Skocz do zawartości

Game Art : Newsy ze swiata Game-Dev'u & nowe gry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie silnik ewoluowal, tylko zaczeli robic na nowym Chromie.

Nieumniejszajac chlopakom, ten silnik ma swietny rendere i roslinki. Juz poprzednie projekty na chromie wygladaly dobrze dzieki temu.

Napisano

No tak podobno szefostwo co 2 tygodnie zwalniajac swego czasu kolejne osoby mowilo ze teraz bedzie prawdziwe tytuly robic wiec zwalniaja ^ ^ cos nie moglem rozkminic jak polaczyc to zaleznosc, a tu jednak puf cos wychodzi. Oni musza miec naprawde duze glowy :D

Napisano

Pewnie będzie standardowa gra z kolekcji city z czasów Jupitera XD tylko na Chrome... bo jak inaczej. Zrobili więcej niż 10 gier tego typu (wręcz klonów) 3-5 miesięcy nad jedną a teraz wielka produkcja ? szczerze w to wątpię ;p. Chrome to po prostu przymus technologiczny ;].

Napisano

No. Wychodzi ogólnie na to że lepiej pracować dla City niż w City. Cóż taki mają model firmy dziwaczny. Niech jadą z koksem, dobrych gier nigdy za wiele.

Napisano

A btw z tymi zwolnieniami to dziwne bo ostatnio poszukiwali grafików 3D tylko w oddziale

tylko do Katowic i to na miejscu, jakoś na początku marca 0-o .

Napisano (edytowane)

Ugh.... fail.

Manipulacja poligamii?

Nie chodzilo o to, ze CDP, Nicolas i CI dopiero szykuja sie do podboju, a PCF i Techland juz dawno go podbily?

Pomijam fakt, ze CI dawno zachod podbila, bo ich gry sprzedaja sie najlepiej za granica.

Edytowane przez Reanimator
Napisano

PCF ma zerowy marketing i od 6 lat żadnej gry to i sie go pomija. Miejmy nadzieje, że niedługo sie to zmieni ;)

CI podbiła zachodnie kosze marketowe, oj podbiła.

Napisano

Dajcie spokoj wszycy wiemy w jakiej sytuacji jest polski gamedev. Firma jak nawet zarobi dziesiatki milionow dolcow to i tak sie tym nie podzieli.Jestesmy zwyklymi robolami i nie ma sie czym jarac..

Napisano

...chyba sztukie ;) myślę że mamy naprawdę wielki potencjał ale słabo jest wykorzystywany (tytuły z małą grywalnością)

Napisano

A tu skany . Jak dla mnie wygląda bardzo obiecująco - taki Painkiller tylko s-f i bardziej dopieszczony. A że Painkiller to dla mnie gra prawie kultowa, czekam z niecierpliwością.

Panowie z PCF tak trzymać !

Napisano
Widze, ze wszedzie brakuje ludzi, ktorzy umieja ustawic postacie ;>

eeeeee.... lepiej jak się nie dowiesz komu teraz pojechałeś :)

Napisano (edytowane)

Heh, postacie sa ustawione slabo, niezaleznie od tego kto je ustawial:) To samo mowilem o arcie do wieska, a ustawiali go ludzie, z ktorymi pracuje;)

Jezeli ktos sie oburzyl to zapraszam na priva - moge uzasadnic i rozrysowac moja opinie;)

Edytowane przez Reanimator