_Cookiez_ Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 To M-14 jest Hot ;D Dawaj siatke lub basta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 słabe ale to speed:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Jakbyś tło zrobil jakieś rozsądne to byłoby bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Główka jako początek serii postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 czolo chyba zbyt nisko, i luki brwiowe wydaja mi sie zbyt oble, tak to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 taki speedzik 2h sobie strzelilem w oczekiwaniu na komedie;).. tzn debate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Kirian fajna stylizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Ładnie, masz mnie z tym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Dzieki Kuba, Robert :) szkoda ze ten dzial lezy... wole speedy niz miesieczne siedzenie nad jednym modelem:P Zeet mistrzu!:) zapodaj cos pr0!! model 1 h: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 poza szyją to mi sie podoba, szczególnie ten płaski nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Giwery, giwery, giwery, giwery ... nie robie sobie ich ot tak. To ma swój głębszy cel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 gordy mało detali - jedziesz dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 to taki model. Troche oldtimer/konserwatywny do małego projektu. Taki miał być. Będę robic tez taki super wypas high tech. Taki projekcik o przeciwstawnych cechach. Nie będę robić szczegółowej rączki bo bedzie tam łapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 wczoraj wieczorkiem sobie dłubałem... brakuje Lob'a i dwuch cyferek miał byc w sumie szybki modelik... no ale sie zeszło 4h :/ a tu z szaderkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 4h ? maksymalnie pol godziny :) ze tez Ci sie chcialo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Hehe, fajne, ale ząbki zbyt obłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 hehe nastepnego zrobie w pół ;) a ząbki faktycznie, powinny byc bardziej ostre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Zrób mi klucze do domu bo gdzieś zgubiłem ;D gj fajna pracka tylko te ząbki ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Mój amplituner :] Tyłu mi się już nie chciało robić :P To były niecałe 3h, ale niemam za dużo doświadczenia w 3d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 to ja zapodam cos orginalnego, chlebak ^^ 20min model i 10min tex+render ok sorki, siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 krzys!3k pokazujemy model, czyli screen i siatka, a nie render i textury, tak ciężko oceniać to co wymodelowałeś, choć twoje textury są fajne, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 taki test baza max wrinkles w zbrushuh pozniej (nie chcialo mi sie) robie retopology w maxie poprawiam wrinklesy i finito tak to widze gdyz chyba latwiej i wieksza kontrola nad wrinklesami jest w zbrushu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 ty ej ale to fajne jest, powiedz mi jak takie coś w blenderze zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 nielo007 no fajne wyszło, gdzieś już chyba widziałem taką technikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 a ze jeden H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 mecze sobie ostatnio zbrusha troche..narazie z organika u mnie za dobrze ale pracuje nad tym, wrzucam wiec taki tam speed z kulki(1.5h jakies), wiem chyba za bardzo to napackane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 koleny speed zbrushowy, ostatni na jakis czas bo czuje ze zawale ten watek moimi wypocinami:P czas 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 1:0 dla Ciebie xD rozwaliłeś mnie tym, ćwicz dalej bo narazie te prace to taka papka ; ] ni to pies ni to zabawka ;]. Więcej detali, wymiary siadają i to ostro. Ogólnie to musisz popracować nad detalami i organikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 pies mnie rozwalil :D super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Nudziło mi się :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Co to jest bo do końca pewny nie jestem : P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 zainstalowalem sobie dzis ZBrusha...smieszny program :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Nawet nawet jak na 1 raz :D Widziałem bardziej hardcorowe starty :D Spróbuj zrobić pracę bardziej dokładną i szczegółową, bryłę bardziej wykształć, a nie rób jakiejś papki i powinno być nieźle jak na początek. Pracuj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 jak wyżej + to jest pies czy świnia? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 chyba ni jedno ni drugie :) dzieki za rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 krzys!3k: ekstra Ci wyszedl ten pies, robiles ze sfery czy base mesha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 w ramach przypomnienia co doczego służy - poprzedno 5 miesięcy temu odpalałem maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 krzys!3k: ekstra Ci wyszedl ten pies, robiles ze sfery czy base mesha ? base mash, ale taki na maksa prosty, 3min w wingsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 ucze sie smiesznego programu :) subtools, layers i lazy mouse w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Pionier ale wygląda ciekawie fajne szwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 długaśno w sumie... ze 3/4h jeszcze nie zszyte i droche dopieszczen przy połączeniu główki ;] i krzywo miejscami wiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 tutomash & arturprx2 czy wy czytac nie umiecie ? przeciez pisze wyzaznie speed modeling !! linijke wyzej macie temat Rendery testowe, testy shaderów, rendery for fun ktory chyba bardziej pasuje ehhh tutaj sie pokazuje scrreny i szare (bez materialow shaderow itp.) modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 A teraz UWAGA! _1:30_ modelowania w XSI: GIŃTA!! xD Kto mówił, że się w tym dobrze modeluje? :>:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jymal Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Uwaga Xd nie jestem jeszcze profesionalistą jak większość z was, dlatego daje takie badziewne modele :P m.in to : Robocik, inspiracją którego było to TU : siatka : PS. Nie czepiajcie się materialów i rendera, bo dopiero zaczynam modelować i nie jestem jeszcze zaawansowany :) :) PS2. czas pracy około 30-40 min PS3. pobawiłem się trochę stąd te śmieszne materiale ;pp A zapomniałem powiedzieć że te takie jakby "śmigła" to nie są na na podstawie helikotperów, tylko one dziełają w górę i w dów xD jak skrzydełka takiej ,np muchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 na jednym wirniku daleko nie zaleci ;P pardom za ta maszynke faktycznie trza było do renderow to tu siatka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 takie cus;) siatka zeszlo mi ze 2h, moze troche ponad. Model do vizki ktora moze niebawem pokaze:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 bardzo ładny model Krzysiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Obywatel GIŃTA!! xD :D ahaha rozwaliłeś mnie ale po nieprzespanej nocy niewiele mi trzeba :D model też zacny ;) tak z 5 min w modo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 takie g***o z nudów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Z cyklu 'miałem pomysł ale mi się nie chciało'. czas chyba przekłamałem i pomyliłem cyferkę bo było z 3,5h raczej...ale who cares ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi