Napisano 31 Marzec 20231 r 40 minutes ago, KLICEK said: nie no gen. italia zostaje XD przedrostek zmieniam i to powinno zalatwic sprawe. mam nadzieje ze bedziecie sie do mnei teraz zwracac jak do slonca: filo_02.mp4 what.mp4 um Tak sobie uświadomiłem, że są zasady żeby swoimi komentarzami nie ranić innych a ja piszę niema wyłącznie takie bo po co pisać inne 🙂 Jak miałbym się zgadzać to nie maiłbym po co pisać czegokolwiek 😛 no ale spróbuje przemilczeć bo nie wiem co napisać 😛 -- Ale mam pomysł @KLICEK jako, że pracujesz w dużej firmie to masz dodatkowe benefity z których możesz korzystać, np dwa dni wolnego po oddaniu krwi czyli w czwartek rano przed pracą i masz 4 dniowy weekend od razu 🙂 prawo.pl businessinsider.com.pl 5-dniowego, bezpłatnego urlopu opiekuńczego, który ma być udzielany w celu zapewnienia osobistej opieki lub wsparcia członkowi rodziny np chciałbyś wyjść z psem na dłuższą wycieczkę wszak pies też człowiek i człowiek rodziny🙂 2 dni zwolnienia z pracy z powodu działania siły wyższej w pilnych sprawach no - bo mi się dzisiaj wyjątkowo nie chce 🙂 do tego ~26 dni urlopu, jakieś L4 obskoczysz i to menstrual leave powyżej i już jakoś da się żyć 26+2+5+(2*12) + L4 ~ 14 + menstrual leave 12*2 = 95 W 2023 jest 250 dni pracujących i już zostaje 150 dni pracy to można trochę odpocząć albo obskoczyć drugą robotę i mieć te 30k+ miesięcznie na rękę 😄
Napisano 31 Marzec 20231 r Autor 31 minut temu, Destroyer napisał: what.mp4 45.11 kB · 0 pobrań um Tak sobie uświadomiłem, że są zasady żeby swoimi komentarzami nie ranić innych a ja piszę niema wyłącznie takie bo po co pisać inne 🙂 Jak miałbym się zgadzać to nie maiłbym po co pisać czegokolwiek 😛 no ale spróbuje przemilczeć bo nie wiem co napisać 😛 -- Ale mam pomysł @KLICEK jako, że pracujesz w dużej firmie to masz dodatkowe benefity z których możesz korzystać, np dwa dni wolnego po oddaniu krwi czyli w czwartek rano przed pracą i masz 4 dniowy weekend od razu 🙂 prawo.pl businessinsider.com.pl 5-dniowego, bezpłatnego urlopu opiekuńczego, który ma być udzielany w celu zapewnienia osobistej opieki lub wsparcia członkowi rodziny np chciałbyś wyjść z psem na dłuższą wycieczkę wszak pies też człowiek i człowiek rodziny🙂 2 dni zwolnienia z pracy z powodu działania siły wyższej w pilnych sprawach no - bo mi się dzisiaj wyjątkowo nie chce 🙂 do tego ~26 dni urlopu, jakieś L4 obskoczysz i to menstrual leave powyżej i już jakoś da się żyć 26+2+5+(2*12) + L4 ~ 14 + menstrual leave 12*2 = 95 W 2023 jest 250 dni pracujących i już zostaje 150 dni pracy to można trochę odpocząć albo obskoczyć drugą robotę i mieć te 30k+ miesięcznie na rękę 😄 mordko, absolutnie nei mam bolu dupy o jakies dodatkowe dni 😄 niech dziewczyny maja 🙂 kazda okazja to posmieszkowania jest dobra 🙂
Napisano 31 Marzec 20231 r 41 minutes ago, KLICEK said: mordko, absolutnie nei mam bolu dupy o jakies dodatkowe dni 😄 niech dziewczyny maja 🙂 kazda okazja to posmieszkowania jest dobra 🙂 Ja też ale tak serio w Red-ie dałoby się tak zagrać? Ja mam długie włosy (ale i brodę ) więc teoretycznie byłoby łatwej choć to nie powinno mieć znaczenia sokro płeć jest niczym więcej jak tylko sztucznym społecznym konstruktem i nawet siłaczany sterdziarz na ciągłym cyklu mega testosterowu któremu włosy rosną już na gałkach ocznym mógłby się zidentyfikować jako delikatne dziewczę 🙂 Swoją drogą nigdy nie maiłem prawdziwego urlopu, żadnego L4 a w podstawówce co roku dostawałem książeczkę za 100% obecność na zajęciach, tak żeby była jasność jaki ja głupi jestem 😛
Napisano 31 Marzec 20231 r Kolejne nowiny z Polski 🙂 O ile w stanach dla małych dzieci w bibliotekach są robione drag queen show i są czytane niepokojące woke książki które jeszcze bardziej mieszają im w głowach to Polska nie może być gorsza ale skoro nie ma w naszym kraju takich tradycji z bibliotekami to można skorzystać z innego narzędzia indoktrynacji 🙂 What a time to be alive! 🙂 @RaVirr może obie sytuacje są powiązane 😄 Edytowane 31 Marzec 20231 r przez Destroyer
Napisano 31 Marzec 20231 r 2 godziny temu, RaVirr napisał(a): Nie wiedziałem, że te dziwne odgłosy było słychać nawet w polsce.. To odgłos przeciskającej się inflacji:)
Napisano 6 Kwiecień 20231 r 11 hours ago, RaVirr said: yfw3NLp1urdig4aqC11CsPxvDYLeWhQO.mp4 Based! 😄 A tak przy okazji Panowie Wesołych Świąt! 🙂 -- btw przekroczyliśmy już barierę 30,000 membersów, ruch jest taki, że ciężko się odnaleźć, nie to co kiedyś gdy było tak kameralnie 🙂 Edytowane 6 Kwiecień 20231 r przez Destroyer
Napisano 6 Kwiecień 20231 r Wyobraź sobie, że to followersi, jeszcze 70k i dostaniesz mydelniczkę. 56 minutes ago, Destroyer said: btw przekroczyliśmy już barierę 30,000 membersów, ruch jest taki, że ciężko się odnaleźć, nie to co kiedyś gdy było tak kameralnie 🙂
Napisano 25 Kwiecień 20231 r także jak gdy widzę coś dobrego Edytowane 26 Kwiecień 20231 r przez Destroyer
Napisano 23 Maj 20231 r Wczoraj miałem iść na siłownie ale byłem słaby i zmęczony ale gdy przypadkiem trafiłem na ten filmik w polecajkach to poszedłem, może się komuś przyda na motywację 🙂 Po takim treningu to nie kwas mlekowy tylko śmietana osiemnasta w łapach 😄 Edytowane 23 Maj 20231 r przez Destroyer
Napisano 19 Czerwiec 20231 r Robotyka zastępuje ludzi i zwierzęta na kolejnych polach 🙂 Edytowane 19 Czerwiec 20231 r przez Destroyer
