t0m3k Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 wlosy swietne, nos i usta dalej mi sie nie podobaja ale domyslam sie ze modelu juz nie bedziesz zmianial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 zbyt ciemne oczy :( pierwsze co sie rzuca to własnie to.... Ale jest lepiej tylko ta fryzura, ciemna broda, krzywy nos no i ciemne oczy... dzieki za repa. edit - a zrob ja na brunetke i poka... plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 jestem pod wrazeniem ale ona wyglada mi na hm jak by to wyrazic jakis wczesniejszy model czleka. To chyba wynik proporcji tej glowy.Ale wrazenie robi bardzo pozytywne podoba mi sie postep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 zepnij jej włosy w kucyk ;] co to taka mglista poświata w cieniu na szyji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 te usta mnie rozbrajają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 wstepny projekt siedziska (na zaliczenie) -beda małe zmiany formy a w zasdzie juz są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Master, No fajna laska ci zaczyna wychodzic, a poka ja z jakichś innych perspektyw? Teraz was zaskoczę, render telefonu!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Normalnie komunistyczna gorąca linia ;P A tak to klimat tych twoich renderków telefonów bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 każdy ma swoja pasje bigleb ;) a on jest z zelbetonu? ps, swietnie rozkminiles studio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Z jakiegoś wybitnie wsiowego plastiku, taki noise jest w rzeczywistej wersji tego aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 fajny telefon materiały i światło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 taka tam zabawa ze światłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 ale ten żółty piec do chleba kiepski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Test sampelkowania. podloga do wymiany. I knew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 7min ? co za sprzecior ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 7x Q6600 8gb ram each Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Ooo kutfa !!! potega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 ty na tym jeszcze renderujesz czy już latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 no to niezłe ogrzewanie na zime masz/macie. GJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 No i niezłe rachunki za prąd ;) ale czego się nie robi dla sprzętu... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Dalsza dlubanina i walka z sample sizami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 pierwszy fajny telewizor tylko mógłby bardziej się świecić, na drugim jakiś sufit dziwny ale napewno o tym wiesz, czym oświetlasz? i gratuluje sprzętu za kilka lat też taki będę miał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 lisie prosze wylacz opcje zapisu czasu rendera na obrazkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Taki test w sumie wszystkiego. Materiały na fallofie, nowe studio z minimalnym color bleedingiem itp V-Ray 1.5 LC+QMC ok 3 h @ x2 3800 i 992 MB ram @ down - zapomniałem tylko rączki zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Voyager -> Fajny czajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 lisie prosze wylacz opcje zapisu czasu rendera na obrazkach :P m - to miesiące :D imo za plastikowe to wszystko jakieś displejsy cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Po golarce czas na głośnik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 fajny tylko dof takie troszke photoshopowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 He, ja już w wizualizację nie wchodzę, peleton się za bardzo oddalił : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Zmiana koncepcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 dobra zmiana ale lepiej wychodzi oświetlenie hdri + Skylight portal teraz troche płasko, jak mawia biglebowsky: "mydełko" ;) dobra mapa dosch design (chyba darmowa - przynajmniej kiedyś była): http://vray.info/sachform/Volume_3.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 ło, super Lisie ale razi po oczach :) Ja podczas choroby wpadłem na taki pomysł, nie wiem czy to za mądre i mam nadzieje ze nie bede zlinczowany :) , to taka rekonstrukcja renderu Pinero ( z grubsza :) ). . Jeśli coś nie tak to usune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 peter_muler -> No testuje testuje :) Dzięki za mapkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 jacekdrze - intrygujący materiał na ścianie - ten złoty:) Lis - jak uzyskałeś ten glow, fajnie on wygląda Ja mam ostatnio jakąś fazę z łazienkami. Test oświetlenia. Na razie jest szaro i ponuro...chyba ;) I nie mogłem się powstrzymać, ostatnio kręcą mnie takie klimaty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Pionix - co..kolejne foty z domu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 wstępna koncepcja nowej wersji "kubika" z poziomu 400 gmachu głównego PG ;) Floresy wstawione żeby coś było, pewnie się zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 taka tam zabawa ze światłem suuuuuuuuuuuuuuper!! cos wiecej o materiale..itp..?? zajefajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Test wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 arch515 materiał boxów to kolorek jasny i falloff w reflect nic wiecej :) i światełka free area z kolorkami odpowiednimi (testowałem te światełka bo big wrzucił screena i mnie zainteresowały ) jak chcesz to zapodam screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Hej :) Ale ludziska sypią wizkami....trzeba sie dołączyć :) Scenka robiona ok 1,5 dnia...już widzę,że niektóre rzeczy trzeba zmienić ;] Soft: Cinema + vray Czas: 50 min (C2D E6700 + 1GB Ramu) Lis git teksturki :) Pozdrawiam, Cornelius. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 No coraz fajniejsze te pracki Cornelius, btw jak tam na emigracji ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 test światła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 płasko ciut;/ ale ieski ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 O moja lodówka. Też masz problemy że zawiesza się GG jak otwierasz dolne drzwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Lis masakra sprzet, nie wiedzialem ze ludzie normalni takie maja. Tak mi brak ies'ow i wciaz nie wiem czemu mi nie dzialaja. To te meble ktore pare osob widzialem ze tu wrzucalo (dla pani z niemiec). Ja dopiero teraz znalazlem czas. W zasadzie finished ale jak wszyscy dawali tu to ja tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 chyba byłem za drogi dla Pani z niemiec :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 polshai -> Widzę że i ciebie dopadli :) Fajna wizka tylko na samym środku masz jakiegoś wielkiego czarno-białego buga. :D:D:D Ja Pani Adrianie podziękowałem po pierwsze za malo zaśpiewał na początku i później się ciągły za mną jakieś poprawki i poprawki.... Ale tych "designów" się nie zapomina. Reflect-> Ja prosty elektryk, nie znac polskiego. Leniwy jestem i niechce mi sie sprawdzac a i akurat niektore polskie znaczki mi nie lapia w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 lis ale orty walisz ;p nie spodziewalbym sie po Tobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 swrsc znajac cie z watku o zarobkach to pewnie tak:) Lisie jak mozesz to wrzuc swoja, chetnie zobacze o ile lat swietlnych lepsza od mojej. A ja to zrobilem dla siebie, nawet nie mialem zamiaru wysylac po takim czasie, zwazywszy ze umowy zadnej nie zawarlismy z pania A. Nie narzekam na nadmiar zlecen wiec rozszerzam folio. Moze wysle z jakims watermarkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 chyba byłem za drogi dla Pani z niemiec :p a ja chyba za słaby tzn. napewno :D jeez przy waszych renderach to aż się wstydzę to pokazywać i wątek zaśmiecać :) ale jak wszyscy to wszyscy :) nie śmiejcie się maya + mental z którego jak widać kompletnie nie umiem korzystać :P render troche ponad 1h na AMD x2 3800+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi