goran Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Poradzisz sobie, jak podejdziesz tak jak do modelowania to będzie cudo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Koniec rezygnuje!!! Wojtek kurcze daj jakiś model (render) lipny by ktoś cos zległo napisał ;/ bo ja odwagi nie mam. Czemu tak jest, kiedy patrzę na Twoje prace ściągam sobie na dysk je i przyglądam się, powiększam i ciągle odkrywam coś nowego nowe detale itp. Pięknie to wszystko wygląda. Musze wyskrobać troszkę wolnego czasu i spotkać się z Tobą i Goranem. Acha proszę przestań już nie dodawaj nic. Zakończ prace w maxie. Robisz za dużą konkurencie mnie i nie boję się użyć tego słowa chłopakom. Rewelka tak dalej trzymaj. Choć i tak wiem, że tak będzie. W Kielcach kozaka na Ciebie nie ma!!!! Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 AGmakonts.. cos dla ciebie..jak obiecałem , ciut wieksza rozdziałka. http://kliment.ovh.org/horch11.jpg Lukasz2244...wielce łechtasz moje ego ziom...ale nie przesadzajmy, na tym forum jest od groma lepszych do których mi daleko ( Wymieniac nie bede bo by miejsca zabrakło)....co do spotkania to istotnie sie migasz! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Witam!! nadkola maja byc krzywe?? super ci to wychodzi :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Czy tak ma być czy z tyłu są tylko 3 śruby w kole? A co do spotkania, to istotnie jestem zainteresowany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 trzy sruby sa na zapasowym ;) nielot..thx..poprawi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Rzeczywiście...chyba jednak pójdę do okulisty... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 widze ze modelik przybiera na wadze :D, bez komentarza - brak slow... Żre dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 szok w trampkach:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 Prawy zderzak uzbrojony...teraz biore sie za szyby i stelarz do brezentowego dachu. pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 szacunek... pieknie, wspanialy detal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Pięknie! Ile masz już poly? Coś jest chyba nie tak przy wylotach - chaba masz tam jakiś trójkąt, bo końce wlotów są troszkę podcięte. Ja bardzo nie lubię jak mi sie tak robi, trzeba się zwykle troszkę nażąglować vertexami żeby było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 co tu duzo mowic... piekny model i masa detalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 to nie jest piękne, to jest nienormalne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 Vorek czy ja wyglądam na nienormalnego!? zaraz popatrze w lustro...eeee.....dobra, jednak wyglądam!:D Goran szczerze ci powiem ze mam dosć tych skrzeli cholernie irytujące...ile mam poly? a o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Nie no ... kolejny szaleniec z modelem bardziej detalowanym od oryginału po detalowaniu, modeluj jeszcze atomy a z atomów metal i przetapiaj to w części :D Szok, zatkało mnie, jesteś zajebisty w tym co robisz.. pełen pedantyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 To co robisz człowieku jest nienormalne.A tak wogule pięknie Ci idzie.Totalny wypas.Czekam na model z materiałami.Rzeźnik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 pokazalbys siatke calosci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Mam tylko nadzieje że mapujesz na bieżąco... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechv Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 pieknie, zastanawiam sie tylko jaki komputer wytrzyma rendering takiego modelu, chyba ze jestes z NASA, to może, może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 wow ale pięknie ale pięknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 zasłużyleś na konkretnego BANA !!! co najmniej na 2 zimy. poważnie - jestes niepisanym KRÓLEM DETALU !!! i mentalu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 jestes niepisanym KRÓLEM DETALU no, a Pionier zimmerit modelował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 piekne ! genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 pieknie, zastanawiam sie tylko jaki komputer wytrzyma rendering takiego modelu, chyba ze jestes z NASA, to może, może... 500k to jeszcze norma bez przesady zeby nasa musiala pomagac ;)... very nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 no ładnie ładnie :) tylko tak dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 wspaniala praca, teraz nic tylko czekac na efekt koncowy ... ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 że.. że.. żebym ja miał ty.. ty... tyle wytrawałooości co Ty Kli...Kli...Klimencie :D Super bo..bo..bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Trzy Sylaby ode mnie: MA SA KRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Nadrealizm - pojęcie pasujące chyba do okresu w którym powstawał ten pojazd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Kliment!! Ciebie chyba BÓG opuscił :)!! piekny detal ,miodzio.Jak zwykle rewelacyjnie wysoki poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 o jaaaa :O kurde widać że masz zacięcie do tego i duzo wolnego czasu - popieram i gratuluję :) ślicznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Piekne :o kliment masz u mnie browara za ten model - przypomnij sie na meetingu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 bardzo ladnie;) widac ze idziesz z detalem ostro, tak trzymaj pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 Rozpieszczacie mnie moi drodzy...dzięki wszystkim za miłe słowa, ale i tak wiem ze mozna lepiej, robie jak umiem. Mam nadzieje ze starczy zacięcia by to "dobrze " skończyć...prace w kazdym razie trwają, niedługo łapdejt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 gwinty modelowałeś ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 Wiadomo!...a myslisz ze nie powinienem..hindus?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 to co wszyscy- niesamowite :] naprawde, widac ze się przykladasz do modelu. powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 kolejny apdejcik, mały bo czasu brakło, wrzucam zeby nie było że nic nie robie:) [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 No co mam mówic. Dla mnie profeska. Tylko się zastanawiam, czy ten drut od lusterka jest troszkę za cienki. Mam takie wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 tez na to wpadłem ale juz po renderze..bedzie grubszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 kurcze kliment. można powiedzieć że z ciebie stary wyjadacz :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 poprostu ślicznie, aż chce się tu zaglądać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 o ja... az chcialoby sie kubelwagen odkurzyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Ja nie mogę no... zrób jakiś błąd żeby poza słodzeniem coś można było powiedzieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Opanuj się! : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 kome- no no! :) tylko nie wyjadacz!:D Chveti - dzisiaj wypije meliske, moze pomoże:) Badyl - dobry pomysł chłopie, odkurzaj! mrkrzysiek- co ja moge powiezieć poprostu dziekuje! ..... i całej reszcie również!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Rzeźniku Ty ;P hehe nie no masakra z tym Twoim pojazdem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 super pracka (wykonanie detalik) cuż można wiecej napisać, chyba tylko życzyć wytrwałości do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi