tadzio Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 wiem ze kumasz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 taki niedawny test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Październik 2007 Autor Share Napisano 11 Październik 2007 całkiem fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 disp czy bump? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 ja bym nie chcial miec takiej lazienki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 AG disp :) reflectvision me too :) to tylko takie szalone testy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 ja bym nie chcial miec takiej lazienki ;] Haha czemu nie? Codzien zmienia swoj wyglad szczegolnie po goracej kapieli lub prysznicu :D. Georgas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 taki o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 nie wiedzialem ze z ciebie taki zapalony samochodziarz:P:D modelik bardzo fajny, lakier tez wyglada na dobry ale trudno ocenic na tym brzydkim zielonym podlozu, walnij moze renderka na jakims asfalcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nos Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Witam.Ja dalej to męczę:) Maxwell Render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Master - ta zieleń to chyba przesada... chyba, że chciałeś sprawdzić jak będzie się odbijać od czarego lakieru :-] Nie ładnie się odbija :) Nos - Bardzo realistyczne jak dla mnie. Światło (lampa w sesie) takie coś zblurowane nieco, jakbyś komurką tą "fotkę" zrobił... chyba że tak był zamysł. Podoba się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Modeling ukończony. Teraz materiały :/ Okna są narazie ukryte ze względu na nadpisywanie wszystkich materiałów jednym ;). Kurcze 500k poly w viewportach i już 8 FPS :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 hehe mało oszczędny jestes :D 500k przy takiej scenie ?? zupełnie jak ja :D czekam na materiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 slajver uzywasz software czy directx w viewportach? Ostatnio na seminarium Autodesk kolo pokazywal w Maxie 9 ze directx wyciagnie ci ze trzy razy wiecej klatek w vieporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 no no bardzo ładnie Master ;] tylko dorób ściany tego studia ;] bo tak jakoś dziwnie z taką czarną plamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Nos - gdyby nie ten złoty ludek na szafce to bym nie uwierzył że to render Master Kiełbaster - Oouuu jeeea!!!;) Ale za AA powinieneś dostać linijką po łapach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krencony Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Master Kiełbaster - nie wiem czemu, może się mylę ale te koła trochę nie pasują, może za duże, nie wiem ale coś jest nie tak, szczególnie z przodu. Po za tym jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 taki test makiety. wiem ze z dofem przesadzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 tak sobie modeluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 AGmakonts bardzo fajna lampka i dzwonek ładny model szkoda ze w ten trójkąt na górze nie dałeś jakiegoś wzorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 imho ta "rama" lampy powinna być nieco cieńsza. Te wzorki na których wiszą lampa i dzwonek są takie delikatne, a rama prawie tak gruba jak ja... bleeh xD btw. i zgadzam się z przedmówcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 a to test ściany ze stiukiem może ma ktoś ciekawą teksturkę stiuku do udostępnienia? Nic ciekawego nie mogłem wygrzebać z sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 tak sobie modeluje nowoczesna szubienica :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Takie coś dla zabawy (było mi potrzebne do nauki kompozycji) a tu dla ciekawych to co wyszło z tej zabawy: http://img144.imageshack.us/img144/6811/final1jj9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 nie wygląda na super kompozycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Taki o tescik swiatła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 teścik testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Lakier i studio niecelujące :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 master ale krzywo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 orginał jest krzywszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 już dawno założyłbyś temat :P pokaż claye i siatke a rendery takie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 test vraydisplacemod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 deshu - A co to? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 taki ksztalt maznalem wektorem w ps'ie i za pomoca tej mapy zrobilem to co widac:) (tzn 0 modelowania uzylem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 DraB jeśli tam miałbyś chrom-metal to leży;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 DraB budynek sie wali. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Drab.toche nienaturalny widok za oknem, i za maly fov kamery chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 widok ok, ale połóż wszystkie meble przy tylniej krawędzi podłogi, zwal wazony i odchyl plazmę od pionu o 40* :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 widok ok, ale połóż wszystkie meble przy tylniej krawędzi podłogi, zwal wazony i odchyl plazmę od pionu o 40* :P Rozważałem to ale skończyło się na obróceniu tła :P (Patrz Wyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Test lakieru w modo. napiszcie jak jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 nie jest dobrze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 tak też myślałem xD wogóle mi to nie idzie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Hej, nie ma się co przejmować, tylko dalej próbować :) GL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 moje mobilne stereo... zenik czas drugiego rendera jakies 12min 111 037 poly 7 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 (ladny render tego zen'a, metal na wtyczce wyglada dziwnie [ale nie mam orginalu w rece wiec moze tak ma byc] - troche "mlecznie") a tu moje wypociny: domek w gorach - projekt gdzies z googli, zalozeniem byla nauka LWF i displace w vrayu - prosil bym o komentaze http://storage.imajr.com/domek_gory_JPG_369261.jpg?Signature=o3RAcn00XPMYQQ3tciAn21wUGco%3d&Expires=1193260919&AWSAccessKeyId=0ZZ1GFDJRNG9E0HT2A02 btw jak wstawiacie takie duze obrazki z imageshack ? ja nawet jak sprawdzam wlasciwosci dodanego obrazka (na imageshack) to mam jakis link z kosmosu wziety (taki 90 literowy) a nie bezposredni do pliku jpg, jakby ktos sie podzieli wiadmosciami bylbym wdzieczny) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligraj Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Witam ... Oczekuje szczerej krytyki ... a w zasadzie odpowiedzi na pytanie ... " Czy mi to wogóle wychdzi ?? czy moze powinienem zająć sie noszeniem zakupów babci zamiast zabawy w 3d?? oczywiście post traktować z zamkniętym lewym okiem :) picture uno picture due Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Kaligraj to vray ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 fakt... kilka rzeczy jest kiepskich: gi , camerka corretion a w zasadzie jej brak, szyba w kominku (przydało by sie ją jakos zamocowac) i paleniskio - ognisko ;p po za tym rysunek drewna na stoliku jest zle zmapowany (boki blatu i nogi) no i last kłeszczyn zmien kolor ram okiennych i krzeseł na ciemne... strasznie sie gryzą z resztą wnetrza A tak wogle to mozna z tego niezła pracke wycisnąć ;) pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligraj Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 tak to v ray 1,5 RC na max'ie 9 bawie sie tym od 3 dni ... dopiero ...takze soryy jesli mocno razi po oczkach ale od czegos trzeba zaczać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi