KLICEK Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Hej chcialbym wam przedstawic pracę, którą zrobilem na bitwe, wiekosc z was pewnie ja widziala, ale chcialem wrzucic pracke jeszcze tutaj moze wiecej osob zobaczy :) dzieki za pomoc 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 bardzo ladnie :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 kolejna genialna pracka na forum w tym tygodniu:) model super, render, materiały, światło też super odemnie 5 gwiazdek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 odemnie 5* i ide jeszcze pocwiczyc warsztat, bo wymiekam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 wspaniala pracka :) kandydat do złotej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Bardzo przyjemna praca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Jimmy super, szkoda że nie wyrobiłeś się żeby dodać jakieś otoczenie klimatyczne. No i te ucięte nogi dalej mi nie pasują ;] Poza tym superos, tak trzymaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Klicek gratki raz jeszcze :) , popieram propozycje kandydatury do zlotej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 ja piernicze klicek :) zgłaszam cie do oscara :) doskonałe podpisuje się pod dodaniem tego do złotej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Oooooooo rewelka!!!! Ty nie jesteś człowiekiem :*** Do złotej galerii z tym !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 genialne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 heh ja nic nie bede pisal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 dla mnie świetne :D Pozdrawiam. -------- bij z tym na cgtalka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Dla mnie zbyt palstikowy i za kolorowy, http://www.mm.pl/%7Eklicor/bitwy/jimi29.jpg taki bardziej mi podchodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 :] Piękne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Witam!! glowa shadery 5 wlosy 4+ reszta 4/3+ :) ogolnie super klicku :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 masz misiu fajf stars from mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 na fronta go i na cgtalka bo ładny miś patyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Świetny kartonowy Jimmy :), miła pracka, fajnie się ogląda ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 jest dobrze Klicus, gwiazdeczki ode mnie juz polecialy dla Ciebie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Piekna pracka. Swietny klimacik i wyraz twarzy:) render tez bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Cudo. Doskonałe karykaturalne ujęcie. Gratuluje świetnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Pozazdrościć warsztatu... :) Jeślibyś się zdecydował making of'a napisać, to umieszcze sobie na tapecie i nie ściągne, aż podobny poziom osiągne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 *pac* 5 stars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 super jest... tylko te paluchy!! mogłes je poprawic chociaz by w photoshopie no ale i tak 5 gwiazdek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 swietne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Ktoś ostatnio narzekał ze na forum sie nic nie dzieje a tu taki wysyp kozackich pracek ostatnio. Piknie Klicek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 za każdą gwiazdkę masz z plaskacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Sieto, pojechane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 ;:::::::::::::::::::::::::::::::] ...oooo kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 ta praca jest tak doskonała ze z chęcią bym ją sobie wydrukował i schrupał popijając zimną Colą :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 podpisuje się pod wszystkimi.. dlaczego on zasysya górną wargę nosem? :) hehe.. Gratsy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Tia... Tak sobie właśnie pracując patrzyłem na CGT czy wyciągniesz na 5 gwiazdek i dość długo miałeś w granicach 4.7 - 4.8 średnią i rosła. Aż jakieś małe zazdrosne, żałosne ch... się nie przyplątały i nie zaczeły jechać w dół. Nie sądze aby to byli wymiatacze, bo ci przynajmniej dadzą zwykle uwage za co odejmują punkty ze swoich głosów. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 dobra praca, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 pojechalismy po CGtalku strasznie hehehe gratki FrontPagu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 kurde kolejny FP na CGTalku. GRATY. mogliby jeszcze podpisac, że te wszystkie prace to z Polski :) Tobie też, tak jak Pionierowi, pomogło UFO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Tia... Tak sobie właśnie pracując patrzyłem na CGT czy wyciągniesz na 5 gwiazdek i dość długo miałeś w granicach 4.7 - 4.8 średnią i rosła. Aż jakieś małe zazdrosne, żałosne ch... się nie przyplątały i nie zaczeły jechać w dół. Nie sądze aby to byli wymiatacze, bo ci przynajmniej dadzą zwykle uwage za co odejmują punkty ze swoich głosów. Smutne. owszem występuje takie zjawisko na cgt :) ale tym się nie należy przejmować :) dobra praca obroni się sama - my (czyli userzy max3d) możemy jedynie wesprzeć kolegę Klickensa oddając swoje głosy - dawno nie było tak skomasowanego ataku na CGT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 bardzo fajna karykatura :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Świetnie wyszło, gratuluje FP na CGT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 jeszcze tylko pioniera pracy brakuje na cgt i tamta strefa bedzie nasza:d gratki wielkie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 No panowie jakby nie było to w ciągu 2 dni 3 Polskie prace na CGT :) Z czego 2 naraz :) Czekamy na resztę szturmowców. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2006 Autor Share Napisano 20 Listopad 2006 Dzieki chlopaki za wszystkie komentarze i krytyke :) TrojkaT - dzieki :) mrkrzysiek - dzieki za doping :D sanki - hehe dzieki :D max_1989 - dzieki bardzo :) od Ciebie miło to uslyszec bo zawsze dajesz mi pozadna dawke krytyki dzieki :) slayer2004 - dzieki :) Vorek - Dzieki :) szczerze mowiac niechcialem zabardzo zepsuc pracki, znajac zycie jeszcze tydzien i bym to zrobil :D Predator - stary dzieki :) DonKichot - Dzieki bardzo :) patry - dzieki :) siwy - dzieki Badyl - Spoko :D:D chveti - dzieki za plaskacze sprowadzily na ziemie :D peter_muler - masz rację vrajek robi genialne renderki :) Secator - Dzieki :) nielot007 - Dzieki za wnikliwa ocene :D Master Kiełbaster - Rozowa sila byla ze mna :D dzieki :) Marvey - Dzieki juz dalem na cgt :) _kuba_ - dzieki :D Pionier - dzieki bardzo :) Tobie tez nie pozalowalem ;D -=S3B=- - dzieki Hynol - dzieki bardzo zycze cgawarda :) streaker - raczej napewno napisze making ofa przynajmniej sie postaram :) DraB - dzieki :) ledyr - hehe nie moglem ich poprawic ;D Chalek - dzieki ! :) MaGuu - dokladnie był zastój a nagle plask i duzo sie pojawilo :D jaras - Ciebie to powinienem oblac złotem i postawic sobie Ciebie u mnie w domu na głownej scianie w wersji 1:1 (zeby Cie nie umniejszac) i modlic sie do Ciebie tak 15 razy dziennie , biczowac sie i pociagac sobie samemu z plaskacza ;D dzieki za wszystkie rady stary :* Knysha- Dzieki :) Touch - Dzieki :D Cerebrate - Dzieki za wszystko stary :) rudylew - hehe dzieki :) Hynol - no niestety tak juz bywa na cgt , poprostu duzo ludzi i nie kazdemu musi sie podobac :) hkropinski - dzieki stary Pionier - Dzieki :) dokładnie Pionier zaczałes dobra polska passe hehe oby sie utrzymała :D DraB - Dokladnie mogli by tak zrobic super by bylo :) briz - Dzieki Georgas - dzieki JohnZi- Pioniera pracka juz wisi w cg awardach :D jest kilometr przed nami :) chveti - Dokladnie ! niech Poly bedzie z wami :D Dzieki wszystkim za komentarze i krytyke :* Boze dziekuje Ci ze moge pisac w OJCZYSTYM jezyku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Ale mu słodzicie :) Rozumiem, że tak ma być, ale, mimo wszystko, nie podobają mi się te nogi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 :) po prostu serce roście (lub bardziej nowocześnie banan na mordzie) patrząc na taką prackę. Jedyne do czego się przyczepię to palce – gdyby nie one to było by 5.0 a tak ok.. 4,66(6) ... ale że prawa matematyczne są nieubłagane to i tak ***** :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 co ja mały robaczek mogę powiedzieć wspaniała robota - eksperci powiedzieli juz wszystko światło perfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 HA ! jedna z najbardziej oczekiwanych pracek przeze mnie do Finisha :D no co tu duzo pisac, nie zawiodlem sie, bardzo fajnie, ale szkoda ze strun nie przeciagnąles dluzszych ;) [+] Gratuluje FP na cgtalku ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Bardzo sie ciesze Klicus..nalezało sie jak nic!! Masz wiecej gwiazdek niz ja na ramieniu!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 świetna pracka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Hej, właśnie dostałeś kolejną nagrodę ;) DraB's Pulpit Award :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Brawo panie klicek jestem z ciebje dumny:P Jesteś coraz lepszy ....co ja kuwa pisze jesteś kurde The best Świetna praca Aż chciało by się to zaanimować. pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi