Georgas Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 AG super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 scanlineowo wyszło ale go pojechałeś :P ale renderek też moim zdaniem mógłby lepszy byc. Lustro mi nie pasuje (materiał), może nie masz szkła na nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 kozioo, jacekdrze -> nie od razu krakow zbudowano...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 hehe faktycznie ta cegła jak z krakowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Mam na uczelni taki przedmiot: "Inżynieria dźwięku i obrazu". W ramach projektu mamy napisać algorytm sprawdzający wypełnienie listków tabletek na linii produkcyjnej. Zobowiązałem się do wykonania "zdjęć", na których później będziemy pracować. So far: Refleksy mi trochę psują szyki, a nie chcę włączać GI żeby skorzystać z LightMtl... blah. Komu tabletkę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 arevulopapo fajnie ale troche ciemno u gory i to ziarno nie fajne sa poprawki :) wiem ze mapowanie jeszcze do poprawy troche PS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 jak już taki kibel to może jakiś klimatyczniejszy lighting?? a co do renderka to ciut lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Pierwszy teścik upkoming wizki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 zapowiada się bardzo smacznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 balustrady z luster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Lis no wygląda ciekawie, ładny budynek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Teksturowa tragedia Tak jak ostatnio, mental +lightroom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Świetne, może podłoga trochę za bardzo zapaćkana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 fajnie fajnie, bedzie cos wiecej w tej scence? pierwszy mi sie bardziej podoba nad podloga/ziemia trzeba wiecej popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 ostani speed w ramach przypomnienia maxa sorry nielot007 juz jest przeniesiony post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 scanlineowo wyszło . znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 taki tescik (32min) jeszcze jened na szybko (4,5min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 arturprx2 - jakoś tak dziwnie metalicznie wyszła na maszynka testowy render wizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 . znów a jak miało wyjść w scanlinie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 pionix super wizka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 pionix to w sumie dobrze bo takie miało wyjsć ;) a tu troche inaczej, nie wiem z ktorej strony podejsc do tej gumy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 test kaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 SWRSC fajny śnieg nawet, gorzej na dachach wyszedł, vray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 no no panie, bardzo łanderful ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Ładnie świerszczu. Widzę że wybieliłeś śnieg :D no i klasa kaczki ci wyszły ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 śnieg vRay, kaczki PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 hmm te kaczki to jak u swierszcza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 A mi się nie podoba ze w domku po lewej gdzie okna to poprostu czarne dziury :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Szukanie koncepcji kolorystycznej;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 super świerszczu, fajnie że coś zimowego a nie oklepane słoneczne rendery, świetnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Super śnieg, tylko gdzie jest Q7?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Touch: imho kolorystyka ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 licze połtora metra wanna... nie ma szans zebys znalazl tak dlugie deski ;) chyba ze na zamowienie w tartaku ;) ale i tak watpie, przytnij je jakos ladnie ;) (mimo ze sam materail bardzo mi sie podoba) kolorystyka ok (zepsuty mam monitor wiec sie nie sugeruj hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 trochę bumpa i niedoskonałości by się przydało na tym śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 A takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Bardzo fajnie, tylko "konar" jest trochę zbyt gładki - dodaj displace, albo nawet zwyklego noise z małą skalą - o ile masz odpowiednio zagęszczoną siatkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Lisie znowu paczkę robisz??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 jak taki zmutowany krzak mialby byc wykorzystywany w vizkach to bylbym na "nie" a jak taki test dla testu to ladne i ciekawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Georgas -> Zgadza się. Ale w przerwach od pracy coś skrobię tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 było tu cos glupiego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 One nie rosą tak ;) One są tak przez ludzi kształtowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 test tylko jeszcze nie wiem czego, jak bede mial czas to jeszcze do tego wroce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 tez nie wiem co to, ale bardzo fajnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 fajne to bardzo ;] chyba meżczyzna w podskoku , tez widzicie to co ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 ttaaddeekk bardzo fajne! ma to coś :) arturprx2 jeep.. tylko trafiony Lazerem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 a to nie jeste ferarii? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 z ktorej strony bym nie patrzył to ferrari to nie jest ;) Edit: Ciocia Kola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Ciocia Kola bardziej herbata z lodem w szklance coca coli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 fajna szklaneczka ! displ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 te kaustyki nie bardzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi