel-Factory pracach. Np czolgi o tak poteznej ilosci detalu, wstawione gdzies w scene i z malowaniem moglyby byc rownie dobrze lowpoly... bo niestety detal ginie calkowicie. I tu moja taka mała propozycja, moze pokusiłbyś się o rendery w studio zeby mozna bylo ladnie podswietlic wszystko. Czolg moglby wjechac do polowy na jakis metalowy trap, i jakis lekki slad gonsienic. Moim zdaniem wygladalo by to monumentalnie, a detal wylazilby i cieszyl oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 (edytowane) maciek.m - jak czas pozwoli to się zrobi i scenkę i studio ;) Edytowane 23 Kwiecień 2013 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 No i jak zwykle detal miażdży nie powiem co :D . Super pracka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2013 (edytowane) właz kierowcy: Edytowane 24 Kwiecień 2013 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Po 3kroć świetne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Kwiecień 2013 Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Spawy w niektórych miejscach nie wyglądają za dobrze, jakby nie tworzyły jednolitej całości z blachą, ale ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Dariusz - zgadza się ,miejscami nie wyglądają za dobrze ale myślę że po otexturowaniu to przestanie przeszkadzać. Patrzałki kierowcy dodane oraz wersja w ulubionym kolorze militarystów czyli czouk w różowym kolorze jak prosiaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 dawaj różowego do finished Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Ha!! od razu mi się przypomina różowy kolor plastiku w starych modelach ESCI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Róż zbyt intensywny Klimencie, no i powinieneś użyć dwóch odcieni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 kolejne duperele, mocowanie zbiorników i rurki paliwowe: zabawa z mapką specular i bump: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 wygląda jak zabawka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Wojtku , super ten specular na wieży ,jakby od otarć wybłyszczona farba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 Czołg skończony, pozostał jedynie do zro0bienia wkm 12,7 mm i jego łoże i to będą ostatnie elementy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 12 Maj 2013 Share Napisano 12 Maj 2013 Jak każdy twój model robi wrażenie w każdym najmniejszym detalu! Powodzenia i cierpliwości jak byś robił następny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 12 Maj 2013 Share Napisano 12 Maj 2013 Świetna robota. Będzie jakaś scenka ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 Po prostu prawdziwa przyjemnosc ogladać takie prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Maj 2013 Autor Share Napisano 17 Maj 2013 Wspomniane łoże oraz początek modelowania samego wkm'u 12,7 mm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 łożesz co za łoże !!! WKm też super ! BRAWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 No faktycznie świetna robota. 5* już dostałeś Szczęka opada... . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 Wojtek widzę ze szalejesz! :) WKM detal extra ale widzę ze ze spawami (zaczynasz się obijać) Bo było dużo lepiej :) Świetna praca oby tak dalej i jeszcze lepiej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Maj 2013 Autor Share Napisano 19 Maj 2013 (edytowane) Zbliżam do końca, zostały jeszcze uchwyty i mechanizm spustowy... Edytowane 19 Maj 2013 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cent Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Jak wy to robicie towarzyszu obywatelu? Jak wy wyrabiacie to robić w 3Ds? Ja bym padł na zawał przy tak wielu operacjach na siatce... Po prostu bym nie wyrobił i tak by mi ciśnienie skoczyło. Tak marginesem to zbyt schludny jak na Ryski czołg. EDIT: Nie ma co spać. trzeba modelować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 no świetna praca czekam końca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Maj 2013 Autor Share Napisano 21 Maj 2013 Koniec bliski ;) ......i kawałek siatki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cent Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 W photoshopie powiekszyłem te obrazy i powiem szczerze... Twoja dokładność mnie zadziwia! Na początek przybliżyłem na śrubkę i oto efekt... No, nieźle. Ale przybliżyłem dalej. Twoja dokładność w odwzorowaniu mnie zadziwia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) Cent - Tak tak...tym małym zielonym wymodelowałem jeszcze jądra komórkowe ale na twoich powiększeniach ich nie widać :D Model skończony, teraz unwrap i textury...błee Edytowane 28 Maj 2013 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 sliczny. czy to jakis nowy kontent do wota? czy tak przed snem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 @kliment robi referencje modeli dla przyszłych pokoleń. Świetnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 Cudo ;) Mógłbyś powiedzieć jak robisz takie fajne szkiełka? http://imageshack.us/a/img707/2920/110zb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 no to czekamy na równie dobry unwrap i texy jak mesh następny model z jednego mesha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matheo Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 Uwielbiam World of Tanks! Czołg wygląda super :) Jak dodasz kolorki, to będzie fantastycznie. Gratuluje talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cent Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 ^ @kliment woroszyłow stworzył sobie drugie konto by sam sobie gratulować... ^^ Tak naprawdę to zazdroszczę bo ja tak nie potrafię. Chciał bym choć do połowy móc zrobić tak dobrze swojego tanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 Mógłbyś powiedzieć jak robisz takie fajne szkiełka? http://imageshack.us/a/img707/2920/110zb.jpg Modeluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Uwielbiam World of Tanks! Czołg wygląda super :) Jak dodasz kolorki, to będzie fantastycznie. Gratuluje talentu :) To nie talent, to umiejętności z tym się nie rodzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cent Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 To nie są same umiejętności. To ciężka praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Jesteś tak dobry ,że aż nudny xD.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato555 Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Świetny model. Widać włożony ogrom pracy. Podejrzewam że co niektórzy dostali niekontrolowanych spazmów oglądając ten model :D. Nieźle wygląda w szarym kolorze. Tak na marginesie to szary matowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 *odkłada szpadek i sapie* wykopałem go... niech sobie pooglądają! PS. Aż serce się kraje, że siedzi gdzieś głęboko zakopany i nikt go nie ogląda, to go odkopałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi