McGavish Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 (edytowane) Hej! Wrzucam wreszcie czołg do ukończonych, choć "wip" trwał nieco krócej niż w przypadku T-55 :) Pragnę też podziękować wszystkim za udział w Wipie: http://max3d.pl/forum/threads/99357-Czołg-ciężki-IS-2-1944 Softy: Blender (modelowanie, retopo), Zbrush (detale, spawy itp.), Substance Painter (teksturowanie i bake map), Unreal Engine 4 (renderowanie większości ujęć i animacja) ArtStation: https://www.artstation.com/artwork/Lg01w Animacja: Rendery z Cycles: Rendery z UE4: Pozdrawiam! Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez McGavish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Jest co podziwiać, super model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Miazga!......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medwed Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Moje zdanie znasz :) Co w planach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 14 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Dziękuję 2013, keajra i medwed! Moje zdanie znasz :) Co w planach ? Na razie zrobię sobie przerwę, a później się zobaczy. Mam kilka fajnych pomysłów jeszcze, więc pewnie niedługo coś się pojawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Mega, aż miło popatrzeć :) Świetne tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 14 Wrzesień 2016 Share Napisano 14 Wrzesień 2016 10/10 Fantastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Ja Ci już w Wipie klepałem fronta. Tu to tylko formalność :_). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Wybitnie dobra praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Poezja, czysta poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Wygląda świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Sztos jak zwykle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 A ja musze pochwalić za coś zupełnie innego nie za prace za model. tylko za to że naprawdę się stara. pyta.. wiele na privie. co by mozna poprawić o wskazówki i daje mu się te rady, wskazówki i serio ich słucha! i zostają one wdrażane. I oto są efekty! tak trzymaj :D Czekam na kolejny project na privie do nadzoru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Upublicznić wskazówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 16 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2016 (edytowane) Dzięki wszystkim i za fronta! Maciek, z tego co pamiętam, to tylko kontrast i kadry renderów Ci nie pasowały, no i to poprawiłem :p Ale tak już na serio, to dzięki za pomoc :) Edytowane 16 Wrzesień 2016 przez McGavish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Hahahahahah x 2 McGavish model na pełnym propsie. Teksturki miodzio, shadery miodzio. Ja tylko powiem tyle ze animki sie staraj krótsze robić. Bo 8 czy tam 10 minut to zdecydowanie za dużo.Mało osób bedzie chciało zobaczyć całość. Lepiej jakbyś pociął na szybsze ujecia i spakował to do 2-3 minut. Ja osobiscie przeskakiwałem ;) Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 16 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2016 @Karkosik: Dzięki! Co do filmu się zgadzam z Tobą, chciałem pokazać jak najwięcej i całość wyszła trochę przydługa. Na przyszłość będę pamiętał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Dzięki wszystkim i za fronta! Maciek, z tego co pamiętam, to tylko kontrast i kadry renderów Ci nie pasowały, no i to poprawiłem :p Ale tak już na serio, to dzięki za pomoc :) A taką piękna bajkę napisałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 17 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Udało mi się dostać do galerii 3DTotal, zapraszam do głosowania :) http://www.3dtotal.com/galleries/image/Scenes/7749-is-2-1944-heavy-tank-by-piotr-bieryt-blender-mcgavish-scene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 is wymiata :P Ps popracuj nad ustawieniami światła w animacji by podkręcić realizm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 17 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2016 is wymiata :P Ps popracuj nad ustawieniami światła w animacji by podkręcić realizm :P Dzięki! Próbowałem już chyba wszystkiego i wygląda na to, że UE4 ma swoje ograniczenia dla animowanych obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwadron Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Piękna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Wrzesień 2016 Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Jakość modelu i tekstur jest niesamowita. Sprzedaj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 19 Październik 2016 Autor Share Napisano 19 Październik 2016 Dziękuję Panowie! Taki tam wywiad dla 3DTotal związany jeszcze z tym i poprzednimi projektami: http://www.3dtotal.com/interview/893-piotr-bieryt-3d-artist-interview-by-3dtotal-staff-bieryt#.WAePSh6LIsk.facebook :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 19 Październik 2016 Share Napisano 19 Październik 2016 19 lat :D bedzie z Ciebie kozak (ale chyba juz jestes) jak nie zwolnisz progresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medwed Napisano 2 Listopad 2016 Share Napisano 2 Listopad 2016 Gratki :) allegorithmic doceniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi