Traitor Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Hej, jak Wam sie widzi taki klimacik? http://www.cechowski.com/old_house.htm Projekt przelezal troszke czasu na dysku, ae ze wzgledu na sentyment do tej pracy postaowilem go dokonczyc. Docelowo mial byc to minutowy filmik, no ale czas nie pozwala nistety.;/ Pzdrawiam Tomasz Cechowski | Traitor http://www.cechowski.com [email protected]
ZiBi_PL Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 fajny klimacik. podoba mi sie. z deczka przypomina mi to gre Rayman III , tam tez takie "powykrzywiane" domy byly jak dobrze pamietam.
polka dot Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 bardzo ladnie w okolicach lampki kolo drzwi :) ogolnie cale ladne ale tjw niepotrzebnie rozmazane
F/X Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Jak dlamnie super. Uwielbiam takie klimaty. Tylko niebo mi nie zabardzo pasuje(przydało by się jakieś ciemniejsze)
Bacry Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 dla mnie Bomba! Nie przejmuj się tymi sharpenowymi gośćmi, blur jest OK (prawie go nie widać)
Marvey Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 zajefajne świetny klimacik i przesadzacie z tym blurem przeszkadza tylko minimalnie ---EDIT--- hehe bacry pomyślałem o tym samym
DonVito Corleone Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 super, mi sie starsznie podoba i swietny klimacik normalnie jak z rewelacyjnej, starej gry "Cours of monkey island". :D
JohnZi Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 a mi to przypomina scenerie z "MCgees Alice", czy jakos tak to sie nazywalo. Bardzo fajne
jaras Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 świetna praca i bardzo przyjemny klimat... może jakby tylko na drzewie i latrynce :)pojawiła się mała poświata od tej lampy ? szkoda że nie będzie filmiku :(
DarCon Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Bardzo si wykonane bajkowy klimacik.Pozdrowienia i gratki
imprecis Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 jak ty uzyskujesz takie rzeczy w scanlinie ( bo to pewno scanline) :D Mistrzostwo !!
Traitor Napisano 8 Maj 2005 Autor Napisano 8 Maj 2005 jak ty uzyskujesz takie rzeczy w scanlinie ( bo to pewno scanline) :D Mistrzostwo !! Scanline jak najbardziej:) Nie taki straszny wilk jak o nim pisza hihi:)
Conrad Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 nawet mi sie nie chce szukac bledow, mi przypomina klimat uciekajace kurczaki, fajne kolorystycznie, zrob ujecie w prawo, z calym autem i jakies pole czy cosik, milo sie patrzy, ja tylko proszę ;) pozdro
Tores Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Extra modelowanie i mistrzowskie teksturowanie. Bardzo dobrze to wszystko zgrałeś. Też uważam, że scanline jest niedoceniany.
ciapaty Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 fajoskie takie fikuśne domki :) ale w Sopoćkowie jest taki prawdizwy :) jak ktoś nie widzaił to polecam zobaczyć na fotce http://www.trojmiasto.pl/galeria/info_zdjecia.phtml?id_zdjecia=472
imprecis Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 A uzywajac scanline'a korzystasz z Advanced Lighting (Light Tracer/Radiocity), czy moze wszystko to standardowe swiatelka bez GI ??
Baton Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 To ja sie dolacze , miod :) Moze sie skusisz na jakis making of ? :)
Simple_man Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 genialny klimacik. Lubię takie jazdeczki coś jak cartoon style. Dobra robota.
Radus_Keles Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 Ładna praca, szczegulnie fajnie wyglądają te "pokrzywione" budynki
trzy budziki Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Fajniaste jak należy. Brygada remonotowo-budowlana "POZIOMICA" dziękuje za docenienie naszych wysiłków w przywrócnie dawnej świetności zabytkom architektury
LHT Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Ta pracka mi przypomina, o tym, że grafika 3D to zabawa. Pracka świetna, u Traitora to standard. ;-) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi