|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 2D (Finished works 2D & WIP) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP). |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Member
|
Call of Juarez "bound in blood" koncepty
Jako ze gierka juz wyszła powrzucam tu pare konceptów, z których jestem bardziej zadowolony. Na początek takie, jak wam sie to?
Lokacja 2 Georgia Copyright by Techland ![]() ![]() i wczesniejsza wersja kolorystyczna w której klimat moze mniej westernowy, ale zadowolony byłem z tych kolorów w sumie. Copyright by Techland ![]() Lokacja 4 Mexyk Copyright by Techland ![]() Szkice ze wstępnego rozrysowania lewelu, na cały level było ich oczywiscie bardzo duzo, ale nie bede smiecił i przynudzał. Pokazuje te, które pozniej skończyłem w kolorze. Copyright by Techland ![]() ![]() na razie tyle pozniej bede wiecej dorzucał, bo troche sie tego nazbierało w sumie :] UPDATE: dorzucam jeszcze troche śmieciskoro sie spodobały, rozszkicowany wstępnie cały jeden level Gorgia pokolei(oczywiscie niektóre rzeczy wyleciały z gry z różnych powodów): ![]() ![]() ![]() Copyright by Techland gra http://callofjuarez.uk.ubi.com/#/main/trailers
ERROR 21D/356 Last edited by WWWoj; 08-07-09 at 00:01. |
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
#2 |
|
Błędy to droga do prawdy
|
Człowiek chętnie by cos pomarudził...ale nie bardzo jest na co...o_O
... Ten fortepian jakiś taki nienaturalny...;) Rozumiem, że posilkowaliście sie fotografiami...]:-> Jakieś fajne mieliście refki? Pozdro...
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() |
serio fajne - troszke podobne technika wykonania do conceptow z far cry 2
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
Miasto: Warszawa
![]() |
Strasznie lubię Twój styl :) miejscami jest taki niemalże akwarelowy, a ja do akwarelki mam słabość :)
Pierwszy i czwarty z tabletowych najlepsze, a ze szkicyków ostatni mi podchodzi najbardziej... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
Miasto: Polska
![]() |
Pozazdrościć ręki i oka.
Świetne prace.
|
|
|
#7 |
|
Member
![]() |
Najbardziej zauroczyły mnie jednak prace ołówkowe. Jedynie rezydencja bardziej podoba mi się digowa, ale w pierwszej wersji. Btw. czy tylko mi się ciągle rzuca ta kobieta i jej piersi w lokacji 4 Mexyk?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
Miasto: Bydgoszcz
![]() |
No no znakomite, świetny klimat
|
|
|
#10 |
|
Member
|
a ja jestem za tym żebyś dalej zaśmiecał! :p Chcę zobaczyć więcej! Świetne prace... Super ten stary dom i drzewo z domkiem! bardzo mi się ta faktura na ziemi podoba! 5 ode mnie :)
|
|
|
|