Napisano 6 Lipiec 20231 r Takie życiowe 🙂 @Mortom memy może nie ma 40 urodziny ale też związane z dorastaniem bo pierwsze 40 lat dzieciństwa podobno jest najtrudniejsze 🙂 Czy pomogą w trudnych chwilach i poprawią nastrój? Nie Ale czy są zabawne? Też nie 🙂
Napisano 6 Lipiec 20231 r @Destroyer Hehe fajne obrzeczki! Życiowe! Edytowane 6 Lipiec 20231 r przez Mortom
Napisano 6 Lipiec 20231 r @Mortom no i tak to się jakoś żyje 🙂 ale mogło być gorzej jak np rosja po sankcjach gdzie jakość kobiet mocno spadła skoro ta jest najpiękniejsza🙂 kosmetyki czynią cuda 🙂 https://kobieta.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8730217,oto-nowa-miss-rosji-2023-ladna.html Edytowane 6 Lipiec 20231 r przez Destroyer
Napisano 7 Lipiec 20231 r OK, szukając mema o pozie super bohatera trafiłem na to.... i już nic nie będzie takie jak 10 sek wcześniej xD
Napisano 7 Lipiec 20231 r 2 hours ago, Mortom said: OK, szukając mema o pozie super bohatera trafiłem na to.... i już nic nie będzie takie jak 10 sek wcześniej xD Niestety przypomniales mi ten klasyk gatunku:
Napisano 7 Lipiec 20231 r @Nezumi You win! Tego oblicza batmana nie znałem... ba chyba nie chciałem znać. Nom ale stało sie, mroczny rycerz w moim mniemaniu zyskał kolejny odcień mroku! 😄
Napisano 7 Lipiec 20231 r @Nezumi jesus christ... 😉 no tego nie znałem 🙂 To ja jednak zostanę przy metalicznym batmanie 🙂
Napisano 7 Lipiec 20231 r @DestroyerOhhh taaak Batmetal! W tym świecie Batmana chciałbym żyć! Ale tak wracając do Sexi Batmana... jeśli Batman w tym uniwersum ma tak zryty beret, to nie chcę wiedzieć jakim zwyrolem jest tam Jocker! xD
Napisano 16 Lipiec 20231 r Szukając zdjęcia zmierzchnicy trupiej główki, którą widziałem z 10 lat temu i mi się to przypomniało jak ćma do mieszkania wpadła, natrafiłem na piękne rysunki polskiej entomologii 🙂 Edytowane 16 Lipiec 20231 r przez Destroyer
Napisano 16 Lipiec 20231 r Nie no ten drugi jest świetny! Pierwszy ma swój styl... ale drugi, no morda mi się sama śmieje na ten widok 🙂
Napisano 16 Lipiec 20231 r Dzisiaj napotkałem na murze ciekawą pozostałość po nazistowskim odłamie bojówki lgbt, rzadki przypadek jak sądzę:
Napisano 16 Lipiec 20231 r Godzinę temu, RaVirr napisał(a): Dzisiaj napotkałem na murze ciekawą pozostałość po nazistowskim odłamie bojówki lgbt, rzadki przypadek jak sądzę: To sławna na cały świat różowa kompania Angeli M. Zaciekle walcząca na froncie wschodnim 😉
Napisano 17 Lipiec 20231 r Ta polska entomologia roku pańskiego 1749 to jacys bajkopisarze, na dodatek beztalencie rysownicze. Albo niezła ciemnota była albo ciemnotę wciskali. Zresztą dzisiaj lepiej nie jest.
Napisano 5 Sierpień 20231 r On 7/18/2023 at 6:06 PM, RaVirr said: Masz rację, to jest ta opowieść gdzie na końcu stykają się mieczami 😮 WSZYSCY Tak mi się skojarzyło z tą klasyczną grą metroidvanią 🙂 45s Edytowane 5 Sierpień 20231 r przez Destroyer
Napisano 28 Wrzesień 20231 r Poważny artykuł na bardzo poważnym portalu biznesowym. A mówią, że dziennikarstwo stoczyło się do rynsztoka a tymczasem ja widzę doskonale wykorzystaną sytuację doświadczonego i poważnego weterana tego poważanego zawodu 🙂 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Akcje-Evergrande-zawieszone-prezes-Hui-zatrzymany-8619071.html Pełne imię i nazwisko to Hui Ka Yan więc mozna napisać, że policja złapała Hui Ka Yana 🙂 Edytowane 29 Wrzesień 20231 r przez Destroyer
Napisano 28 Wrzesień 20231 r 3 minuty temu, Destroyer napisał: Poważny artykuł na bardzo poważnym portalu biznesowym. A mówią, że dziennikarstwo stoczyło się do rynsztoka a tymczasem ja widzę doskonale wykorzystaną sytuację doświadczonego i poważnego weterana tego poważanego zawodu 🙂 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Akcje-Evergrande-zawieszone-prezes-Hui-zatrzymany-8619071.html W KOŃCU
Napisano 28 Wrzesień 20231 r Jak stanie przed sądem i usłyszy zarzuty to zmięknie 🙂 Juz im się nie wyślizgnie
Napisano 29 Wrzesień 20231 r W dniu 7.08.2023 o 14:15, JoseConseco napisał: AI grające w Tomb raidera: Haha ma naprawdę niezłe "poczucie humoru". Niezła zabawa słuchać jej komentarza, jest bardzo nowatorski. Myślę, że streaming byłby podbity. Chciałbym ozbaczyć tą AI grającą w soulsy. Ode mnie jako news tygodnia paczka Redshifta w humblu za 15 eur. Łapajta Redshift Bundle
Napisano 29 Wrzesień 20231 r @michalo aleś mnie strolował! 😄 Mój cebulionowy umysł myślał że chodzi o render xD
Napisano 29 Wrzesień 20231 r 12 minutes ago, Mortom said: @michalo aleś mnie strolował! 😄 Mój cebulionowy umysł myślał że chodzi o render xD Też miałem podobnie, myślę pewnie jakieś shadery czy sceny do ciname4d a tu jednak nie 😛 Jeszcze jest Amazon redsift, jeszcze bardziej popularny niż sam renderer Edytowane 29 Wrzesień 20231 r przez Destroyer
Napisano 29 Wrzesień 20231 r @Destroyer No wszędzie kurna komuniści! 😉 To jakiś nowy trend z tym Redshiftem czu co?! 😄
Napisano 29 Wrzesień 20231 r @Mortom amazon chyba był wcześniej, a jak patrzę na wymagania sprzętowe to ten planetarny był w czasach gdy encyklopedia optimus pascal multimedia były na topie technologicznych nowinek 🙂 Aż mi się przypomniały meniusy z cdaction z prenumeraty i jakie to było święto z każdą dostawą randomowych gratów ze świata 🙂 Edytowane 29 Wrzesień 20231 r przez Destroyer
Napisano 29 Wrzesień 20231 r @Destroyer kurde Nostalgia trip! 🙂 A pamiętasz jeszcze te DOSowe? Pamiętam że był tam kiedyś Maraton matko w tym demie to chyba ze 150 godzin zrobiłem, choć nieweidziałem totalnie o co tam kaman... ale za to szczelaninka była fajna! 😄 Całej gry nigdy nie przeszedłem 🙂 Edytowane 29 Wrzesień 20231 r przez Mortom
Napisano 29 Wrzesień 20231 r @Mortom moje pierwsze cdaction to rok 98 z eastern front i demem sin, nie miałem wtedy nawet komputera jeszcze 😛 Ale to demo SIn było wypasione, sam początku można było strzelić przez szklany sufit w bilbord i bilborad spadała i mógł przebić sufit i wpaść do środka, jakie to na mnie zrobiło wrażenie, nawet dzisiaj wiele gier AAA nawet nie stoi w pobliżu takiej fizyki 🙂 Fajny design pistoletów i jak strzeliłeś w głowę to byłą dziura w głowie a nie odpadała noga! A jak hakowałeś komputer to trzeba było się trochę przez menu przeklinać a nie tylko nacisnąć klawisz akcji, jak na tamte czasy to robiło mega wrażenie 🙂 Zresztą stare gry miał więcej klimatu mimo, że były prymitywne i z błędami. Samo to że było milion autorskich silniku sprawiało że w każdej był inny feeling a teraz to masz dosłownie garstkę z czego 95% to unreal i unity i dlatego wszystko jest takie na jedno kopyto w feelingu 🙂