RA Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Hmm, nie wiem co wam się w tym podoba. :/ Technicznie bardzo fajne, studio przyjemne, materiały też, ale to jest po prostu brzydkie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 : * . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 czasem piękno tkwi w brzydocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 A mi się podoba sam pomysł pracy. Bardzo ciekawy. Chveti - w ile czasu to zrobiłeś? Jaki render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 dzięki za komentarze - RA też ;) modeling ok 40 minut. materiały - 15-20 minut. studio (+ oświetlenie) - 5-10 minut. render - 27 minut. renderer - vray, jak zwykle ;) czyli ogólnie jeden wolny wieczór. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Pomysł fajowy, ale materiał USB lipny, chyba go bedziesz rasował jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 nic wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 klosz spoko.. ale ten stojak jak by miał AA słabe. Ogólnie to model ładny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Ql :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 wydaje sie byc kompletnie nieproporcjonalne:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 wydaje sie byc kompletnie nieproporcjonalne:/ Mam taki sam w domu i wydaje mi sie ze jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 wydaje sie byc kompletnie nieproporcjonalne:/ Hhehe a mi sie wydaje ze masz umysl zeskalowany wylacznie doproporcji samochodow obecnie :P. Renderek bardzo ladny ja tam nic zlego w proporcjachniewidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 AG: http://evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=116&unfold=exclusive ;)... przeczytaj i popraw sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 MF: policze Ci podatek za wykozystywanie mojej pracy w celach reklamowych swojego tutka:P joke nie no znam tego tutka ale wydawało mi sie ze wyszło ok, przynajmniej efekt jest taki jak chciałem uzyskac no i thx za komenty:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Wiem, wiem, wiem ale nie mówcie rosze "jezuuuuuuu znów" tylko konstruktywnosci trochhe bo cos ona zanikła w tym watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Ten fiutek na górze nie komponuje sie z całościa jak dla mnie :/ ale render ładny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Szalone lata '60 ? :* Przy podstawie wyskoczyły kanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 hawork, pradeator -> a ja bede sie upieral przy swojej wersji;) tutaj taki przyklad ale chybateraz nie powiecie ze albo dolna część nóg albo klosz nie sa za szerokie:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 AG niezły ten ostatni render :o !! - tylko dolna część kolumienki jest troche lowpoly przez co widać kanty na łuku. Jednym słowem - niezłe studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 hkropinski - może to taka biurkowa wersja bardziej :) ? kumpel też powiedział że ma taką i jest dobrze. AG - ten nowy render daje radę :) tylko podstawka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 no studio fajne w tym nowym tylko ja bym jeszcze samym materiałem sie pobawił troche mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Wiem, wiem, wiem ale nie mówcie rosze "jezuuuuuuu znów" tylko konstruktywnosci trochhe bo cos ona zanikła w tym watku. jeeeeeezzzuuu znowu :] ok. jest konstruktywnie: 1. dół kanciaty 2. zrób w końcu też wersję z maskownicą na membranke (nie każdy lubi głośnik z cyckiem na wierzchu) 3. od strony projektowej: kolor totalnie mi nie pasuje: nudny jak obudowa kompa w latach 90-tych. może pojedź coś w stronę granatu? 4. gdzie magiczny napis KTV na przodzie? 5. studio: fajny ten odblask na górze ale odbicie vraylighta imo mi nie leży. w studiu foto takie coś jest maskowane tak aby nie było odbić bezpośrednio w obiektyw ale załamywało się na zgięciach czy wypukłościach obiektu. ble ble ble... fajny render... ble ble ble... poka siatke... ble ble ble kup mi paczke tych gliwickich fajek podaj konto na które mam przesłac kase i wyślij na mój adres :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 hehe ale kanciast dol ;P modelik bardzo fajny , na renderach sie nie znam ale tez fajnie wyszedl :) ogolnie extra :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 tweety na zakupy w Gliwicach to zapraszamy do mandarynki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Tweety - jak zasponsorujesz to Ci zrobie prezent bo mi sie tez przyda:P co do nie off topa to dzięki za komenty, podstawa nie wiem czemu tak wyszła, jakis bug w siatce a;e wyszło na renderze dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Październik 2006 Autor Share Napisano 29 Październik 2006 Oj długo nad tym siedziałem;/ nie wyszło idealnie tak jak chciałem ale juz daje bo sił zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 chyba juz to gdzies widzialem ... :) wszystko super !! oprocz ziemi (podloza) :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Mój jest śmietnik głęboko po prawej , jest mój! :D Dla mnie miło :) fajnie wyszedł ten flash light;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Położyłes tekstury- nie ma "interakcji" między przedmiotami. Monotyp z ktorego sa zbudowane schody - pękniecia sa kompletnie nie z tej ziemi. Sorry, ale słabo po prostu :) PS: Zeby nie było - puszki wyglądają super;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 flaash liight flaaaash liight tu ru tu tu tuuu taka piosenka mi się przypomniała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 no całkiem przyjemnie wygląda, te puszki bardzo fajnie wyszły, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Całkiem klimatycznie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 THX panowie, wiem ze testurki nie są pierwsza klasa ale tego sie ucze dopiero, teraz chyba wezme sie za jakąś kolejną brudną scenke ale juz chyba polezie do wipa zebyscie mnie mogli gnoić na bierząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 te puszki wyglądają jak żeliwne odlewy... ;) Palety.. tekstury.. wymiatają.. przy tym szumie jak w realu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 Jako ze byłem bez photoshopa zeby robić teksturki do szpitala wymodziłem coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 rewelka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 "KTV" źle zeshmoothowane, a poza tym to bardzo średnio jak na was ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 No dla mnie tak słabiej niż zwykle ...monotonnie.. Chyba zacznemy odchodzić od studia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 no troche konstruktywności prosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 textura jak i materiał sciany mi sie bardzo podoba bardzo fajne oswietlenie, jednyne co nie pasuje do reszty to ten zielony ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 ekran powinien być niebieski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 piękne światełko, teksturkę na tą półkę dał bym inną. Kompozycja siadła, leci na prawo. znowu głośnik ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 Salon Meczyłem tą wizke strasznie długo, jest troche niedociągnięc, chiałem ją bardziej ozywić ale juz poprostu straciłem siły do niej. Max + Vray + sporo PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 mam wrazenie, ze lekko okna są przepalone. Podoba mi się zestaw kolorów..:)Czerwony tak centralnie przyciąga uwagę na środek kadru. A i jak dla mnie to niewidać wogóle tych halogeników na górze. Po pijaku to pewnie bym spadl tam przez te schody:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 A co to się stało z nazwą? Ciekawy pomysł z huśtawką. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 IMAGINATIONtouch... fajne ale jakieś takie... oklepane? :] vizka niezła. drażni rochę brak wentylacji oknami (brak klamek) ale miło na to popatrzeć. co to za wykończenie paneli od strony schodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Oj oj oj, jak dla mnie to troche nieudana. Podloga strasznie wyblaknięte, a czerwony w rogu na suficie strasznie...plamiasty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 a mnie się bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 IMAGINATIONtouch... fajne ale jakieś takie... oklepane? :] z pewnych zasad i potrzeb o których nie wspomnę :) Coś czuje że nazwa się jeszcze zmieni ze 2 razy zanim przeżyje finał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi