Napisano 21 Listopad 20168 l Cześć! Ostatnio niefortunnie 2 lata pracy spędziłem nad projektami, które zostały wstrzymane. Więc nie bardzo było co pokazać, ale znalazłem trochę czas na prywatną prackę. Starcraft. Połączenie protosskiego zealota z technologią terran. Model HP, bez textur. Edytowane 21 Listopad 20168 l przez F/X
Napisano 21 Listopad 20168 l Widziałem dzisiaj na 'Trending' w Artstation :) Całość genialna, na fronta jak nic :) Gratzy!
Napisano 21 Listopad 20168 l Autor Dzięki! Render to keyshot. Wrzucam mały breakdown a po więcej informacji na temat tych technik zapraszam tutaj: https://www.artstation.com/artwork/NqK9g Edytowane 21 Listopad 20168 l przez F/X
Napisano 21 Listopad 20168 l Co ja widzę 0_0 Ile czasu pieściłeś ten model ? Gratuluję efektu końcowego
Napisano 22 Listopad 20168 l Super model, bardzo dobra post produkcja. Nawet brak pozy idealnie pasuje :P Gratulacje.
Napisano 22 Listopad 20168 l Autor Dzięki za komenty :D Tak po godzinach, z przerwami wyszło koło 2 miesięcy. Jakby zliczyć pełen etat to koło 3 tygodni. Na zachód się zdecydowanie nie wybieram. Siedzę we Wrocławiu i jest mi tu bardzo dobrze :D
Napisano 23 Listopad 20168 l @F/X mała prośba :) Zaktualizowałbyś w wolnej chwili jpgi w swojej teczce? Część niestety nie działa, a bardzo chętnie zobaczyłbym Twój progress w skillu :) Pozdrawiam!
Napisano 24 Listopad 20168 l Graficznie miód i orzeszki, ale co w nim takiego Terranskiego? Jako fajnboj SC jakos nie widze tutaj tej Terranskiej technologi.
Napisano 25 Listopad 20168 l Autor Dzięki za miłe słowa. Terrana miało byc widać w technologii ( szkielet hydrauliczny, śruby,przewody, części typowo ludzkie), materiałach (plastiki, metal, guma) i proporcjach. Dalej musiałbyć widoczny wyraźnie w tym zealot protosski, ale z tego co widze po komentarzach to mogłem trochę bardziej zbalansować go w stronę terrana.
Napisano 28 Listopad 20168 l Dzięki za miłe słowa. Terrana miało byc widać w technologii ( szkielet hydrauliczny, śruby,przewody, części typowo ludzkie), materiałach (plastiki, metal, guma) i proporcjach. Dalej musiałbyś widoczny wyraźnie w tym zealot protosski, ale z tego co widzę po komentarzach to mogłem trochę bardziej balansować go w stronę terrana. praca genialna szczególnie te szpony mi się podobają. Co do połączenia ludzkiej technologi z protowską to balans jest ok jedyne co bym zrobił żeby było bardziej ludzi widać to w miejscach gdzie jest ta technologia bardziej bym ja odciąć od protowskiej materiałowo i kolorystycznie no i ludzka technologie bym nie robił taka lśniąca dałbym więcej rdzy zadrapań wgnieceń i gdzieniegdzie smaru na ludzkiej technologi już sam ten zabiek mugłby ładnie odciąć te 2 technologie i pokazać między nimi różnice.