Gość _Kreska_ Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 dzieki za komenty, juz nie wiem w ktora strone iść, troche sie pogubiłem. Zrobiłem na szybko bardziej cartoonowe, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 ten trawnik mi sie bardzo podoba :D! do dzieci pasuje... teraz reszte bym jeszcze nieco podlubala zeby pasowala.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 zdecydowanie lepiej ! ... chociaż ta brudna ulica dalej mi psuje klimat :) ale to oczywiscie tylko moja opinia z którą wcale nie musisz się zgadzać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 mi sie podoba :) cały czas czekam na ustawienia tych ludków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Jaras ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 ten nagi cosiek mnie powalil !:) bedize fajnie!wierze w to!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Fajne, może tylko bym dał jakiś inny kolorek ławek. Pomysł super :) pozdrawiam, makak_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 coraz lepiej to wygląda, trzymam kciuki za finał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 super. idź w stylizacje. rzucaj pomysłami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Fantastyczne oświetlenie i kolorystyka, natomiast z technicznych rzeczy to sądzę że z cieniami coś jest nie tak, szczególnie postacie jakby wisiały w powietrzu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 dzieki panowie i panie za komenty, dalej sobie eksperymentuje, wrocilem do poprzedniej trawki, podobaly mi sie te wzorki ale za plaska jakas byla. No i zdecydowanie jaśniej sie zrobilo. nie moge aploldowac miniaturki w pierszyerm poscie, nie wiem czemu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 cała scenka mi sie bardzo podoba, jedyne co bym zmienil to te dzieciaki które wygladaja jak mnekiny, no chyba ze beda one zmieniane, to jesli tak to jest oki, i barzdo łade dzrzewka tylko trosze zróznicuj texture lisci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 no pewno ze zmienie, przeciez nie zostawie tego golaska albo gościa zatopionego w murze, beda mialy jakies teksturki no i beda przedewszystkim cos robily. narazie tak tylko je umiescielm, zeby widziec jak graja z otoczeniem. liscie sie tez poprawi, moze powinny byc mniejsze i jakos fajniej pogrupowane? Onyxem robilem a jakos w ogole go nie kapuje, a jak sie tam teksture naklada to po prostu zero, jakis przedpotopowy ten program, ale drzewa ma fajne. a, ciagle nie moge miniaturki zaladowac w pierwszym poscie... :(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 bardzo fajnie idziesz w dobra strone : ) osobiscie, bardziej podobało mi sie z ciemniejszym tłem, ALE to Twoja praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 ano moja :) ale Jaras plaskacza i tak dostal :) no nie wiem czemu... narazie tak to zostawiam, na koniec moze sie jeszcze swiatlem pobawie, tymczasme musze zająć sie bachorami bo one sa tu najwazniejsze a jakos je zaniedbalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 dostałem bo się niby za bardzo wtrancam ;) dlatego teraz już będę cicho btw - szkoda że zrezygnowałes z tamtej trawki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 bardzo fajny klimat :) kolor ławeczek wypas:D przydałaby sie jeszcze jedna ,różowa:D hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 dostałem bo się niby za bardzo wtrancam ;)P alez wtrancaj sie ile chcesz, ja tam lubie jak ktoś sie wtranca, to czesto bardzo pomaga. thx Radzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 mapkowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 yyy... zmień kasztany na jakieś przyjemniejsze drzewa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 nie ma przyjemniejszych drzew niz kasztany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 ta chyba, że jestes tuż przed marurą :D hehe a poza tym kurcze bardzo fajna praca wyszła...nie znam sie na 3d ale jeśli miał bym mieć jakąś uwagę to dość dziwnie wygląda ten chodnik. Tzn tekstura na nim. No ale może to tylko kwestia gustu...tak czy siak mnie się praca bardzo podoba...dużo się dzieje...fajne interakcje i ten szary plan w tle...dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 ta chyba, że jestes tuż przed marurą :D hehe hehe pierwszy z dzieciakow z tekstura, ufff, jeszcze tylko kilkadziesiąt takich mapek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Właśnie widze, że wyszła marura zamiast matury ale to tam nieistotne... Z teksturami fajnie...ale nie zazdroszczę dziobania przy następnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 chyba nie bedzie tak zle, ludki male to i malo szczegolow nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 super idzie :) rudzielca zrob :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 rudzielec raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 hehehe swietne postacie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 :) bajer to ja poproszę chłopca z dredami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_3d Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 U la la dla mnie bomba, Nagroda murowana, Co ja tutaj ze swoim motylkiem:) Masakra No brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 dzieki za komenty, junioR: thx krzyhhh: to są porządne dzieci, one dredów nie nie noszą ;) ale jak koniecznie chcesz... mozna zrobic Chris_3d:daj spokuj, zobaczysz ze jeszcze Twoj motylek powalczy:) ja tam nie licze na nagrody, liczy sie zabawa i przyjemność robienia scenki :) tymczasem dorobilem troche ludkow, daje jeszcze raz wszystkie, tamto ujecie bylo slabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_3d Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Dzieki Co prawda to prawda od 2 lat nie uzywam nic innego jak Blendera wiec też na nagrody nie liczę potrzebne oprogramowanie mam OpenSource :) a sprzet też niczego sobie:) Zabawa przednia i jakoś robota szybciej leci jak tak na forum a nie samemu w koncie :) Jeszcze raz dzieki , ale Twoja pracka to jeden z moich faworytów , pomysł i wykonanie po prostu genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Styl trochę jak z ilustracji do "Przygód Mikołajka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 a pewnie, nawet przez czas jakis tematem byly "rekreacje" ale poszlo do przodu i się troche rozrosło :) no a ilustracje w mikołajku wypas są, nie można powiedzieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 No przecież nie miałem na myśli nic złego- bardzo mi się podoba, całość łapie bardzo fajny, "uczciwy" klimat, bez niepotrzebnego "realizmu" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 e spoko, ja tez nie miallem na mysli nic zlego, po prostu zmienialem parokroteni temat i jednym z nich byly rekreacje. no niewazne, dorobilem troche teksturek, wrzucilem pod poprzedniego posta, lepiej chyba sie oglada jak wszystkei razem sa, od razu widac ktora nie pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 oz ty w morde, ale zes ich naplodzil:D swietne wyszle. Hehe typowe amrykanskie wyobrazenie:D tylko jeszcze mi murzynka jakiegos brakuje:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mivan Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Bez kitu jedna z najlepszych prac... moze nie wyglada jak realne życie, nie ma idealnej grafiki jak w prawdziwym życiu, ale ma to "coś" !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 hehe, murzynków to raczej nie bedzie :) tymczasem troche porostawialem dziekciki po scenie, ufff, jeszcze conajmniej 2 tyle albo i wiecje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Wow ! Super, że każdy dzieciak jest czymś zajęty, wzrok od razu przykuwa skate i ścigające się dzieciaki :), reszta też rewelka ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 haha dla mnie bomba :D fajny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 super że nie wszystko jest widoczne odrazu fajnego smaczku to dodaje, czekam na up bo to chyba pierwszy cartoon który mi sie podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 bardzo fajne może jeszcze na drzewie jakiegoś posadzisz? ta dziewczynka z kredą jest chyba nosem za blisko chodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ale tu fajnie i kolorowo :D Super - bardzo mi sie podoba... zgadzam sie z sugestia Ani, zeby kogos na drzewo wrzucic :) kolorki super i ta przy fontannie ma wyjatkowo blogi wyglad ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 super sprawa! na poczatku nie bylem przekonany ale to wyglada swietnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 o kurde - to żeś się nadziubdział przy texturkach - możesz jeszcze jakiemuś dzieciaczkowi dać procę - żeby celował w kogoś/coś :) np. ten mały przy płocie u góry po prawej mógłby celować w jakiegoś przechodnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 super świetnie !!!! mógłbyś krótko napisać jaką masz technike, jeśli się nie myle to sculptera używasz, zresztą zycięzcy i tak będą musieli making off zrobić więc możesz już zacząć :D będzie na zaś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Genialność, a to sie jury będzie musiało przy tej bitwie na męczyć. Jak dla mnie jedna z trzech najlepszych prac w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 dzieki za ciepłe przyjecie pracki, jeszcze troche roboty zostalo z ustawianiem wiec jesli macie wiecej pomysłów na dzieciaki chetnie wysłucham:) narazie zrobilem jednego na drzewie, choc patrzac na to drzewo to musial byc nielada wyczyn ze sie tam wdrapal, pomysl z proca tez moze wykorzystam, dobry jest:) te klęczące na chdonikach rzeczywiscie chyba za bardzo nosami po bruku trą, poprawi sie. co do techniki to zwykle modele z maxa sa, zmapowane w unfoldzie 3d, i podczepione pod bipedy. jedynie hebe z fontanny byla dopracowana w zbruszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 narazie zrobilem jednego na drzewie, choc patrzac na to drzewo to musial byc nielada wyczyn ze sie tam wdrapal, [/ quote] hehe - po plocie i sie da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi