pionix Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 JunioR - bajkowo ;) Nie pasują mi jedynie IESy. Zbyt nowoczesne chyba do tego klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 i tilling na podlodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 zaś za małe okna...to jest juz jakas choroba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 JunioR potrzebuje te teski z podłogi podzielisz sie ? Fajne te 2 ostatnie pracki tylko Juniorowi łączenia tekstury wyszły nie dobrze a jacekdrze jaks bum kiepsko pracuje w realu pewnie by tego zupełnie nie bylo widac na laczeniach paneli czy plepki nie ta skala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 MF- jakieś malutkie to sie wydaje, jak by zaraz miał tam przejechać plstikowy pociąg. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 MF roślinki super tylko budynek przy nich mały się wydaje Junior ładne światło i textura podłogi jacekdrze ładne obicie na meblach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 test szejdera ... miala wyjsc czarna skora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Bonifatz - mnie to bardziej jakiś plusz przypomina ;) test: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 render testowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 polka dot - Twój mi się bardziej podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Fajny ten oldskulowy klimat na plantacji marichuany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartasm Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 wkleje to co wykombinowal MF :) wiec musze powiedziec ze te kilka detali, którymi sie rożnią dużo daje na plus Twojej wersji. to jest jeszcze concept? tu już produkcyjna: tak w ramach ciekawostki :) super praca btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Rafał- rzadko coś dajesz co mi sie nie podoba, ale jednak. Krzesła, lampa i tekstura podłogi bleee. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 http://www.dobra-forma.pl/ ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 test 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartasm Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 dużo przyjemniejsze to wnętrze. ale ghost'a Starck'a mogłeś zostawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Test oswietlenia w mentalu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 bartasm - JohnZi wymodelował lancera EVO, a ten co wkleiłeś to zwykła wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 pionix, a ić se :P (nice ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Łooo, polka, to... jest... fantastyczne. Kapitalny klimat. Jak fota ze starego katalogu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 testowałem sobie materiał malowanego drewna na blat tego stolika a tu nagle zonk. krzaczy się gdy jest trochę dalej i nie wiem przez co tak się dzieje ;/ refleksje fersnelowskie, glossines 0,8 subdivs 8 (zwiększenie subdivs nic nie daje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 ja bym zwalił wszystko na ustawienie kamery. A ściślej mówiąc to kąt nachylenia względem blatu. Troszkę większy jak będzie to powinno być ładnie (chyba, ja w blenderze siedzę więc vray to troszkę druga półkula tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 nie nie ;P, to też brałem pod uwagę i ciągle tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 render testowy: czysty render czy jakiś post? przyjemnie się na to patrzy btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 hewink fan łiz ze Wi-rej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Radek93 masz na tym jakies uvw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 bump mapa z UVW mapping Box, zmieniałem tiling ale to nie pomagało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Takie coś podobne co mam w domku :) Nie wiedziałem, że się uda :D I test saturowania wraz z głębokością :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 A tu taki test skóry na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 fajna skórka, ale jak dla mnie to za duże odbicia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 hi dzieki za komentarze, jak pisalem tilling na podlodze bedzie zmieniony ;p fajne testy :) a tutaj teksturka: http://www.cgtextures.com/texview.php?id=3519&s=L&PHPSESSID=95e27b458613e840e69cb97e46bed31d ogolnie na tej stronie jest duzo swietnych tekstur, poleczam popatrzec :) elo:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 taki szybki tescik camera match + composing w ps: tu obrazek, do którego wkleiłem swój model: http://photo.netcarshow.com/Ford-Focus_European_Version_2008_photo_01.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 pecet - hehe, dobre :D Tak w ogóle to nie musiałeś nic wymodelować tylko w PS'ie troszkę fotkę przerobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 a tu moj test skory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Wow, bardzo udany. Poprosiłbym o podzielenie się, ale zauważyłem, że tutaj ludzie nie mają w zwyczaju. ;) Tak czy inaczej, świetny materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Tomuś bo to pastowana skóra taka z buta tylko modelu brakło ;) Glob ładnie. pressenter mają, mają tylko trzeba poczarować hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 po 23 latach pracy w PSP i kilkunastu zabawy maxem uswiadomiłem sobie ze nigdy nie robiłem remizy:D ....nie bić...dobra wiem, nudziło mi sie noo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 kliment woroszyłow nocna wersja znacznie lepsza imo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 kliment, hmm może jakiś czołg dodać, kilka samolotów, wybuchy, krew, i porozrzucane kończyny? Tak, myślę że możesz to jeszcze uratować! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 ale scanline! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 peter_muler - zapomniałes o flakach! SWRSC- wirejowe badziewne sonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 hdri + jakis omni + plane z tlem + photoshop. PS Wie ktos gdzie mozna dostac (w miare tanio) chromowaną (pol)kule do robienia hdr'ek?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Na fotke sie nie nabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 ja byłbym skłonny się nabrać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Gdyby te autko bylo podbrudzone to bym dal sie nabrac :) Opony wg mnie za bardzo swieca. A co do taniego sposobu na HDR, to mozesz kupic duza bombke choinkowa. Jesli to ma byc HDRa tylko do odbic/oswietlenia to sie nada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 vision3d - niezłe :) bombka jest nie bardzo, bo jest mała i trzeba z bliska robić zdjęcia, przez co pół hdri zajmuje aparat ;) lepsza by była jakaś większa, tak żeby można było ustawic aparat w miare daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 hmm.. dobrze vision3d. tylko opony i plastik sie za bardzo błyszczą. jedna felga ma dekielek a 2 nie ma. Podoba mi sie. PS. Gdy kto inny robił ta prace to powiedział bym że ****** fajnie, ale że wiem że stać Ciebie na ideał to wytknąłem czepiarsko wady:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 vision no brawo brawo, dawno takiego renderka nie widzialem :] elo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Nudziłem się wczoraj to ot tak machniom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Vision - Toś dowalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi