Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hmmmm, ciekawe co tam Blizzard finalnie wykombinuje, jeśli chodzi o mnie to w GameplayTrailer najbardziej brakowało mi zaciemniania wraz z odległością od bohatera (czy na czarno czy na fioletowo ma dla mnie małe znaczenie)- przy czym w tej chwili gra świateł ogólnie wygląda na bardzo ubogą więc jestem optymistą, nie sądzę aby chcieli w pełni zrezygnować z bardzo przyjemnego widoku wyłaniania się wrogów z ciemności.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 4,7k
  • Wyświetleń 601,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja akurat nie chcialbym zagrac w diablo ktore jest klonem dooma 3, gears of war itp, w kwestii grafiki. Byc moze rzeczywiscie jest troche bardziej kolorowo niz do tej pory bylo, ale wszystko do siebie pasuje, a to najwazniejsze. Czytalem jakies oficjalne oswiadczenie, gdzie koles mowil ze lochy nie moga zupelnie odstawac od zewnetrz ktore beda w tej grze. Chyba nie moze tez byc tam caly czas deszczowego zmierzchu?

Ja szczerze powiedziawszy mam nadzieje ze oprawa dzwiekowa zbuduje klimat. Jak dla mnie mogliby wrocic do tej z jedynki:).

Napisano

Blizzard wydał oświadczenie: ,,Kolor twoim przyjacielem". Jak tak patrzę na te poprzerabiane w photoshopie screeny w których ta gra wygląda jakby użyto 8 bitowej palety kolorów to chce mi się uzewnętrznić treść żołądkową.

Napisano

Diablo 3 - pewnie bedzie to moja 3 ulubiona gra odrazu po Diablo 1 i Diablo 2 :)

Dla takich gier warto miec Pc a nie jakies konsole

Napisano

ja to nie wiem co to to diablo jest ale obrazek empecka idelanie pokazuje ze nie da sie wszsytkim dogodzic :D

Napisano

Red Alert 3

no stylistyka wiele się nie zmienia, dynamika jest, lubie klasyke w stylu westwood, bardziej niz np klasyke w stylu blizzard war3(tylko umsy sie nadają)

btw: zminenili system budowania

niema juz zbierania ore'a

.n/c...

Edytowane przez Cruzh3r

Napisano

Wiesz, niby tak, ale jakby GOW2 to milaby byc gejowo rozowa gierka z kawaii laskami w roli glownej to juz inaczej bys gadal ;)

Odeszli daleko od klimatu wczesniejszych czesci i tyle.

No ale to Blizzard - oni musza miec racje bo to Blizzard... Ja po prostujestem niegodzien zeby oceniac ich dzielo.

A ja czekam na nowy Mortal Kombat :D Tym razem bedzie vs DC comics, moze byc naprawde ciekawie :)

http://www.youtube.com/watch?v=xpx0kgfEjQc&feature=related

Edytowane przez arcade

Napisano

Tu nie chodzi o wyglad tylko o nowe rozwiazania. Kwestia czasu aby wygladalo to na poziomie.

Napisano

hjakies cieniutkie to video strasznie, poprzedni cinematik trailer strasznie mi sie podobał a tu takie ble nijakie :\

Napisano

fakt, nie powala, ale ten drugi plan, te zniszczone w oddali bloki... czuć tą apokalipse ;)

Napisano

lipka ;) nie wiem co ten kiczowaty szkielet robi na kanapie

Edit:

Zerżnęli z jedyneczki :D

Edytowane przez Creator

Napisano

Raczej bym tego nie oceniał w kateogriach zrzynki, tylko ukłonu w strone graczy znajacych wcześniejsze części... Zwrot w dobrym kierunku...

Napisano

Faktycznie kupa to wideo z f3:/

Wogóle to ja mam dość reklamowania gier 2lata przed premierą:p

Diablo III - "comming soon... in 2009" znając życie to na gwiazdkę 2009:/

F3 to samo, najpierw na sierpień zapowiadali, teraz na wrzesień, wyjdzie pewnie coming soon czyli na ferie zimowe.

Wiem, że tak zawsze jest, ale musiałem się wyżalić:p

Napisano

Na razie ciężko ocenic po tych dwóch filmikach. Mam nadzieję, że na E3 pokażą chociaż fragment gameplaya, i wtedy ewentualnie będzie można coś powiedziec o samej grze.

Napisano

Dziwna tekstura terenu, brak dynamicznych cieni, brak pomysłu na niebo...

Plus za duży widoczny obszar i prawdopodobnie duży obszar eksploracji... i tak zagram na 100%

Napisano

eeee to ja sie zapytam WTF? to nie jest ladne... ten wolf...

Napisano

piknie w końcu nowy wolfik !! wygląda tak se ale i tak zagram byle by tylko nie poszli w ten modny obecnie "realizm"

Napisano

łooo wolfik ! nareszcie!

wkoncu multi bedzie nawiazywał do tego z RTCW a nie do ET czy jeszcze gorzej QW ;/

Napisano

Eh, grafika może i cudna w tym nowym far kraju, ale grywalność pewnie jak w crysisie (czyli jak dla mnie - krok do dna :/)

Napisano

haha... ale mnie bawi ten fallout 3. Co to ma być? FPP z elementami RPG (a może FPP z elementami Fallouta)? xD i czemu ta snajperka trafiając kolesia w głowę rozerwała mu też nogi? xD Tymi flakami chyba chceli przekonać starych graczy, że to dalej surowy świat fallouta... smutne :D

Napisano

narzekacie jak stare baby.

nie jest tak źle. Zresztą nigdy nie wiadomo jak finalny produkt będzie wyglądał.

Napisano

jak zobaczylem ze kolo trzyma pada w ręku, to już nadzieje me wszelkie opadły :|

Napisano

poprostu to bedzie taki oblivion tylko ze w przyszlosci :) ja akurat z tego powodu sie bardzo ciesze bo sam oblivion przypadl mi nie zmiernie do gustu a z poczatku bylem sceptyczny :)

Napisano

intoxicate - moj kumpel powiedzial by: lastyear.com (geek straszny :D). Ja powiem tak: było na poprzedniej stronie.

Napisano

ten ostatni filmik z fallouta już dużo lepszymi się wydał ;] tylko system walki mi się nie do końca podoba, ale to już trzeba będzie sprawdzić samemu a nie po samych filmikach ;]

edit:

tu możecie zobaczyć dla kogo ta gra ;p

http://www.g4tv.com/e32008/videos/26939/Hands_On_Fallout_3.html

przy każdym oczojebnym rozerwaniu przeciwnika cieszą się jak dzieci... xD

Edytowane przez prrrszalony

Napisano

Fallout - szkoda gadac - po tym gamplay'u mozna juz smialo stwierdzic ze to nie bedzie stary dobry Fallout tylko badziew marketingowy - nie oszukujmy sie.