PAINbringer Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Wiedzieliście filmik z Zombie Driver na gametrailers? :D super Gra robi bardzo przyjazne wrażenie, a w dodatku jest wysoko oceniana przez oglądających - co w przypadku gier casual arcade bardzo rzadko się zdarza na tym serwisie http://www.gametrailers.com/video/gameplay-montage-zombie-driver/59614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 gra ma premierę na Steamie 4tego grudnia i już jest w top10 gier poniżej 10euro jest już dostępna przedsprzedaż, ja już skorzystałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 (edytowane) Jak człowiek ham i prostak, to zaraz od razu PCF... Mad "Sounds like PCF;)" ladnie ladnie grabicie sobie.. obyci tacy w swiecie i wogole :) edit: tak na marginesie wlasnie ogladajac sobie portfolia ludkow natknolem sie na taka ladna firme, fadzo fajne animacje http://www.biglazyrobot.com/index.html aha no i vimeo typa z makin of Edytowane 3 Grudzień 2009 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Don`t be such a drama queen;) To wszystko z czystej sympatii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 Johny Drama is my sekond najm obczaj lepiej tam animki i sie ucz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Oooo, Hatred ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 (deleted) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 o co tam, juz nie moze sie czlowiekowi nudzic wieczorem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Nie celuje w bycie animatorem i mnie zabolało po obejrzeniu video z making of, to co poczuł Reanimator to sobie nie wyobrażam :D Portfolio nawet nie będę całego oglądał bo mnie jeszcze zabije :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 Apropo uwalniania licencji na Unreala dorzucicie to ze: darmowy dostep do softu = wiecej ludzi robiacych cos na tym = wiecej firm ktore decyduja sie na kumpno danego softu tylko dlatego ze sa w stanie znalesc wiecej ludzi ktorzy potrafia go obslugiwac = wiecej kaski dla firmy czy to epic, czy microsyf nie scigajacy za bardzo piratow oficowych, exelowych itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 teraz dopiero zauwazylem, ze wyedytowales posta i wkleiles jakies linki. Mega wypas, ale nie wiem, dlaczego mialbym sie z tego powodu zle poczuc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 wyedytowalem tak zeby nie bylo ze kompletnego oftopa walnolem :D ja tez niewiem czmu zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 No widzę ze muszę łopatologicznie pełnymi zdaniami się określać :D "Źle poczuć" nie w kwestii bólu brzucha, ale małego bądź większego dołka psychicznego wywołanego wewnętrznym głosem mówiącym "cholera ale koleś jest dobry, szkoda ze ja tak nie potrafię" :> Jeżeli Reanimator nie ma powodu aby czuć się źle, to istnieją dwa wyjścia: - albo nie rusza go to jak jego poziom techniczny przedstawia się na tle społeczeństwa animatorów, - albo wręcz poziom jego zaawansowania przewyższa to co pokazał ten koleś w makin of. Ufff, no to myślę, że w miarę jasno teraz się wyraziłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Wiem dobrze co miales na mysli. Po prostu nie doluje mnie mysl, ze moj poziom odstaje od najlepszych tego swiata. Wystarczy, ze porownuje swoj poziom do poziomu sprzed roku. Jezeli jest progress, to sie ciesze;) Poza tym: 1. Jakbym sie mial dolowac kazdym lepszym animatorem, to wyladowalbym w psychiatryku. A jest ich zdecydowanie wiecej, niz ten jeden;) 2. czy ja gdzies napisalem, ze jestem zaj***** animatorem i nie ma lepszych? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Zazdroszczę Ci podejścia, nawet nie wiesz jak bardzo. Na mnie zawsze zbyt wielki oddźwięk odgrywa twórczość/opinia innych... Przydałby mi się odwyk od internetu :D Niemniej jednak choroba psychiczna murowana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Konras, no gratulacje - jak nie wylądujesz w psyhiatryku to pewnie skończysz w Blizzardzie czy Piksarze, więc nie ma co płakać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Jakbym od dziecka nie był pedantycznym perfekcjonistą i zawsze patrzył się na najlepszych to pewnie teraz bym cieszył się robotą w jakiejś firmie i się spełniał a nie był sfrustrowanym pawianem który nic nie potrafi. Perfekcjonizm = zło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 interesujące jakie to male urządzenie daje mozliwości... "Sketch Nation - zrób sobie strzelankę na iPhone" http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7346541,Sketch_Nation___zrob_sobie_strzelanke_na_iPhone.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 to male urządzenie Mówisz o kamerze? ;) Widziałem podobny patent na jakimś filmiku z targów tyle że zamiast iphona było ps3 z kamerą a gierki miały wbudowane symulatory fizyki. Wtedy to na mnie zrobiło wrażenie bo wcześniej czegoś takiego nie widziałem, teraz już średnio. Taki bajer jak tutaj widziałem chyba w jakiś filmikach promujących DSi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 nowy Prince http://www.gametrailers.com/video/prince-of-spike-tv/59824 trailer tani i robiony przez kogos innego na szybko ale niedlugo powinno byc wiecej materialow z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 Oto i jest gra na podstawie filmu na podstawie gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 na której postawie zrobią film :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 nie zapominajcie o klonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 moczny ten prince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Chyba nowa fabuła się nie spodobała skoro wracają do starej trylogii. Ciekawe, czy na pieca wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 niech i wyjdzie - za 30 pln można popykać bo inaczej to to jest kupa i tyle- ehh susza pomysłowa gości u wielkich producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin86s Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 http://www.naturalselection2.com/download Bawił ktoś się tym? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 niezle- czyzby Epic rozluznil zwieracze innym tworcom engine'ow 3D ? - a tak przy okazji to polecam gierke Osmos jak ktos jeszcze nie gral ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Do poczytania o kolizjach. Dosc ogolnie i bez zbednych szczegolow, ale dla poczatkujacych w sam raz, moze sie przydac. I po polsku ;) http://gamecorner.pl/game_forum/02,3031,104991804,,Od_kuchni_kolizje_wypadki_zderzenia.html?v=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2010 panowie jakie byly jakies dobre szkoly grafiki? w Vancoover cos bylo i Montrealu zdaje sie macie jakies linki do tego tak na szybko? ludki na CGtalku zawsze portfolia z tych szkolek zapodawali na boardzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Na szybko: Vancouver film school - www.vfs.com www.gobelins.fr a w ogole na AWN jest wyszukiwarka (co prawda to do animacji) i mozesz po regionie szukac http://schools.awn.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 http://www.cafu.de/ - taki oto silnik się stał opensource'owy. Nie powala raczej, ale może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Jak kto jeszcze nie widział... http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7432356,Tak_wyglada_walka_w_Hellion__Mystery_of_the_Inquisition.html ...obiecujące, ale wymaga jeszcze dopieszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrydek Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ja bym na ich miejscu czegoś takiego nie upubliczniał. Jako pokazówka dla potencjalnego wydawcy może być. Jako public nigdy. Po takiej zachęcie to na pewno bym tego nie kupił. Udowodnili, że potrafią zrobić średniej jakości postać, słabo ją zanimować i odpalać proste zachowania. To dużo za mało na grę (chociaż bordelands AI lepszego nie ma, hehe). No cóż... pozostaje życzyć powodzenia chłopakom, bo daleka droga przed nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 http://www.gamasutra.com/blogs/RockstarSpouse/20100107/4032/Wives_of_Rockstar_San_Diego_employees_have_collected_themselves.php Jak widac nawet w "promised land" jakim wydaja sie Stany, niektore firmy leca w... kulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 a moze to zony pracownikow mialy te objawy ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 w komentarzach wypowiadaja sie chyba pracownicy, wiec jest cos na rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 zarcik, nie dziwie sie, jezeli to co pisali/pisza to naprawda, coz samemu mozna popascw co nieco, ale ze mysli samobojcze ? osobiscie uwazam za lekka przesade, no ale rozni ludzie sa, jak wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Ciekawe kiedy pojawia sie posty, ze sami sobie winni, bo wiedzieli jaka branze wybrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 (edytowane) http://www.teamfortress.com/post.php?id=3327 ciekawa sprawa, można robić swoje obiekty do tf (czapki albo bronie) i jak beda dobre to trafia do gry. Jest instrukcja jakie warunki musi spełniać obiekt (ilosc poly, kolory, styl...) chyba se zrobię jakas czapę i sprawdzę jak to działa. ciekawi mnie jak to działa, jak wyśle model czapki w .obj to skad wiadomo w jakiej ona ma być skali i w jakim miejscu dokładnie na głowie ma sie znajdować. Edytowane 14 Styczeń 2010 przez FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Wyniki:P Juz bez chwalenia sie http://www.comiconchallenge.com/2009/finals_1.php dziwi brak wolverina w 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ale nasz Janek zdobyl 8 miejsce w kategorii 2d! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 jak zwykle zlapuje sie na nie sledzeniu sekcji 2d. Graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Red Dead Redemtion - nowy filmik z prezentacją broni. Ta gra chyba pozamiata w tym roku http://www.ps3site.pl/weapons-death/33848/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ostatnia szansa na załapanie się na KrakJam http://krakjam.pl/ ;) widzę, że jest jeszcze parę miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Red Dead Redemtion - nowy filmik z prezentacją broni. Ta gra chyba pozamiata w tym roku http://www.ps3site.pl/weapons-death/33848/ Cwaniaczki wykminili że na rynku nie ma za bardzo tytułów westernowych, a ile można biegać po mieście i kraść samochody. Zrobili GTA 100 lat wcześniej. Z jednej strony zapowiada się zajebiście, ale z drugiej szkoda, bo pewnie Red Dead Redemtion przyćmi Call Of Juarez i nikt już nie będzie chciał grać w naszą rodzima produkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Pytanie czy wszyscy tak uwielbiają westerny, aby gra rządziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Oby nie chodzila ta gra tak tragicznie jak gta4 na ps3 i x360 :] . No ale to rockstar ,chyba zadna ich gra plynnie na konsoli nie smigala :] . Osoboscie ja westernow nie trawie :P . Wole miasta i krasc samochody xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Cwaniaczki wykminili że na rynku nie ma za bardzo tytułów westernowych, a ile można biegać po mieście i kraść samochody. Zrobili GTA 100 lat wcześniej. Z jednej strony zapowiada się zajebiście, ale z drugiej szkoda, bo pewnie Red Dead Redemtion przyćmi Call Of Juarez i nikt już nie będzie chciał grać w naszą rodzima produkcję. Wolalbym, zeby w CoJ grali, bo jest zaje..sta gra, a nie jedyna o dzikim zachodzie ... nie uwlaczajac. Zreszta kto mial zagrac, juz zagral, konkurencji nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Wolalbym, zeby w CoJ grali, bo jest zaje..sta gra, a nie jedyna o dzikim zachodzie ... nie uwlaczajac. Zreszta kto mial zagrac, juz zagral, konkurencji nie bedzie.Nie no wiadomo, nie do końca o to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi