Napisano 2 Październik 200618 l Poradzisz sobie, jak podejdziesz tak jak do modelowania to będzie cudo :-)
Napisano 2 Październik 200618 l Koniec rezygnuje!!! Wojtek kurcze daj jakiś model (render) lipny by ktoś cos zległo napisał ;/ bo ja odwagi nie mam. Czemu tak jest, kiedy patrzę na Twoje prace ściągam sobie na dysk je i przyglądam się, powiększam i ciągle odkrywam coś nowego nowe detale itp. Pięknie to wszystko wygląda. Musze wyskrobać troszkę wolnego czasu i spotkać się z Tobą i Goranem. Acha proszę przestań już nie dodawaj nic. Zakończ prace w maxie. Robisz za dużą konkurencie mnie i nie boję się użyć tego słowa chłopakom. Rewelka tak dalej trzymaj. Choć i tak wiem, że tak będzie. W Kielcach kozaka na Ciebie nie ma!!!! Pozdrawiam Łukasz
Napisano 2 Październik 200618 l Autor AGmakonts.. cos dla ciebie..jak obiecałem , ciut wieksza rozdziałka. http://kliment.ovh.org/horch11.jpg Lukasz2244...wielce łechtasz moje ego ziom...ale nie przesadzajmy, na tym forum jest od groma lepszych do których mi daleko ( Wymieniac nie bede bo by miejsca zabrakło)....co do spotkania to istotnie sie migasz! :D
Napisano 2 Październik 200618 l Czy tak ma być czy z tyłu są tylko 3 śruby w kole? A co do spotkania, to istotnie jestem zainteresowany :-)
Napisano 2 Październik 200618 l widze ze modelik przybiera na wadze :D, bez komentarza - brak slow... Żre dobrze :D
Napisano 3 Październik 200618 l Autor Prawy zderzak uzbrojony...teraz biore sie za szyby i stelarz do brezentowego dachu. pozdrówka!
Napisano 3 Październik 200618 l Pięknie! Ile masz już poly? Coś jest chyba nie tak przy wylotach - chaba masz tam jakiś trójkąt, bo końce wlotów są troszkę podcięte. Ja bardzo nie lubię jak mi sie tak robi, trzeba się zwykle troszkę nażąglować vertexami żeby było OK.
Napisano 3 Październik 200618 l Autor Vorek czy ja wyglądam na nienormalnego!? zaraz popatrze w lustro...eeee.....dobra, jednak wyglądam!:D Goran szczerze ci powiem ze mam dosć tych skrzeli cholernie irytujące...ile mam poly? a o:
Napisano 3 Październik 200618 l Nie no ... kolejny szaleniec z modelem bardziej detalowanym od oryginału po detalowaniu, modeluj jeszcze atomy a z atomów metal i przetapiaj to w części :D Szok, zatkało mnie, jesteś zajebisty w tym co robisz.. pełen pedantyzm
Napisano 3 Październik 200618 l To co robisz człowieku jest nienormalne.A tak wogule pięknie Ci idzie.Totalny wypas.Czekam na model z materiałami.Rzeźnik:D
Napisano 4 Październik 200618 l pieknie, zastanawiam sie tylko jaki komputer wytrzyma rendering takiego modelu, chyba ze jestes z NASA, to może, może...
Napisano 4 Październik 200618 l zasłużyleś na konkretnego BANA !!! co najmniej na 2 zimy. poważnie - jestes niepisanym KRÓLEM DETALU !!! i mentalu :]
Napisano 4 Październik 200618 l pieknie, zastanawiam sie tylko jaki komputer wytrzyma rendering takiego modelu, chyba ze jestes z NASA, to może, może... 500k to jeszcze norma bez przesady zeby nasa musiala pomagac ;)... very nice
Napisano 4 Październik 200618 l że.. że.. żebym ja miał ty.. ty... tyle wytrawałooości co Ty Kli...Kli...Klimencie :D Super bo..bo..bomba!
Napisano 5 Październik 200618 l Nadrealizm - pojęcie pasujące chyba do okresu w którym powstawał ten pojazd :D
Napisano 6 Październik 200618 l Kliment!! Ciebie chyba BÓG opuscił :)!! piekny detal ,miodzio.Jak zwykle rewelacyjnie wysoki poziom
Napisano 6 Październik 200618 l o jaaaa :O kurde widać że masz zacięcie do tego i duzo wolnego czasu - popieram i gratuluję :) ślicznie !
Napisano 6 Październik 200618 l Piekne :o kliment masz u mnie browara za ten model - przypomnij sie na meetingu :D
Napisano 6 Październik 200618 l Autor Rozpieszczacie mnie moi drodzy...dzięki wszystkim za miłe słowa, ale i tak wiem ze mozna lepiej, robie jak umiem. Mam nadzieje ze starczy zacięcia by to "dobrze " skończyć...prace w kazdym razie trwają, niedługo łapdejt.
Napisano 6 Październik 200618 l to co wszyscy- niesamowite :] naprawde, widac ze się przykladasz do modelu. powodzenia!!
Napisano 8 Październik 200618 l Autor kolejny apdejcik, mały bo czasu brakło, wrzucam zeby nie było że nic nie robie:) [/img]
Napisano 8 Październik 200618 l No co mam mówic. Dla mnie profeska. Tylko się zastanawiam, czy ten drut od lusterka jest troszkę za cienki. Mam takie wrażenie :)
Napisano 8 Październik 200618 l kurcze kliment. można powiedzieć że z ciebie stary wyjadacz :D pozdrawiam
Napisano 8 Październik 200618 l Ja nie mogę no... zrób jakiś błąd żeby poza słodzeniem coś można było powiedzieć :D
Napisano 8 Październik 200618 l Autor kome- no no! :) tylko nie wyjadacz!:D Chveti - dzisiaj wypije meliske, moze pomoże:) Badyl - dobry pomysł chłopie, odkurzaj! mrkrzysiek- co ja moge powiezieć poprostu dziekuje! ..... i całej reszcie również!!!!
Napisano 9 Październik 200618 l super pracka (wykonanie detalik) cuż można wiecej napisać, chyba tylko życzyć wytrwałości do końca