Napisano 24 Luty 20232 l To nowy wiedzmin? (em)Powered by Netflix. Edytowane 24 Luty 20232 l przez Nezumi
Napisano 24 Luty 20232 l W dniu 14.02.2023 o 15:14, Kalberos napisał(a): myslałem ze to komórczak z DBZ ;D Klesk z Quake 3
Napisano 25 Luty 20232 l Autor W dniu 24.02.2023 o 02:03, JackTheRippy napisał: z kulki ? W dniu 24.02.2023 o 10:06, michalo napisał: jakie brusze? stosik jak zwykle! W dniu 24.02.2023 o 11:20, ArnoldSzczesliwy napisał: jak z kulki to szacun wiadomo ze z kulki 🙂 chopy co wy xd W dniu 24.02.2023 o 14:13, Mortom napisał: Dołączę się do tego greckiego chórku: Może tutek? xD W dniu 24.02.2023 o 17:40, Nezumi napisał: To nowy wiedzmin? (em)Powered by Netflix. tak to cirri jak sie przenosila miedzyswiatami i ja wywalilo do cyberpunka XD 18 godzin temu, tr3buh napisał: Klesk z Quake 3 klesk jest in progress xd ale skacze po tematach bo ostatnio troszke sie stesknilem za robieniem postaci 🙂 i tak troche mordka troche jakis clothy XD wiem wiem odpieradla mi
Napisano 25 Luty 20232 l 52 minuty temu, KLICEK napisał: XD wiem wiem odpieradla mi No co ty gadasz, naparzaj. To że dokuczamy to normalka. "Kto się czubi ten się lubi", nie?
Napisano 25 Luty 20232 l Z postaciami tak jest ze mozesz latwo sprawdzic czy ci wyszlo fajnie. Z potworasami jednak ciezej no bo nie ma do czego przyrownac a w ludzkiej twarzy zerkniesz tylko zaraz widzisz ze cos jest nie tak. Albo jest bardzo ok i tez to widzisz 🙂 Ale wazne zebys robil co ci w sercu gra.
Napisano 30 Marzec 20231 r Nie no Klicuszku ty mój horrorowaty przyjacielu 😉 Ja rozumem ciąć polygon count. No ale z tymi boxami to istny majstersztyk 😛 I jak to mawia pewne przysłowie: Głupi się nie pozna, a mądry będzie myślał że tak miało być. Najbardziej rozczulające sa te cieniutkie rączki, takie awww 😉 No i ten knebel na usta... widać ktoś cie molestuje werbalnie w pracy i podświadomie (a może świadomie?) kneblujesz pacjenta na wtepie - przyznam praktycznie! 🙂 No i jeszcze ten zamyslony wyraz twarzy... no widać że chłopina pewnie rozkminia co się stało z jego rencami 😄 A tak serio to fajny poczatek - taki facio od razu kojarzy mi się z moją ukochaną grą dzieciństwa, czyli Quakiem 2 (love forever!) No Strogg jak w mordę strzelił (i to dosłownie strzelił 😉) 🥰👍 Edytowane 30 Marzec 20231 r przez Mortom
Napisano 30 Marzec 20231 r Autor 3 godziny temu, wujek_kane napisał: Inspirowany berserkerem z Q2? 🙂 bingo ale nie do konca 🙂 Taka proba remake Tanka JR.
Napisano 1 Kwiecień 20231 r Też odrazu quejka widzialem, gre przez ktora zalalem studia bo gralem po 6 godzin dziennie online :D (ps. minimum) ^_^ A model w kur...e dobry, sztos klasa.
Napisano 3 Kwiecień 20231 r jezeli chodzi o tank juniora to na srodkowej części armora jest za dużo nieuporządkowanych elementów, chaosu a łapska są bardzo smooth zrobione tylko z kilku elementów to wprowadza bardzo duzy kontrast między tym co jest szczegółowe a co nie jest, poza tym przednia wersja zbroi powinna mieć wyglad bardziej solidny (tak jak ma to miejsce w przypadku orginalnego oldschoolowego tanka) tak żeby nie sprawiała wrażenia że się rozpadnie po jednorazowym strzale z rocket launchera, ale podejrzewam że tak jest bo jest to jeszcze mocny WiP i robione na szybko XD
Napisano 17 Czerwiec 20231 r 13 godzin temu, KLICEK napisał: Kuuurłaa co tu się dzieje. Napiszesz coś więcej o tej rzeźbie? Bo forma jest w chu intrygująca, kojarzy mi się fest z tymi starymi figurkami z prekolumbijskiej ameryki tylko w wersji hardcore 😮
Napisano 19 Czerwiec 20231 r Autor a dziekuje dziekuje, szukam pewnych rozwiazan i designu do swojej gierki 😄 Generalnie chce uzyskac ksztalty z miesa, ale nie miesne ksztalty do kocna. Czyli tam gdzie jest mi wygodnie zeby sprzedac pomysl robie znajome ksztalty, a tam gdzie moge cos pozmieniac to odchodze np w strone grzybow itp. No na razie takie tam o
Napisano 19 Czerwiec 20231 r W dniu 14.02.2023 o 05:02, Nezumi napisał: Wszyscy odszumiaja a Ty zaszumujesz na maksa 😄 Dobra babeczka, choc lyso jej troche. odszumiaja by zaszumic 😜 spowrotem zwykle...
Napisano 19 Czerwiec 20231 r @KLICEK a co to za giereczka będzie? planszówka, czy komputerowa? Robisz sam czy będziesz pitchował żeby zebrać fundusze i ludzi i odtworzyć swoje studio quadroA AAAA? 🙂
Napisano 19 Czerwiec 20231 r Autor 3 godziny temu, Destroyer napisał: @KLICEK a co to za giereczka będzie? planszówka, czy komputerowa? Robisz sam czy będziesz pitchował żeby zebrać fundusze i ludzi i odtworzyć swoje studio quadroA AAAA? 🙂 a dzie tam, taki tam projekcik dla zabawy 🙂
Napisano 19 Czerwiec 20231 r 12 minutes ago, KLICEK said: a dzie tam, taki tam projekcik dla zabawy 🙂 Weź mmo zrób! 🙂 co chwila jest ktoś chętny więc szybko znajdziesz ekipę, akurat wakacje się zaczynają a we wrześniu premiera 🙂
Napisano 19 Czerwiec 20231 r Jak by się czepiać na siłę to te usta niezbyt tak mi siedzą. Reszta bardzo.
Napisano 19 Czerwiec 20231 r 38 minut temu, michalo napisał(a): Jak by się czepiać na siłę to te usta niezbyt tak mi siedzą. Reszta bardzo. @michaloE tam... to przecież nasza dzisiejsza realność. Gdzie nie popatrzysz tam pijawki lub manaciątka 😉 @KLICEK mam dla cię jeszcze taką inspirację z prawdziwości. Nowy gorący trend 2023 roku! Zainkorporuj to do nowych potworasków, bo pasuje jak ulał 😄 I NIE, to nie liquify z photoshopa 🙂 Edytowane 19 Czerwiec 20231 r przez Mortom
Napisano 19 Czerwiec 20231 r @destroner Jak ja zapomniałem jak te filmy z lat 80 miały topowe aktorstwo 😄 nie to co teraz, jakieś popierdółki! THIS IS SERIOUS SHIT! Sorka Klicuszku za offtopa 🙂 - ale to taka piękna tradycja naszego forum która staram się kultywować 😉
Napisano 23 Czerwiec 20231 r To ile na taki speed schodzi ? Bo u mnie to chyba z tydzień jak nie 3 xD. Ale za każdym razem jak widzę te pracki to motywacja wskakuje do momentu 3 godzin od zaczęcia własnego scupltu xD
Napisano 9 Październik 20231 r Autor W dniu 23.06.2023 o 08:54, yarosh napisał: To ile na taki speed schodzi ? Bo u mnie to chyba z tydzień jak nie 3 xD. Ale za każdym razem jak widzę te pracki to motywacja wskakuje do momentu 3 godzin od zaczęcia własnego scupltu xD roznie roznie 😄 dawno nic nie bylo to wrzucam takie o dudle "nocom"
Napisano 9 Październik 20231 r @KLICEK ten renderek w kolorowym kolorze extra wygląda. Świetne są te stwory. Próbowałeś kiedyś pomieszać te odjechane pomysły z szczyptą anatomii owadów? Chętnie bym coś takiego w Twoim wykonaniu zobaczył.
Napisano 10 Październik 20231 r 12 minutes ago, KLICEK said: dawno nic nie bylo to wrzucam takie o dudle "nocom" No Klicuszku długo dochodziłeś do siebie po promised land 😛 On 9/8/2023 at 9:29 AM, KLICEK said: bylem no i jak zwykle event bardzo udany 😄 dochodze jeszcze do siebie 😄 polecam Adek pisał, że nie mógł nic znaleźć z imprezy, żadnych nagrań ani nic a mi w ręce wpadło nagranie jak robiłeś rozgrzewkę przez zajęciami grupowymi 🙂 nie poszaleje na lekach jestem.mp4 Render w kolorach bardzo fajny, podmalówka czy malowałeś tekstury?
Napisano 10 Październik 20231 r Autor 12 godzin temu, Destroyer napisał: No Klicuszku długo dochodziłeś do siebie po promised land 😛 Adek pisał, że nie mógł nic znaleźć z imprezy, żadnych nagrań ani nic a mi w ręce wpadło nagranie jak robiłeś rozgrzewkę przez zajęciami grupowymi 🙂 nie poszaleje na lekach jestem.mp4 1010.6 kB · 0 pobrań Render w kolorach bardzo fajny, podmalówka czy malowałeś tekstury? suaj no latwo nie jest dojsc do siebie, glowa boli od zycia od dlugiego czasu no i pozniej wlecisz w rozne straszne uzaleznienia jak granie W GRY i sie budzisz pol roku pozniej 😄
Napisano 10 Październik 20231 r 3 hours ago, KLICEK said: suaj no latwo nie jest dojsc do siebie, glowa boli od zycia od dlugiego czasu no i pozniej wlecisz w rozne straszne uzaleznienia jak granie W GRY i sie budzisz pol roku pozniej 😄 znam to aż za dobrze 🙂
Napisano 11 Październik 20231 r Autor W dniu 10.10.2023 o 01:43, alex3d napisał: @KLICEK ten renderek w kolorowym kolorze extra wygląda. Świetne są te stwory. Próbowałeś kiedyś pomieszać te odjechane pomysły z szczyptą anatomii owadów? Chętnie bym coś takiego w Twoim wykonaniu zobaczył. dzieki, to jest tylko kolor zmaterialu, nie ma textur L:) czysto podgladowo Spoko wlasnie, staram sie rozkminic styl, dlatego kazdy feedback do tych monsterkow by sie przydal 🙂
Napisano 15 Październik 20231 r 3 godziny temu, KLICEK napisał: @Klicek bardzo dobre, trzymasz poziom. Wymyśl jeszcze jakieś dobre hasło i możesz drugiego Marvela zrobić z taką kolekcją. Fajnie by wyglądała jakaś scena walki między tymi stworami albo jakaś konfrontacja z człowiekiem. Są tak odjechane te rzeźby, że można byłoby jakąś stworzyć głębszą historię sci-fi albo jakiegoś kataklizmu na ziemi. Robisz coś dalej z tymi sculptami, żeby je zriggować, przepalić czy zostawiasz HP?
Napisano 15 Październik 20231 r W sumie Twojego warsztatu nie bardzo da się podważyć, monstra z koszmarów umiesz wpisać w trójkąt, w dizajny też umiesz, ale jakoś tak believability (polska "wiarygodność" chyba nie w pełni to oddaje) można by jeszcze podciągnąć 🙂
Napisano 15 Październik 20231 r @KLICEK ja czekam na moment, aż te techniki druku 3D wejdą na odpowiedni poziom, powszechność i format i wtedy wychodzimy z tymi modelami z komputera w rozszerzoną rzeczywistość ziemską 🙂 Drukujesz taki model w jakimś cjp kolorowym gipsie wielkości 1 metra, nie musząc robić z domu laboratorium chemicznego i wdychać syfiastej żywicy albo kupujesz metr szcześcienny drewna zamiast kilku ton brązu. Może zamiast drukarek takie plotery szybciej się rozwiną. W wielu dziedzinach przemysłu łatwiej jest obrobić jakiś kloc materiału, niż za każdym razem jakieś formy robić, a z kolei struktura takiego materiału nie pozwala go wydrukować. Drukujesz modele Klicka, żeby się lepiej usypiało 🙂 Edytowane 15 Październik 20231 r przez alex3d
Napisano 26 Marzec 202426 Mar No cóż... nie tak wyobrażałem sobie "Avatara 3 - The way of the pink skins" ALE może to jakiś spin-off 😉 więc spoks. Dawno niczego nie wypuszczałeś. Fajnie że ci sie nudziło 🙂