Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

!Ewert - ładnie, czysto i estetycznie.

cucsoniuss - podłoga do wymiany. Reszta bardzo dobra.

grafik3d - całkiem fajne kolory.

Ode mnie śmieszna łazienka na poddaszu. Test czy jest realistycznie bo jakoś chyba tracę dystans do tej roboty;)

178dfca10398972a.jpg

48dc72bab190b65f.jpg

f5a766cf586eab6f.jpg

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Łoł! To mi się podoba bardzo. Jedyną pierdołą którą bym poprawił jest powtarzające się ściemnienie na brzegu kafla na podłodze :)

Napisano

pionix - bardzo ladnie. Czy ta wanne tak sie stawia bezposrednio na podlodze?

arch515 - zapowiada sie swietnie tylko ten snieg troche grad przypomina.

sorki za ogonki ale nie mam polskich znakow

Odemnie exteriorek z fotomontazem

fotomontaz001.jpg

Napisano

vision3d -> dzięki, kafle to Tubądzin Fasion/Ciao czy jakoś tak.

arturx2 -> delikatny color balans i trochę kontrastu naprawdę niewiele no i sharpen na koniec

Napisano

W sumie moje gnioty odbiegają jakością od waszych prac zarówno pod względem modelowania jak i materiałów ale wydaje mi się ,że dział chociaż właściwy ...

3cb74ee3e3ba5472m.jpg

Napisano

a z ktorej strony ten model ladny? strasznie krzywy, juz w tej rozdzialce widac kupe podstawowych bugów w geometrii. Skupilbym sie najpierw na dopracowaniu modelingu, bo nawet najlepsze studio nie uratuje zle zrobionego modelu...

Napisano
a z ktorej strony ten model ladny? strasznie krzywy, juz w tej rozdzialce widac kupe podstawowych bugów w geometrii. Skupilbym sie najpierw na dopracowaniu modelingu, bo nawet najlepsze studio nie uratuje zle zrobionego modelu...

Święta racja .Może następnym razem wyjdzie mi lepiej ...

Napisano
ogólnie łał...ale mam wrażenie jakby auto miało inną perspektywę niż reszta hmm

nie...budynek jest taki pokrzywiony w rzeczywistości

pamparam

extcopy.jpg

Napisano

kub@- śliczne ,ale te auto i napis.. ..;) rozumiem ze to testowe .

maciekG - bardzo przyjemny obrazek , ręczne wstawki dla mnie wyglądają zbyt dziecinom ręką rysowane..ale sam zamysł ciekawy.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam,

Test przede wszystkim IRR, ale również światła i materiałów, projekt ze źródeł Boffi

Wielkie podziękowania nalezą się SWRSC za pomoc i rozkmine GI :)

bathrooml.th.jpg

Pozdrawiam

Napisano

maciekG - bardzo fajny pomysł ale jak dla mnie trochę niedopracowany jeszcze. Jak dla mnie to niepotrzebnie drzewo podzieliłeś . Mogłeś nimi pojechać w fiolet albo już zostawić całe. Rysowane chmury też się świetnie prezentują ale nie pasują do odbić w szkle budynku istniejącego.

hcpiter - uwielbiam ten AA. Sama wizka bardzo przyjemna w odbiorze.

Napisano

maciekG- bardzo fajnie wyszło, jedynie budynek z cegły wygląda jakby doklejany, może przez zbyt rozciągniętą perspektywę w tym miejscu.

hcpiter- bardzo fajny render, przyjemne światło i ładne ręczniki wyprane w perwollu white power.

Napisano

SWRSCTwoje AA mnie zabija ..jest nie Samowie.

hcpiterSety super ,żyleta jak nic ,ręczniki bardzo ładne wyszły jak i materiał samych szafek .:)

GeorgasDziękować.

Napisano

bardzo ładnie ja bym zdecydowanie obciął dół i kard zrobił w poziomie tak jak wcześniejsze, może pokazał te zasłony ... hym ...

Napisano

arch515: dzięki :) dmc AA.

Nowi: w zleceniu mialem 4 poziome i dwa pionowe. Same zasłony mało ciekawe, bo nie przywiązywałem większej uwagi do niej, ale podoba mi się illuminacja jaka powstała. Są na tym renderze ze szkłem i wodą, to ta sama scena.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności