dariusz Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Moja muzyka: Deepack, KaiTracid, Technoboy, Tomcraft, Dana, Marco V, Luna, Alpha Twins, Yoji Biomehanika, Westbam, Daniele Mondello, The Prophet.... więcej nie pamiętam:)
Dirk Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 A ja lubię starocie:) I do tego słucham różnych gatunków muzyki. Deep Purple, Foreigner, Chicago, Electric Light Orchestra, Alan Parsons Project, Yes... i tutaj mógłbym długo wymieniać:)
mentaller Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 heheh, ja do techno nic nie mam, jednak nie przepadam za tymi sieczkodrzękami. za to niektórzy ludzie słuchający tego typu muzyki naprawdę potrafią dać popalić ... ostatnio spadła mi w ucho bjork oraz blink 182 :P. poza tym puatki i inne takie.
Leleń Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 z techno to tylko Dj. Tiesto (ogolnie to wszystkie pioseny z sensation - white, black, 2006, 2005 etc.), Reni Jusis (choc znam tylko 1 piosenke, heh), i moze cos tam jeszcze.. a tak to teraz slucham troche old schoola: Notorious BIG - Duets The Final Chapter, Def Cut - Street Level, Grandmaster Flash, Prodigy - Their Law i jeszcze muza z silenta. =]
owca Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Wie ktoś gdzie w Polsce można kupić płyty z http://www.mixpan.com lub http://www.clubsilkrecords.com? Ceny są fajne a muzyka *******? Chodzi mi szczególnie o ecko records.
Equilibrium` Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Część mojej playlisty: Breaking Benjamin, Children of bodom, Christ Agony, Deftones, Disturbed, Falconer, Heed, Iced Earth, In Flames, Lordi, Marilyn Manson, Opeth, Papa Roach, Soilwork... i wiele innych :)
hcpiter Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Ostatnio namiętnie zasłuchuje sie w electro :D Little computer people naprawde dają rade bo wkońcu to nie moj styl :)
Kuciel Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Insane Clown Posse - Great Milenko Clowny gora, ja byc taki clown:D i ogolnie cala plyta "grat milenko" i inne :]
maverick sheep Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 muzyka filmowa z "szkoly uwodzenia" miodzio polecam
Kuciel Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Insane Clown Posse i wogole to Juggalooooooooooooo !!
voyager Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 http://www.di.fm - trance i vocal trance channel. Kocham tą muzę. A na DI znajdzie się muza dla każdego. Od klasyki, poprzez regge aż po ciężkie granie. I oczywiście cała masa różnorakiego techno - Trance, house, electronica, ambient, a nawet EuroDance (chociaż nie uważam tego za techno). Taka mała ciekawostka. Od czasu do czasu włączam sobie różne dziwne kanały. Na Eurodance'ie słyszałem raz Mandarynę, a na bodajze Hip-Hopie piosenkę Bania u Cygana. Amerykańce nie zamykają się wyłącznie na swoją muzykę ;)
Salvator Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 hehe postanowiłem zrobić drobne strzeszczenie ostatnio słuchanych zespołów ;] przede wszystkim z plskich zespołów to legendarne SBB (polecam album memento z banalnym tryptykiem), Riverside (tych panów nie trzeba przedstawiać) no i stare i zapomniane Collage. Poluję na Satellite, jakby ktoś miał to dawać znać ;] Inne genialne zespoły: Arena, The Mars Volta, Porcupine Tree, A Perect Circle, Blackfield, Deadsoul Tribe, Explosions in the sky, the Flower Kings, Genesis, IQ, Joe Satriani, Katatonia, King Crimson, Liquid Tension Experiment, Magic Pie, Marilion, Mogwai, Premiata Forneria Marconi, Psychotic Waltz, Sigur ros, Stevie Ray Vaughan and the double trouble i wiele wiele innych ;] przypominam http://www.last.fm/user/salvator
hcpiter Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Polecam ostatnią płyte Bulbulators-punkophilia bardzo melodyjne Oi super teksty i melodyjna muzyka, no i oczywiscie SKA czyli horror show i podworkowi chuligani :D wszystko melodyjne i apolityczne :D Pozdrawiam !
Badyl Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 tu jest to czego slucham w pigulce http://www.last.fm/user/cowamage/
Kuciel Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 no to ja tez sobie zalozylem :) http://www.last.fm/user/Kuciel/
Stachu Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 fajny temacik, ja też się pochwalę ;] czyli tak, głównie rock i metal lecz czasem wolę sobie też czegoś spokojnego posłuchać System of a down Marylin Manson Bloodhound Gang R.E.M Jem Dido Slipknot Rammstein Farin Urlaub Die Arzte The Offspring Korn i coś tam jeszcze było... pzdr ;]
_michal Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 Rock już mamy, a z metalu czego lubisz posłuchać? ;)
weinert Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 ostr pono fisz emade noon tworzywo sztuczne muzykoterapia tame one skill mega wwo moby agoria pezet
JunioR Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 a ja bym polecił: little computer people- electro pop
chveti Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 Ja odświeżam swoją listę :) -Ja Rule -50 Cent -Bow Wow -P.Diddy -Fat Joe -Nelly -2Pac -Millencolin -Rise Against Reszta mniej ważna ;)
voyager Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 Mała zmiana stylu. Mniej komerchy i eurodance'u ;) ^Recent Tracks^
illy Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Zlozylem bo chce miec co sluchac na ipodzie w jednej calosci. Jakosc syfna bo to ripy moich vinyli (ktore sa nie pierwszej mlodosci). Raczej lekki secik. Moze pozniej cos ciezszego zmecze :) Narazie czasu brak. Czas: 42.38 Styl: dnb Waga: 40,90 mb Ableton Live! Label-list: 0. XL Recordings 1. Subtitles 2. Mastercuts 3. Fokuz Recordings 4. Timeless Recordings 5. Subtitles 6. Talkin' Loud 7. Metalheadz 8. Sanctuary Records 9. Quosh Dajcie znac jak sie podoba :) Moje ulubione kawalki na poranek :) http://www.ctarget.pl/muzyka/illy/dnbset.mp3 1
viz.k Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 nie znam 90% nazw ktorymi tu rzucacie i nie wiem czy sie cieszyc z tego czy bać.... ogolnie lubie kazda dobra muzyke i nie zamykam sie na nic a z tych ktore znacza cos wiecej: - johnny cash - nine inch nails - rage against the machine
hcpiter Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 a ja to zmienilem sobie upodobanie muzyczne na cos bardziej lightowego od punk`a czyli wszystko co zwiazane z electro pop`em, czasami funk, oldsqlowe nuty z c64 (demoscena), smolik, teraz K88 klasyka czasami jeszcze SKA RATM i NIN Ja znam, to drugie nawet niezle szczegolnie klipy ;) pozdro
Knysha Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 illy - nice :] Obecnie przerzucam sie na muzyke bardziej spokojna (wiecej lat na karku?) - Hans Zimmer, Alan Silvestri, Tyler Bates, chociaz dobrymi remixami i setami house'owymi nie pogardze :)
Fr3d3k Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Zlozylem bo chce miec co sluchac na ipodzie w jednej calosci. Jakosc syfna bo to ripy moich vinyli (ktore sa nie pierwszej mlodosci). Raczej lekki secik. Moze pozniej cos ciezszego zmecze :) Narazie czasu brak. Czas: 42.38 Styl: dnb Waga: 40,90 mb [...] hej odsłuchałem sobie a jak :) jak dla mnie bardzo przyjemne wałeczki... Nie lubie wokali w setach...to mi nasuwa bootlegi ktorych nie trawie akurat, ale to chyba tylko moje zboczenie :) Zgrałem sobie na odtwarzac i jutro w drodze do pracy jeszcze raz przesłucham bo naprawde wpadł mi w ucho. btw wrzucilbys 7 i 8 wałek gdzies ? chetnie poczekam na to "coś mocniejszego" :!o pozdr
Knysha Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 hej odsłuchałem sobie a jak :) jak dla mnie bardzo przyjemne wałeczki... Nie lubie wokali w setach... Mi wlasnie pasuja, a w secie illy'iego sa gites :p
illy Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 btw wrzucilbys 7 i 8 wałek gdzies ? chetnie poczekam na to "coś mocniejszego" :!o gdzies to nie bardzo, wrzuc mi mail na pm albo szukaj Roni Size - Heroes i John B - Up all night, wytwornie podane wyzej
Touch Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Trochę pozycji ode mnie: The Doors P.J. Harvey Chemical Brothers Fatboy Slim Deep Dish Goo Goo Dolls Gorillaz Jimiroquai Joe Satriani Korn Lauryn Hill Marilyn Manson K-OS Kasabian (polecam!) Matisyahu Metallica Moloko Nada Surf Pearl Jam Pink Floyd Placebo Portishead September (nie bijcie:D) Sigur Ros Skunk Anansie The Music Timbaland Tool Tosca U2 ...i z polskich: Akurat Coma Hey Maria Peszek Muzykoterapia Pozdr;)
kubi Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 ja ostatnio Puscifer, Peepin Tom, powrót do klasyki RATM (ponoc się reaktywowali ?? szkoda Audioslave :/), Time Lapse Consortium, Watcha,
Scottero Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 A ode mnie: Arctic Monkeys Babyshambles Stare Slipknoty Within Teptation My Chemical Romance Myslovitz Guano Apes Billy Talent System of a Down Radiohead Coldplay Liquido Eminem :)
Master Kiełbaster Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 John Travolta & Olivia Newton-John Bee Gees Donna Summer
evarcha Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Sonic Mayhem (Quake2 i Quake3 soundtrack, Terminator soundtrack) Metallica (Master Of Puppets, ...And Justice For All, St. Anger) Manson (Antichrist Superstar, Holly-Wood) Steve Vai (wszystko... ale najlepsze: Mystery Tracks - Archives Vol. 3 i Vol. 4) Joe Satriani (Engine Of Creation) Chick Corea (prawie wszystko) Miles Davis (Your Under Arrest, Decoy, Doo-Boop, Aura, Amandla, Siesta) Pat Metheny (The Way Up i prawie wszystko)
pecet Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 ...i z polskich: Akurat dobre to jest tylko szkoda że mało
Maykel Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 to ja od siebie: Maryla Rodowicz Kasia Kowalska De Mono Patrycja Markowska Tomasz Lis Lukrecja Borgia Bolesław Chrobry Jezus z Nazaretu Kain i Abel Mephisto Bóg wielki wybuch Ojciec Rydzyk
SoAd Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 1 Rage against the machine 2 Tool 3 Muse 4 Starsze Red hot chilli peppers 5 Muse 6 A perfect circle 7 Nirvana
Zbychowaty Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 ordo equilibrio andreas vollenweider mike oldfield - qe2 plasticman basia stepniak wilk sempoo sąsiadka pietro wyzej...
Polik Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Ja sie jeszcze nie udzielalem! Pewnie nie bede zbyt oryginalny ale trudno :) Metallica Alter Bridge Audioslave POD Iron Maiden Scorpions The Black Crowes Pantera i od czasu do czasu... Malmsteen, Vinnie Moore, Trivium, Zalef no i oczywiscie Creed
Brent Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Ja raczej bede oryginalny. Mam troche wypaczone gusta. Coz, z takich bardziej trudnych w odbiorze: Nile, Hate Eternal, Cannibal Corpse, Behemoth, Anaal Nathrakh, Decapitated (R.I.P. Vitek) i wiele innych... Z normalniejszych: Muse, Coldplay, Radiohead (mistrzostwo), The Doors, Jimmi Handrix, Riverside, Pink Floyd Poza tym wiele roznych soundtrackow i klasycznej. Nic wiecej mnie nie kreci i watpie czy bedzie.
aspenboy Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 RATM, Opeth, Tool, APC, Dillinger Escape Plan (nowa płyta jest świetna), od nowa przerabiam dyskografię Vadera i Death, Textures (genialna płyta - "Drawing Circles"), Meshuggah. Czekam niecierpliwie aż TesseracT wyda płytę, bo demo jest bardzo obiecujące. Z lżejszych - Nuno Bettencourt, Massive Attack, trochę jazzu (bardziej klasyczne tematy), od czasu do czasu soundtracki (polecam soundtrack do "Hardware").
Tomala Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Metallica SlipKnot SOAD ostatnio: Disturbed Blindside kiedyś: Paparoach limp bizkit Rammstein Killswich engage RHCP Creed Z innej beczki: Tori Amos, Anouk i mnóstwo innych Freedom Fighter dobrze że mi przypomniałeś jeszcze KoRn oczywiście, LP też sie słuchało.
Dirk Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Hmm. Nightwish mi ostatnio w ucho wpadł:) A tak to klasyka jak dla mnie: Deep Purple (po raz kolejny czytam książkę o zespole:)), Iron Maiden, Stratovarius. I jakoś tak przez przypadek plumkania na fortepianie w wykonaniu Maksima Mrvicy
FF Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Tomala - widze że troche podobny gust mamy:) Disturbed Drowning Pool Rob Zombie Limp bizkit Korn jeszcze czasem linkin park i kiedyś Creed. EDIT: zapomnialem o Paparoach (też jeszcze czasem ale raczej kiedys) EDIT2: aaaa, jeszcze soad:P
illy Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Wszyscy tutaj raczej sluchaja gitaro-podobnych brzmien. Czy nie ma nikogo kto sluchalby np. Noisia?
polka dot Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 nie wszyscy. już dawno wiedziałem że kolega Zbyszek ma świetny elektroniczny gust:cool:
Rekomendowane odpowiedzi