F/X Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 (edytowane) Cześć! Ostatnio niefortunnie 2 lata pracy spędziłem nad projektami, które zostały wstrzymane. Więc nie bardzo było co pokazać, ale znalazłem trochę czas na prywatną prackę. Starcraft. Połączenie protosskiego zealota z technologią terran. Model HP, bez textur. Edytowane 21 Listopad 2016 przez F/X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 ale za to skill poszedl do góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 Widziałem dzisiaj na 'Trending' w Artstation :) Całość genialna, na fronta jak nic :) Gratzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 najs! w czym render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 Na fronta, omg! Render Photoshop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 21 Listopad 2016 Autor Share Napisano 21 Listopad 2016 (edytowane) Dzięki! Render to keyshot. Wrzucam mały breakdown a po więcej informacji na temat tych technik zapraszam tutaj: https://www.artstation.com/artwork/NqK9g Edytowane 21 Listopad 2016 przez F/X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 Co ja widzę 0_0 Ile czasu pieściłeś ten model ? Gratuluję efektu końcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 genialne. swoja droga taki miks bylby czyms ciekawym w Starcrafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 Świetne. Czyżbyś chciał uderzyć na zachód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 21 Listopad 2016 Share Napisano 21 Listopad 2016 ciosik konkretny w czym to robiłeś?? ZBrush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokmah Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Kawał solidnej pracy ! Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Super model, bardzo dobra post produkcja. Nawet brak pozy idealnie pasuje :P Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Genialna praca piękny model! i piękny render! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Super. Też jestem ciekaw jak długo tobie zeszło na modelowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 No stary, majtki spadają, boski zarówno sam model jak i prezentacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 22 Listopad 2016 Autor Share Napisano 22 Listopad 2016 Dzięki za komenty :D Tak po godzinach, z przerwami wyszło koło 2 miesięcy. Jakby zliczyć pełen etat to koło 3 tygodni. Na zachód się zdecydowanie nie wybieram. Siedzę we Wrocławiu i jest mi tu bardzo dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reminoir Napisano 23 Listopad 2016 Share Napisano 23 Listopad 2016 Kozackie! Detal miażdży. Dzięki za breakdown! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 23 Listopad 2016 Share Napisano 23 Listopad 2016 @F/X mała prośba :) Zaktualizowałbyś w wolnej chwili jpgi w swojej teczce? Część niestety nie działa, a bardzo chętnie zobaczyłbym Twój progress w skillu :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 24 Listopad 2016 Share Napisano 24 Listopad 2016 Graficznie miód i orzeszki, ale co w nim takiego Terranskiego? Jako fajnboj SC jakos nie widze tutaj tej Terranskiej technologi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 24 Listopad 2016 Share Napisano 24 Listopad 2016 Bardzo fajny model i postpro, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 25 Listopad 2016 Autor Share Napisano 25 Listopad 2016 Dzięki za miłe słowa. Terrana miało byc widać w technologii ( szkielet hydrauliczny, śruby,przewody, części typowo ludzkie), materiałach (plastiki, metal, guma) i proporcjach. Dalej musiałbyć widoczny wyraźnie w tym zealot protosski, ale z tego co widze po komentarzach to mogłem trochę bardziej zbalansować go w stronę terrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4nder Napisano 25 Listopad 2016 Share Napisano 25 Listopad 2016 Niesamowite, światowy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 28 Listopad 2016 Share Napisano 28 Listopad 2016 Dzięki za miłe słowa. Terrana miało byc widać w technologii ( szkielet hydrauliczny, śruby,przewody, części typowo ludzkie), materiałach (plastiki, metal, guma) i proporcjach. Dalej musiałbyś widoczny wyraźnie w tym zealot protosski, ale z tego co widzę po komentarzach to mogłem trochę bardziej balansować go w stronę terrana. praca genialna szczególnie te szpony mi się podobają. Co do połączenia ludzkiej technologi z protowską to balans jest ok jedyne co bym zrobił żeby było bardziej ludzi widać to w miejscach gdzie jest ta technologia bardziej bym ja odciąć od protowskiej materiałowo i kolorystycznie no i ludzka technologie bym nie robił taka lśniąca dałbym więcej rdzy zadrapań wgnieceń i gdzieniegdzie smaru na ludzkiej technologi już sam ten zabiek mugłby ładnie odciąć te 2 technologie i pokazać między nimi różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi