Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 210,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Upgrade:

studio.JPG

...............

Sorski za burdelik ale przedstawiam to co zwykle jest xD.

Drukarka większa od monitora, wstydź się!

hahaha to obrazek :D znaczy sie zdjecie mojej panny ;)

Powaga? To wszystko wyjasnia dlaczego kabelka nie ma..

Napisano

Sadowski25 podziwiam za pracę przy takim mikromonitorze... dla mnie 24 to maleństwo... :D

Napisano

Hmmm, nie wiedziałem że teraz i monitory służą do tuszowania... hmmmm... pewnych niedoskonałości?

Ale w sumie niezły pomysł na podryw... "Cześć mała, chcesz zobaczyć 30calowy....... monitor?" ;)

HH2- Musisz sobie przerobić rozstawienie, nie można mieć monitora w takiej pozycji do klawiatury i myszki (za jakiś czas zaczniesz narzekać na bóle w szyi itd.)- no chyba że go sobie zawsze przesuwasz naprzeciwko jak zaczynasz pracę/zabawę.

Pozdrawiam,

Napisano

Gotham ma całkowitą rację co do monitora. Ja przez taką prace mam bark zrypany...

Sadowski25 e no co ty. to ty chyba burdelu w pokoju nie widziałeś :P

Napisano

czemu ten wątek nie jest przyklejony ja te "jak wyglądasz itd" hmm troszkę sie go naszukałem :P i wstawiam mój badziew na szczęście już niedługo bo będzie remont za gruby $$ :D

1003265ue0.jpg

w800.png

Napisano

haha, mam ten sam Fotel i doceniam jego niedoskonałości...

Monitor miałem taki sam, ale przyszło nowe.. i zmiotło...(trochę żałuję. kolor był O.K.)

pozdrawiam.

Napisano

Hehe... Twoja luba chyba chciała Ci coś dać do zrozumienia :D...

Napisano

Przypatrzcie się temu chomkowi z aukcji na wykopie jest wyraźnie przerobiony przez sprzedającego w rzeczywistości jest to zwykły pluszak. oryginalny disneya więc macie gwarancje że nic tam nie ma zresztą sami zobaczcie ;)

obraz013te1.jpg

w591.png

obraz014sm1.jpg

w800.png

obraz015ae2.jpg

w800.png

Pozatym na wykopie ta smieszna wkładka chodz dla mnie obrzydliwa ;) jest z plastiku a pisze na metce z czego jest only :D

I proszę nie oczerniać mi chomika :) czy tam świnki morskiej ;)

Edytowane przez Robert B.

Napisano

A ja lubię mój syf i dużo dymu z papierosa więc wypuszczam se go z nosa.

Fotka lipna bo telefonem cyknięta

mojsyftomojazeczywistosal5.th.jpg

Napisano

Hehe ale wygodnie jest bardzo ;) Obudowa Feel 303 (czy jakoś tak) jest stylowa ;)

Napisano

Tak, wiem, siedzisko wypas. A monitory faktycznie blisko. Postanowiłem eksperymentalnie wysunąć biurko o 30 cm do przodu, by zyskac nieco miejsca. W sumie działa. Tera zbędę miał za to więcej miejsca na bajzel przed sobą. :)

Napisano

Widzę, że CRT dzielnie się trzymają ;) Czy mnie wzrok nie myli na drugim zdjęciu masz sticker ubuntu i właśnie instalowaną winde?