KLICEK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 lisu kwiatek przepiekny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 jacekdrze trawka suer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Jacekdrze: Jak zrobiłeś trawę ? Dis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Nvidia: tak, Dis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 A mógłbyś się podzielić tą mapą ? Proszę ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 odsyłam do pana z forum evermotion, robiłem wg tamtejszego przepisu http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=58126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 to trawka z przepisu pana z forum evermotion http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=58126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 kurde ale sie nasyłałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Sofki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 przegiełłeś z saturacją kolorów :P tu takie o, estymowany czas rósł i rósł więc zwątpiłem... coś koło 20 mln trójkątów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 co to? :P (fsdfdsfsd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 zbiór julii w pierścieniu kwaternionów zrzutowany do 3 wymiarów :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 że julii to się nie dziwię :P btw jak zrobiłeś model, domyślam się, że nie ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 motion blurem to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Domek - praca w toku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 super pionix roślinki i niebo to tez max ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Roślinki MAX a niebo dodane w Photoshopie ale jest jeszcze do poprawy bo mi coś nie leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 taki renderek robiony 4fun , chciałem zrobic efekt badziewnego złego zdjęcia :D scena z evermotion, tylko oswietlenie moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 po co takie brzydkie rzeczy temu zrobiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Domek - praca w toku ;) trawa ZAJ......!!!!!!!!!!super:0 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 jacekdrze - przez DOFa ma się wrażenie jakby to było mieszkanko dla myszek ;) arch515 - z trawą troche kombinowałem ale wreszcie uzyskałem zadowalający efekt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 roslinka test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 bardzo ładna roślinka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 pionix wypas domek i render ! Gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 ttaaddeekk - 4fun :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Pionix dobra fotka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 taaa fotka...Ty lizusie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 render prosto z hameryki vray 15min, ps 15min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Jedno lusterko masz czerwone ;) Chro mw siatlach siakis dziwny jest i szyba tez jakas taka malo przezroczysta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 nowy ivy, bardzo przypadl mi do gustu:) [youtube scisnal obraz, bo mial rozdzialke 700x700 :( ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 I po nieprzyzwoicie długiej przerwie wróciłem do starej sceny;) Próbuję to ugryźć z trochę innej strony. Na razie wstęp i niskie sety, ziarno jak w spichlerzu, miejcie litość;P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 a miało wyjsc tak pieknie ;P wybacznie za PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 lakier fajny ;D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 super podobaja mi sie metale w szczegolnosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Mały up i próba z żaluzjami. Ziarniście;P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 dla odmiany nie wizka:D troche przekombinowałem z podłożem ..ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Wygląda jak jakiś zapyziały budynek OSP:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 jeden z testrenderów Koła mi lewitują, nie wiem jak to wyeliminować. Światła to vrayplany, które świecą na białe plany, nie bezpośrednio na model. Nie chciał bym tego zmieniać zabardzo, ale te koła trzeba jakoś poprawić. Ktoś coś pomoże? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 koła Ci lewitują bo masz słabe ustawienia irr mapy pewnie, ogólnie już zaczyna to jakoś wyglądać, popracujesz jeszcze troche i powinien być dobry efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 nic specjalnego ale szkoda mi kasowac jak juz zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 fajne, ale caustics by się przydał :) czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 vray kaustyki mi nigdy nie wychodzily, ale rzeczywiscie tu ich brakuje popracuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 zaś mi się nudziłio Sory za ziarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Coraz fajniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 AGmakonts, fajny klimat usyskałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Taki test , czyli chce byc szeryfem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Szeryf ma lepszy obiektyw, który nie rozbija aż tak światła białego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 no ma..ma tez duzo innych lepszych rzeczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 AGmakonts bardzo fajnie oo79 swietny domek ale otoczenie troche nie teges, za duze roznice w odcieniach zieleni i ich nasyceniu Touch troche mdlo i miejscami przepalone jacekdrze aberracja bleeee..., reszta ok, szkoda ze przepalone i "obraz" mi sie nie podoba a tu cos odemnie (W.I.P.): modele, materialy, swiatlo i ust. rendera 2.5h wszystko od zera. swiatlo to 2xIES rendertime 5:05 na C2D E6600 cegielki sa na normalMapie ale do finala bedzie disp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 scanlineowo wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi