sicksicksick Napisano 21 Luty 2016 Autor Share Napisano 21 Luty 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 22 Luty 2016 Share Napisano 22 Luty 2016 Ogólnie fajna teczka :) Sporo dobrych prac. Ja tam lubię malarski styl więc ostatnie pejzażyki ze sporą fakturą mi się podobają. Jednak czasami może trochę płaskie. Chyba więcej głębi i określenia bryły by się przydało. Na Artstation fajne są też projekty statków sci-fi, dużo detalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Luty 2016 Share Napisano 22 Luty 2016 no oglądamy, oglądamy te Twoje wypociny. nie przestawaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 gitarrrrra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2016 (edytowane) takie tam postapo większe tu http://www.digart.pl/zoom/7932182/D%60U__039;S%60T%60.html Edytowane 26 Maj 2016 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Maj 2016 Autor Share Napisano 2 Maj 2016 doodle upraszczam jak sie daaaa , i to wciąga coraz bardziej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Maj 2016 Autor Share Napisano 2 Maj 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Maj 2016 Autor Share Napisano 2 Maj 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Maj 2016 Share Napisano 4 Maj 2016 czapla swietna :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2016 ostatnie akcje .z serii w "wolnej chwili" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 15 Sierpień 2016 Share Napisano 15 Sierpień 2016 Staram się nie pisać komentarzy składających się tylko z "wow, zajebiste", ale: Wow, zajebiste predatorzyce, uwielbiam taką linię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2016 jst chill'in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Wrzesień 2016 Share Napisano 13 Wrzesień 2016 swietna krecha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2016 (edytowane) dzięki ;] ..samurai study cd Edytowane 7 Styczeń 2017 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Bardzo mi się podoba sposób wymalowania katan i pancerzy, ogólnie sam sposób malowania bardzo mi się podoba. Warto byłoby ewentualnie trochę wzmocnić pozy, szczególnie 3 mało przekonująca bo na obecną chwilę wygląda jak z fotki, troszkę bez dynamiki. Ale to kwestia gustu i stylizacji. Generalnie wery gut dżob. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Październik 2016 Autor Share Napisano 26 Październik 2016 dzięki szkice cd. tym razem scyfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwachu Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 Wow naprawdę ekstra robota. Bardzo inspirujące prace. Też ostatnio zapoznaje się z scfem :P. Ten drugi obrazek renderowales w jakims 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 No fajne, fajne. Nie ma co za bardzo skrytykować, może tylko to, że są bardzo "typowe" i mało oryginalne, ale to tylko kwestia gustu. Technika i wykonanie pierwsza klasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Październik 2016 Autor Share Napisano 26 Październik 2016 Kwachu .. taa ten drugi to - design: blender render: cycles i podmalówa p.shop próbuje tu różnych technik.. i w sumie żadna mi do końca nie siedzi hehehe; jeszcze Marvelous'a Di chciałem tknąć ale nie wiem czy chce się przyzwyczajać do softu którego prawdopodobnie nigdy nie kupię :p ...ale ogólnie chyba lubię "dezajn w 3d" ; Graft .. no fakt ciężką praca się do ciekawych pomysłów nie dochodzi, ale sobie bazgrze jeszcze i kombinuje może coś w końcu wykombinuje ciekawego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 fajne modelowałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 jakich brushy uzywasz do hard surface? bardzo fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Październik 2016 Autor Share Napisano 27 Październik 2016 Dzięki ; ..a brush'e im prostrze tym lepsze do designu, takie moje zdanie, bardziej bawie sie 'narzędziami' niż samymi brush' ami w sensie krztał etc. olewam też 'pressure' w ogóle bo daje mi gradacje na których kontrole marnuje czas ... ; pakuje sobie zestawy brushy po ok 5 w paczke [to i tak -za- dużo] ale dzieki temu bardziej skupiam sie na tym co robie a nie czym XD przykładowa paczka: https://www.sendspace.com/file/bq88jh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2016 więcej blendka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 Świetny design! jestem fanem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 Kolejny świetny ;) Czerwone barierki zrobiły robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2017 (edytowane) dzięki wielkie ;p kolejna motka tym razem próbuje sił z 3dcoat i rozkimna przyokazyjna Edytowane 2 Styczeń 2017 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2017 rozkmina w przerwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2017 rozgrzewki poranne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 11 Styczeń 2017 Share Napisano 11 Styczeń 2017 Te chore małpy najlepsze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2017 dzięki Seba ;] a no lubie te "małpie figle" w fotoszopie też ,od czasu do czasu .. coffee time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Marzec 2017 Autor Share Napisano 30 Marzec 2017 https://sketchfab.com/models/3ce403d2b7884ca5912b0965a6d5c739 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2017 https://skfb.ly/6pVtS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2017 https://skfb.ly/679Vt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 23 Kwiecień 2017 Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Nie mam pojęcia jak przegapiłem ale wrzuta # 81 mega fajna. Naprawdę zacne szkice. Ta ostatnia wrzuta też ciekawa ale moim zdaniem trochę brakuje balansu. Podejrzewam, że nogi jakby były zgięte i dostały solidniejszą podstawę wyglądałyby lepiej. W chwili obecnej masz mocne linie poziome i pionowe a zobacz, że nawet w twoich szkicach te przełamania wyglądają dużo lepiej i nadają charakteru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2017 (edytowane) Dziękii, ..mekki bardziej mi sie podoba jednak jak wczesniej poszkicuje- jednak- w lini; design odrazu w coat3d [jak ostatni szkice\voxel] to jednak zawczesnie jeszcze na moją znajomość tego softu ;] szkice rozkmina portrety w wolnych chwilach; Edytowane 25 Kwiecień 2017 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zurluk Napisano 26 Kwiecień 2017 Share Napisano 26 Kwiecień 2017 a te szkice, portrety na pierwszym zdjęciu to z głowy? ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2017 (edytowane) Edytowane 10 Lipiec 2017 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2018 dwie ostatnie prace ; głównie grzebanie w Blenderze i 3dCoat ..chyba jedyne softy *3d jakie nawet lubie odpalać ostatnio [pewnie dlatego że sie szybko uruchamiają XD].. oczywiście photoshop i szkicowanie 4 live.. też; czekam własnie na nowy tablet i artpena bo czuje niedobór szkicowania (jak to nazwał Sparth) impulsywnego XD https://www.artstation.com/artwork/3yeOv https://www.artstation.com/artwork/Eo2Av Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Lipiec 2018 Share Napisano 19 Lipiec 2018 super, nie ma sztuczności rendera wygląda jak w całości malowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2018 Dzięki; mimo że 3d mnie ostatnio opanowało XD ciągle coś sie bazgra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2018 troche staffu do Phantom Doctrine game głównie overpaint'y i bash'e czyli fastfood XD MORE Environment Conceptart- [Folder1]___Environment Conceptart- [Folder4] Animatic content Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Edytowane 31 Październik 2018 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 30 Październik 2018 Autor Share Napisano 30 Październik 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 31 Październik 2018 Share Napisano 31 Październik 2018 Spoko te ostatnie. Kreska przypomina mi trochę gościa od "framed ink". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2018 (edytowane) Dzięki ;] Edytowane 12 Grudzień 2018 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MazdaR92 Napisano 6 Styczeń 2019 Share Napisano 6 Styczeń 2019 świetne .Teczke przeglądałem kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi