Napisano 31 Październik 200816 l Te monitorki to yamaha? cofam chyba nie Edytowane 31 Październik 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 1 Listopad 200816 l Muzyczny watek of illy pozdrawiam. Edytowane 12 Styczeń 200916 l przez sly
Napisano 7 Grudzień 200816 l Upgrade: ............... Sorski za burdelik ale przedstawiam to co zwykle jest xD.
Napisano 11 Styczeń 200916 l Upgrade: ............... Sorski za burdelik ale przedstawiam to co zwykle jest xD. Drukarka większa od monitora, wstydź się! hahaha to obrazek :D znaczy sie zdjecie mojej panny ;) Powaga? To wszystko wyjasnia dlaczego kabelka nie ma..
Napisano 11 Styczeń 200916 l Sadowski25 podziwiam za pracę przy takim mikromonitorze... dla mnie 24 to maleństwo... :D
Napisano 11 Styczeń 200916 l Hmmm, nie wiedziałem że teraz i monitory służą do tuszowania... hmmmm... pewnych niedoskonałości? Ale w sumie niezły pomysł na podryw... "Cześć mała, chcesz zobaczyć 30calowy....... monitor?" ;) HH2- Musisz sobie przerobić rozstawienie, nie można mieć monitora w takiej pozycji do klawiatury i myszki (za jakiś czas zaczniesz narzekać na bóle w szyi itd.)- no chyba że go sobie zawsze przesuwasz naprzeciwko jak zaczynasz pracę/zabawę. Pozdrawiam,
Napisano 12 Styczeń 200916 l Gotham ma całkowitą rację co do monitora. Ja przez taką prace mam bark zrypany... Sadowski25 e no co ty. to ty chyba burdelu w pokoju nie widziałeś :P
Napisano 8 Luty 200916 l czemu ten wątek nie jest przyklejony ja te "jak wyglądasz itd" hmm troszkę sie go naszukałem :P i wstawiam mój badziew na szczęście już niedługo bo będzie remont za gruby $$ :D
Napisano 8 Luty 200916 l haha, mam ten sam Fotel i doceniam jego niedoskonałości... Monitor miałem taki sam, ale przyszło nowe.. i zmiotło...(trochę żałuję. kolor był O.K.) pozdrawiam.
Napisano 8 Luty 200916 l dostałem od mojej lubej ;) po obejrzeniu bajki :) http://www.stopklatka.pl/film/plakat.asp?xi=33353&zdjecie=6689e613971e555 Taśma jest poszukaj we wnęce biurka :P
Napisano 8 Luty 200916 l ttaaddeekk: sam chomik nie jest taki straszny, ale nalezy go podsumować poniższym linkiem: http://www.wykop.pl/ramka/121797/jedyny-taki-chomik-na-allegro-18 Resztę historii dopowiedzcie sobie sami, ale ja bym szybko zaczął wyjaśniać Robert. xD
Napisano 8 Luty 200916 l Przypatrzcie się temu chomkowi z aukcji na wykopie jest wyraźnie przerobiony przez sprzedającego w rzeczywistości jest to zwykły pluszak. oryginalny disneya więc macie gwarancje że nic tam nie ma zresztą sami zobaczcie ;) Pozatym na wykopie ta smieszna wkładka chodz dla mnie obrzydliwa ;) jest z plastiku a pisze na metce z czego jest only :D I proszę nie oczerniać mi chomika :) czy tam świnki morskiej ;) Edytowane 8 Luty 200916 l przez Robert B.
Napisano 9 Luty 200916 l Jak udowodnil heheheh :D good job :) a tu nasz nowy komand center ;) czekoladyn w trakcie pracy gratis ;)
Napisano 9 Luty 200916 l A ja lubię mój syf i dużo dymu z papierosa więc wypuszczam se go z nosa. Fotka lipna bo telefonem cyknięta
Napisano 11 Luty 200916 l Hehe ale wygodnie jest bardzo ;) Obudowa Feel 303 (czy jakoś tak) jest stylowa ;)
Napisano 14 Luty 200916 l Klicek w pierwszej sekundzie myslalem ,ze to po parwej to monitor taki wielki heh
Napisano 14 Luty 200916 l Tak, wiem, siedzisko wypas. A monitory faktycznie blisko. Postanowiłem eksperymentalnie wysunąć biurko o 30 cm do przodu, by zyskac nieco miejsca. W sumie działa. Tera zbędę miał za to więcej miejsca na bajzel przed sobą. :)
Napisano 18 Luty 200916 l Widzę, że CRT dzielnie się trzymają ;) Czy mnie wzrok nie myli na drugim zdjęciu masz sticker ubuntu i właśnie instalowaną winde?