Napisano 16 Grudzień 202416 Gru Zgłaszam propozycję na dodatkowe oznaczenia wątków gdy sytuacja wymknie się spod kontroli 😄 żeby ludzie mieli szanse się przygotować 🙂
Napisano 16 Grudzień 202416 Gru 18 minut temu, Destroyer napisał: Zgłaszam propozycję na dodatkowe oznaczenia wątków gdy sytuacja wymknie się spod kontroli 😄 żeby ludzie mieli szanse się przygotować 🙂 Hot shit? 🙂
Napisano 17 Grudzień 202417 Gru 20 minutes ago, wujek_kane said: Hot shit? 🙂 Shit got out of hands albo shitfest, shitstorm 🙂
Napisano 17 Grudzień 202417 Gru 12 minut temu, Destroyer napisał: Shit got out of hands albo shitfest, shitstorm 🙂 Po naszemu "kałszkwał" 🙂
Napisano 17 Grudzień 202417 Gru 6 godzin temu, Destroyer napisał: Shit got out of hands albo shitfest, shitstorm 🙂
Napisano 20 Styczeń20 Sty Jakieś błędy na stronie? @RaVirr też pisał, że coś mu pisanego posta wywaliło czyli nie tylko ja zostałem błogosławiony tym zaszczytem 🙂
Napisano 20 Styczeń20 Sty nie czasme nawet podczas scrollowania wątku edit- kilka razy pisałem tę odpowiedz bo komentarz nie przechodził tylko odświeżało stronę, i była "1" w lewym dolnym roku pola do pisania komentarzy, kilka razy przeszedłem do tego wątku i poszło dalej Edytowane 20 Styczeń20 Sty przez Destroyer
Napisano 20 Styczeń20 Sty Autor Jak przeglądarka? Jakieś adblockery włączone? Nad max3d jest jeszcze cache cloudflare i moze coś z nim.