Tomek Kosiorek Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 (edytowane) Te monitorki to yamaha? cofam chyba nie Edytowane 31 Październik 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 owszem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Moje studio ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 owszem :) fajnie, ciekawe gdzie można usłyszeć coś Twojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 szukaj w tym dziale ;] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 (edytowane) Muzyczny watek of illy pozdrawiam. Edytowane 12 Styczeń 2009 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 a tak wyglada moje centrum dowodzenia :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Już po trzy monitory sobie stawiacie nawet?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 hahaha to obrazek :D znaczy sie zdjecie mojej panny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 hehe od najmniejszego do najwiekszego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Upgrade: ............... Sorski za burdelik ale przedstawiam to co zwykle jest xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HH2 Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Upgrade: ............... Sorski za burdelik ale przedstawiam to co zwykle jest xD. Drukarka większa od monitora, wstydź się! hahaha to obrazek :D znaczy sie zdjecie mojej panny ;) Powaga? To wszystko wyjasnia dlaczego kabelka nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 czarno białe LCD 6'' w formacie 2:3 było by ciężko dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Sadowski25 podziwiam za pracę przy takim mikromonitorze... dla mnie 24 to maleństwo... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Hmmm, nie wiedziałem że teraz i monitory służą do tuszowania... hmmmm... pewnych niedoskonałości? Ale w sumie niezły pomysł na podryw... "Cześć mała, chcesz zobaczyć 30calowy....... monitor?" ;) HH2- Musisz sobie przerobić rozstawienie, nie można mieć monitora w takiej pozycji do klawiatury i myszki (za jakiś czas zaczniesz narzekać na bóle w szyi itd.)- no chyba że go sobie zawsze przesuwasz naprzeciwko jak zaczynasz pracę/zabawę. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Gotham ma całkowitą rację co do monitora. Ja przez taką prace mam bark zrypany... Sadowski25 e no co ty. to ty chyba burdelu w pokoju nie widziałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 czemu ten wątek nie jest przyklejony ja te "jak wyglądasz itd" hmm troszkę sie go naszukałem :P i wstawiam mój badziew na szczęście już niedługo bo będzie remont za gruby $$ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 haha, mam ten sam Fotel i doceniam jego niedoskonałości... Monitor miałem taki sam, ale przyszło nowe.. i zmiotło...(trochę żałuję. kolor był O.K.) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Brakuje tylko taśmy klejącej... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 haha chomik roxuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 dostałem od mojej lubej ;) po obejrzeniu bajki :) http://www.stopklatka.pl/film/plakat.asp?xi=33353&zdjecie=6689e613971e555 Taśma jest poszukaj we wnęce biurka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 ttaaddeekk: sam chomik nie jest taki straszny, ale nalezy go podsumować poniższym linkiem: http://www.wykop.pl/ramka/121797/jedyny-taki-chomik-na-allegro-18 Resztę historii dopowiedzcie sobie sami, ale ja bym szybko zaczął wyjaśniać Robert. xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 ahhahahahaha :>>>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 CO TO K**** MA BYĆ ??!! hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 buehehehehe :D busted :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 oj Robert Robert Robert ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Hehe... Twoja luba chyba chciała Ci coś dać do zrozumienia :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Przypatrzcie się temu chomkowi z aukcji na wykopie jest wyraźnie przerobiony przez sprzedającego w rzeczywistości jest to zwykły pluszak. oryginalny disneya więc macie gwarancje że nic tam nie ma zresztą sami zobaczcie ;) Pozatym na wykopie ta smieszna wkładka chodz dla mnie obrzydliwa ;) jest z plastiku a pisze na metce z czego jest only :D I proszę nie oczerniać mi chomika :) czy tam świnki morskiej ;) Edytowane 8 Luty 2009 przez Robert B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 no Robert uratowałeś się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 You lived... to die another day :D Fajny chomiś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Jak udowodnil heheheh :D good job :) a tu nasz nowy komand center ;) czekoladyn w trakcie pracy gratis ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 akwarium zasloniete jak widze :) jest git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 A ja lubię mój syf i dużo dymu z papierosa więc wypuszczam se go z nosa. Fotka lipna bo telefonem cyknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Palenie zły nawyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 KLICEK fajnie tam macie :) Leru ładny smok czy co to tam jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 klicek! pokaz fote dzie bede spał! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 o Leru ma taka sama obudowe a Llicek taka sama klawke jak ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Dobre krzesło Klicek, mam prawie takie same :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Hehe ale wygodnie jest bardzo ;) Obudowa Feel 303 (czy jakoś tak) jest stylowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 No to teraz moja kolej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Przednie siedzisko! Nie za blisko masz te monitory? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 nie ma to jak dwie jarzeniówki na biurko w odległości 35cm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Pewnie monitory i tak juz dotykają sciany:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Klicek w pierwszej sekundzie myslalem ,ze to po parwej to monitor taki wielki heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Tak, wiem, siedzisko wypas. A monitory faktycznie blisko. Postanowiłem eksperymentalnie wysunąć biurko o 30 cm do przodu, by zyskac nieco miejsca. W sumie działa. Tera zbędę miał za to więcej miejsca na bajzel przed sobą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafer Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 ...to i ja sie pochwale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 britnej rządzi ;) a to moje, skromne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Widzę, że CRT dzielnie się trzymają ;) Czy mnie wzrok nie myli na drugim zdjęciu masz sticker ubuntu i właśnie instalowaną winde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi