JohnZi Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 cos takiego istnieje?:D jak z gipsu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 takie coś nie istnieje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 takie coś nie istnieje :| http://www.marcelwanders.nl/new-pages/droog-crochet-chair.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Ah, ludzie słabej wiary. Wysyłamy ludzi w kosmos, a takiego fotela mielibyśmy nie potrafić wykonać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 http://www.marcelwanders.nl/new-pages/droog-crochet-chair.html eee....moja babka lepszy zrobi!!! na drutach ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 beznadzieja... idę przemyśleć całe swoje życie na kamieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 RA imponujace szczegolnie fajnie wyszly zaokraglenia bez jakis baboli :) Widzialem to "siedzenie" juz wczesniej i nie wydaje mi sie zeby bylo nieprawdziwe :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 o taki tescior ode mnie zanim oficjalnie wroce do tematu w wipie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Heh, a już myślałem, że się zupełnie skomercjalizowałeś w Anglii. :) Bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 no pieknie pieknie :) oczywiscie czekam na dalszy update :] pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Piotr, daje rade, ale powiem ci ze wersja matowa jednak wyglądała lepiej, za dużo sie to swieci teraz, w zadrapaniach i na krawędziach ostrych ok, ale teraz ciut za mocno:) Ale jest i tak fajnie, działaj dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 a moim zdaniem właśnie się dobrze świeci :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Pionier pieknie i kazda textura inna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 to ten sam tex tylko poprzesuwany :P :) ale wrazenie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 mi wygladaja na inne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Dawaj, bo dawno żadnego czołgu nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam wszystkich:) A oto mój pierwszy render wykonany na podstawie poradnika ze strony głównej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 no cóż... kostka lodu z tutoriala. poprawnie. teraz zrób coś z ta kostką. szklankę z wodą i kostkami lodu, albo od razu całą zamrażarkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 no wkoncu nie w dziale finished :D Jak na testy z tutoriala to niezle dodaj cos jeszcze od siebie i bedzie good :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 No to zabieraj sie za nastepnego tuta, czekamy na rezultaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 exteriorek wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 łołołoooo to Calatrava prawda? ;] bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 tak, to budynek L'hemisferic w Walenci autorstwa S.Calatravy niestey nieodwzorowane tak dokładnie jakbym chciał ;) jeszcze kilka rzeczy poprawie i gotowe. Ale oswietlenie juz chyba finalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 to do kolejnych ArchExteriors? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 hmm pewnie do którychs z kolejnych.. nie wiem dokładnie na której plycie bedzie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 http://evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=64251&highlight=vatican+aquarium Swoją drogą skąd refka, bo wspominam że swego czasu sporo z Ullmanna było brane do archext, ale tego tam nie widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Hej Dzisiaj taka vizke sobie strzelilem tzn musialem strzelic :] Sa plamy bo jechalem na niskich ustawieniach :) Tak ooo... Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 trochę szał ,nie wiadomo na co patrzeć.... wizualnie na ++, czysty przekaz raczej - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 mi sie podoba ale: te panele nie sa za krotkie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkness87 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Witam :) Kolejny renderek w vray :) Ucze sie powoli... ale moze cos kiedys wyjdzie :) Chciałbym się nauczyc realistycznie oswietlać i renderowac pomieszczenia. Test : Mile widziane Uwagi i Porady :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 piter- kolorowe jak lala z burdelu albo burdel z kolorowymi lalami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 hcpiter fajnie tylko w psie bym sie tego zimnego niebieskiego pozbyl i piony pasuje wyprostowac. bardziej chodzi o model niz o render (do pobrania ponizej obrazka) KRZESLO "LEAF" - POBIERZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 prze-ca to brzydkie jest, wygląda na strasznie nie wygodne :P ogółem OK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ciekawe jak sie na tym siedzi? model spoczko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 hcpiter - podoba mi się ta zielonofioletowa stylistyka. Dużo się dzieje w tych renderkach ale fajnie toto wygląda. :) t0m3k - da radę na tym siedzieć? ;) darkness87 - zmniejsz nasycenie koloru i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 hcpiter: ladnie swiatlo wyszlo, rzucisz jakies namiary na ustawienia? Ostantio z podobnymi klimatami eksperymentuje i zastanawiam sie czy wynalazlem jakas nowa metode, czy juz ktos na to wpadl :) darkess: zmien sciany na jakis bardziej znosny kolor, przy tym to ciezko bedzie o realistyczny wyglad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 jesli chodzi o konstrukcje to sie chyba da na tym usiasc chociaz gdybym byl 2x ciezszy to bym nie probowal. co do komfortu to chyba nie jest najlepiej bo przy zakupie tego krzesla od razu proponuja zakup poduszki "dla lepszego komfortu" :) tak czy owak krzeslo fajnie do wizek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 czesc + Touch dzieki, szum bo powrot do korzeni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 JunioR - weź no chłopie mnie nie masakruj... dż.k.j.p. ;) . masz jakąś kiepską matryce w aparacie bo szum duży ;P . ale żeś kurde dorzucił do pieca...błagam powiedz że to referka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 o czesc pionix :] dzieki! co znaczy dż.k.j.p. ? :p przykro mi to render :/ jutro pokaze inne ujecie:) a i piter jeszcze cos tam dopisal, ale wiadomo to piter wiec nie zwracajmy uwagi na ta lebiode ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 pionix, nie odlatuj nam :D Ziemia do pionix'a, Ziemia do pionix'a :D JunioR, nice, ale szumi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 jol ! Dzieki za komenty :) Co do ustawien to wszystko raczej zalezy od sceny, ten klimat jest spoko jak jest pomieszczenie z bialutkimi scianami i spora iloscia metalu i szkla, tak jakos na to wpadlem :) Co do ustawien swiatla to zwykly sun and sky w oknach vray lighty i to wszystko z tych wazniejszych rzeczy, pozniej zabawa w PSie levelsami. Czasami wychodzi a czasami mniej :) Pozdrawiam ! Junior twoja niby scenka to slaba imitacja zdjecia i wogole ziarno do kitu, kolory lewe jakies bleee to wszystko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 I popraw podłogę! :] Klimacik i realizm pierwsza klasa. Nie wiem co się z trawą dzieje - odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że jest jakoś postrzępiona. Albo to displace taki? Czacha dymi. A ja z niepozorną lampką: Cegły w tle nie powalają, ale nie o nie tu chodzi :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ha! http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=4490 Pierwsze miejsce staszek z Polski! Nie znam kolesia, ale coś pięknego stworzył. Edit:/ O karwia, to nasz, w sensie z forum, Staszek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ha! http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=4490 Pierwsze miejsce staszek z Polski! Nie znam kolesia, ale coś pięknego stworzył. Edit:/ O karwia, to nasz, w sensie z forum, Staszek... Adek w newsach juz to dawal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Junior - pieknie!! nawet z szumem olać go:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 dzieki ziomek :) niedlugo powinna byc jeszcze inna wersja, i to bez szumu !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 według mnie szum dodaje temu renderowi tego czegoś (realizmu) nie wiem jak bez ale mi się bardzo ta wersja podoba , dobra robota :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Szum ybar ales :D Ja tam bardzo lubię szum, szkoda że klienci od wizek tego nie rozumieją... ;) (przynajmniej moi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 pionix nie jestes sam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi