pionix Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 !Ewert - ładnie, czysto i estetycznie. cucsoniuss - podłoga do wymiany. Reszta bardzo dobra. grafik3d - całkiem fajne kolory. Ode mnie śmieszna łazienka na poddaszu. Test czy jest realistycznie bo jakoś chyba tracę dystans do tej roboty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 jeszcze takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Łoł! To mi się podoba bardzo. Jedyną pierdołą którą bym poprawił jest powtarzające się ściemnienie na brzegu kafla na podłodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Pionix- łazienka nie podoba mi się, ale wizka jak najbardziej wykonana bardzo bardzo solidnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Takie coś małe od mnie, z niekończącej się opowieści… pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ostro, ziomek masz dobry flow ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 (edytowane) hehe to jest Coś...... i te noże ! piękne wnętrza. Piotrek co za bit, co za bit. Edytowane 14 Styczeń 2010 przez JunioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 SWRSC te klamki to na teksturze są czy wymodelowane ? bo już przy poprzednich miałem podejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 tekstura. Na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 pionix - bardzo ladnie. Czy ta wanne tak sie stawia bezposrednio na podlodze? arch515 - zapowiada sie swietnie tylko ten snieg troche grad przypomina. sorki za ogonki ale nie mam polskich znakow Odemnie exteriorek z fotomontazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Tores - wanna stawiana bezposrednio na podłodze: http://www.ceramicaglobo.com/download/Vaboc1.pdf i takie jeszcze coś:http://www.wizualizacje.media.pl/zasysanie/forum/panorama/lazienka_k/1.html Ładnie wkomponowane choć budynek trochę zbyt czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Pionix: Świetna ta panoramka. Wydaje mi się, że kiedyśdawałeś linka jak takie coś zrobić, masz go może pod ręką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Pewno że mam:) http://gardengnomesoftware.com/pano2qtvr.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Testowe łazienki, testowych ustawień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 srajtasmy nie pozalowales na drugim renderze;D pierwszy swietny, strasznie mi podpasowala kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 nowi, na pierwszym było jakieś post pro ? prawa strona idealna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 vision3d -> dzięki, kafle to Tubądzin Fasion/Ciao czy jakoś tak. arturx2 -> delikatny color balans i trochę kontrastu naprawdę niewiele no i sharpen na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 W sumie moje gnioty odbiegają jakością od waszych prac zarówno pod względem modelowania jak i materiałów ale wydaje mi się ,że dział chociaż właściwy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Nowi Pierwszy obrazek idealny ,super robota ..tylko ręczniki odstają mocno.. super robota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veti Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 @Natas Render w Yaf(a)ray'u najlepszy ale i jemu jeszcze sporo brakuje. Ładny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 a z ktorej strony ten model ladny? strasznie krzywy, juz w tej rozdzialce widac kupe podstawowych bugów w geometrii. Skupilbym sie najpierw na dopracowaniu modelingu, bo nawet najlepsze studio nie uratuje zle zrobionego modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 takie moje kombinacje wszystkiego... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Pomarańczowe hokery to chyba lekka przesada. Widok za oknem też nie jest ładny. Czekam na jakieś lepsze rendery bo może być ciekawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 a z ktorej strony ten model ladny? strasznie krzywy, juz w tej rozdzialce widac kupe podstawowych bugów w geometrii. Skupilbym sie najpierw na dopracowaniu modelingu, bo nawet najlepsze studio nie uratuje zle zrobionego modelu... Święta racja .Może następnym razem wyjdzie mi lepiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 pokazywałem kiedyś, teraz odświeżona wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 test sceny i ps: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 ogólnie łał...ale mam wrażenie jakby auto miało inną perspektywę niż reszta hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 (edytowane) Kub@: bardzo fajne, czym świecone? I takie tam pod panoramę Edytowane 16 Styczeń 2010 przez pressenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Kub@, mistrzostwo świata! jedynie kadr szerszy albo auto mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 dzieki :) pressenter - swiecone mapą jpg na sferze + vray sphere light. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Mój pierwszy komercyjny exterior w vray'u. Domek, który powstanie w Norwegii :-) Test wszystkiego. Praca robiona lekko w pośpiechu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 ogólnie łał...ale mam wrażenie jakby auto miało inną perspektywę niż reszta hmm nie...budynek jest taki pokrzywiony w rzeczywistości pamparam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Kub@ - jak uvmapowane te okrągłe ściany? indian - fajnie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 maciekG - jedna z lepszych wizek jakie ostatnio widziałem. nieprzegadana, z klimatem...a odręczne wstawki dodają charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 maciekG- najlepsza praca jaką widziałem w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 kub@- śliczne ,ale te auto i napis.. ..;) rozumiem ze to testowe . maciekG - bardzo przyjemny obrazek , ręczne wstawki dla mnie wyglądają zbyt dziecinom ręką rysowane..ale sam zamysł ciekawy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 hej..dzięki..w sumie nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru :) co do tej dziecinnej ręki to świadomy zabieg raczej...takie połączenie wizki z klimatami pierwszych szkiców koncepcyjnych...które są graficznie czętsto baardzo surowe..) tu np. renzo piano http://www.moleskine.com/news/mano_architetto/gallery/renzo_piano.jpg poza tym od dość dawna kręci mnie kolaż jako technika. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Witam, Test przede wszystkim IRR, ale również światła i materiałów, projekt ze źródeł Boffi Wielkie podziękowania nalezą się SWRSC za pomoc i rozkmine GI :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 wow, Panie, posadziłeś kawał niezłego jaja. Podoba się;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 hcpiter ładny czyścioch arch515 piękne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 hcpiter żyleta, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Takie tam 3ds Max 2009+ Vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 maciekG - bardzo fajny pomysł ale jak dla mnie trochę niedopracowany jeszcze. Jak dla mnie to niepotrzebnie drzewo podzieliłeś . Mogłeś nimi pojechać w fiolet albo już zostawić całe. Rysowane chmury też się świetnie prezentują ale nie pasują do odbić w szkle budynku istniejącego. hcpiter - uwielbiam ten AA. Sama wizka bardzo przyjemna w odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Dziękuję :) Fajnie ze się podoba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 maciekG- bardzo fajnie wyszło, jedynie budynek z cegły wygląda jakby doklejany, może przez zbyt rozciągniętą perspektywę w tym miejscu. hcpiter- bardzo fajny render, przyjemne światło i ładne ręczniki wyprane w perwollu white power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 pospamuje jeszcze drzwiami. tutaj wyszło mocno ambientowo. Oświetlenie z okien przytłumione przez pomaranczowe zasłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 SWRSCTwoje AA mnie zabija ..jest nie Samowie. hcpiterSety super ,żyleta jak nic ,ręczniki bardzo ładne wyszły jak i materiał samych szafek .:) GeorgasDziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 bardzo ładnie ja bym zdecydowanie obciął dół i kard zrobił w poziomie tak jak wcześniejsze, może pokazał te zasłony ... hym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 arch515: dzięki :) dmc AA. Nowi: w zleceniu mialem 4 poziome i dwa pionowe. Same zasłony mało ciekawe, bo nie przywiązywałem większej uwagi do niej, ale podoba mi się illuminacja jaka powstała. Są na tym renderze ze szkłem i wodą, to ta sama scena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 testin, testin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi