hcpiter Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Dlaczego bajzel ? Przeciez codziennie nie wystawia sie negatywow a w pozytywach przewaznie sie podpisuja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Myślę, że anonimowe negatywy są w porządku. Wiesz, za który post dostałeś negatywa, więc można się domyślać, że coś się komuś nie spodobało. Jeśli nadal sa jakieś wątpliwości, można skontaktować się z moderatorem i wyjaśnić sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Nastała epoka CUT'a i od razu zaczeły się pytania o rep'y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 shoutbox był taki fajny :( Give It Back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 ostantio zauwazylem ze przy pewnej osobie w danych o uzytkownikach widnieje + co to oznacza? sadzilem ze jest to dlatego, ze dalem komus plusa albo ja dostalem tesgo plusa, jednak nie, poniewaz to tylko przy jednej osobie(moderator), tak z ciekawosci pytam poprostu :) a przy okazji do czego sluzy lista przyjaciol i wrogow ? elo! oki dzieki, to juz na kolejne pytanie odpowiedz udzielona yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 + to osoba dodana przez ciebie do listy znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 czyli jak dostałem negatywa za videotutka to do moderatora z tym cool, bo nie dawało mi to spokoju :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 po moim tekscie o pozytywach i cutach w testach renderow dostalem 2 negatywy:) autorom serdecznie gratuluje braku poczucia humoru i wyjatkowego przejecia sie moimi slowami:) niestety nie moge osobiscie pogratulowac gdyz punkty sa przyznawane anonimowo. moze wiec przydalaby sie opcja pokazujaca autora reputy? taka mala sugestia mi sie nasunela po calym zdarzeniu... chlopie, ty sie takimi rzeczami przejmujesz? u mnie jest szachownica pozytyw/negatyw/pozytyw/negatyw/pozytyw/negatyw/pozytyw/negatyw/pozytyw/negatyw/pozytyw/negatyw/ itd. tylko ze ja mam to gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Illy :* ja sie nie przejmuje, zdziwilo mnie to zwyczajnie jak bardzo co poniektorzy ludzie wczuwaja sie w takie pierdoly, bo sam nigdy nikomu negatywa nie dalem... tyle. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 shout byl fajny brakuje robaczkow pysiaczkow:** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Zamiast shouta lepszy byłby oficjalny kanał IRC, o czym już nie raz wspominałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Mozna by jakieś ładne emotki walnąć :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Shout był fajny, przynajmniej było po co wchodzić na główną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 mogłby być na forum taki pasek po prawej z njusami to juz wogole główna była by wizytówką i arch tutków :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 shot to była wiocha i to na samym froncie serwisu - jak już to gdzieś schowany albo irc - jak pisze Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 shot to była wiocha i to na samym froncie serwisu - jak już to gdzieś schowany albo irc - jak pisze Piotrek dlaczego wiocha...całkiem zabawnie się go czytało...nie było chamówy...zazwyczaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 dlaczego wiocha...całkiem zabawnie się go czytało...nie było chamówy...zazwyczaj :P Szczególnie na froncie portalu aspirującego do najważniejszego w 3D i 2D a niedługo może wygramy i z Chipem (wątkiem hardware) Jeśli ktoś wchodził do serwisu szukając fachowców i widział mało poważne zapisy w shoucie ......... Nawet na Digarcie (heheheh) schowali shouta ------------ zresztą to nie moja sprawa, prawie szykuje mi się ban permanentny, jestem pod obserwacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 ten shout tez bez sensu, byl tylko po to zeby o 6 rano wypisywano pierwszy pierwszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Hcpiter ale bez shouta o 6 rano serwis był by bezludny. Wyobraź sobie jak przychodzi ktoś o 6 rano szukać fachowców, i widzi że nikogo nie ma. Ten ktoś pójdzie szukać dalej na digarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 heheh dobra dobra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Nie wiem czy taka propozycja nie pojawiła się wcześniej. Jest to duperel więc prewnie mój postulat zostanie pominięty ;) Czy dało by rade aby zakładki na stronie głównej (3D/2D/W.I.P/Game Art/Ciekawe dyskusje) otwierały się losowo przy wchodzeniu na max3d.pl ? Aktualnie jest tak, że zawsze jest 3D i szczerze powiedziawszy rzadko zaglądam w inne zakładki, od czasu do czasu tylko przelecę i jak jest coś ciekawego to zaglądam. Taki losowy system był by chyba efektywniejszy w promowaniu ciekawostek i ciekawych prac na vortalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Nie wiem czy taka propozycja nie pojawiła się wcześniej. Jest to duperel więc prewnie mój postulat zostanie pominięty ;) Czy dało by rade aby zakładki na stronie głównej (3D/2D/W.I.P/Game Art/Ciekawe dyskusje) otwierały się losowo przy wchodzeniu na max3d.pl ? Aktualnie jest tak, że zawsze jest 3D i szczerze powiedziawszy rzadko zaglądam w inne zakładki, od czasu do czasu tylko przelecę i jak jest coś ciekawego to zaglądam. Taki losowy system był by chyba efektywniejszy w promowaniu ciekawostek i ciekawych prac na vortalu :) Hej. Pomysł z podziałem rekomendacji na kategorie nie był trafiony. Rekomendacje będą wymienione więc nie ma takiej potrzeby - nie będzie podziału na 2D oraz 3D (jak za starych czasów) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 a gdyby był podział ale nie taki z zzakąłdkami tylko np 3 wiersze miniaturek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 nie wiem ale ten podzial, ktory jest obecnie jest git git ! jak mozna to nie zmieniac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Chodzi o zawyrzenie progu - tylko najlepsze pracki trafią na rekomy. Dodatkowo powrót do starego podziału mógłby zwiększyc czestotliwosc odsiezania rekom na głownej stronie serwisu - bo jak widzicie - często rekomy wisza po kilka tygodni tylko dlatego ze jest cos nowego w 2d a nie ma nic nowego w 3d. W ten sposob te dobre pracki z 2d umykają gdzies na tyłach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Chodzi o zawyrzenie progu - tylko najlepsze pracki trafią na rekomy. Dodatkowo powrót do starego podziału mógłby zwiększyc czestotliwosc odsiezania rekom na głownej stronie serwisu - bo jak widzicie - często rekomy wisza po kilka tygodni tylko dlatego ze jest cos nowego w 2d a nie ma nic nowego w 3d. W ten sposob te dobre pracki z 2d umykają gdzies na tyłach... to może wstawiając nową prace przykładowo do 2d automatycznie na domyślną zakładke ustawiać 2d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 a blogi sa dostepne dla mas, czy jestem za glupi na obsluge, bo chyba 15min szukalem gdzie sie postuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 blogi są dla moderatorów. tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 blogi są dla moderatorów. tak mi się wydaje. Tez mi sie tak wydaje ;) Choc z checia dowiedzialbym sie kiedy zostana udostepnione dla wszystkich- w koncu mialo byc niedlugo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 czekajcie spokojnie, piszcie sobie na "brudno " na kartce heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Nie wystarczą CUT'y do wyrażania swoich emocji? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 nie bijcie znowu ja :) otóż w zaawansowanym edytorze postów WYSIWIG brakuje mi opcji zarządania załącznikami i to główny powód dla którego wchodzę w zaawansowane opcje no i jeszcze zmiana tytułu by się przydała i zaawansowane opcje praktycznie niebyłby potrzebne o i te pola podaj powód edycji albo usunięcia, na co to? ktoś z tego korzysta(ja kilka razy wpisywałem na początku :P) a jeśli nawet czy ktoś to potem to czyta? chyba całkiem to niepotrzebne imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Tak ja to potem czytam - tak że jak odstawisz szopke a potem usuniesz post to powod mi wszystko wyjasnia. Fikoł nie zaczynaj znowu ciągu głupich pytan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 W ramach popularyzacji naszego kochanego serwisu 3D w kraju, proponuję zaprojektować wlepki max3d i zacząć je rozklejać na wlepkach znanych klubów sportowych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 A co wy na to, żeby oferty pracy nie związane z grafiką były kasowane? np. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=45310 ja jestem za :P pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 serwus :) W ramach popularyzacji naszego kochanego serwisu 3D w kraju, proponuję zaprojektować wlepki max3d i zacząć je rozklejać na wlepkach znanych klubów sportowych :) tak,tak , i potem nagle Adka ścigaliby wszyscy kibole w tym kraju :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Hmm nie wiem czy już ktoś o tym pisał czy mi się to tylko przytrafia, ale notorycznie jestem wylogowywany z forum. Czy jak jestem zalogowany a nie wykonuje żadnych przy tym czynnościto jest od razu out? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 jak się logujesz, to obok można postawić haczyk "remember me" albo jakoś tak, wtedy cię nie będzie wylogowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Ja proponuje wstawic banerek pod reklamowym z najlepszymi frontowymi pracami jakie sa na glownej. Osobiscie nie wchodze za czeto na glowna dlatego nie wiem co jest na topie tejze chwili hej ho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ma racje Oko ja też mam stronę startowa od razu na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 To sobie przestaw :D Powiadomienia na telefon o nowych rekomach nie chcecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Chwilowo zamykam (...) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wątek wraca. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 kolejny raz fikołek zmienia świat na lepszy :D poprzednio jak to zaproponowałem to mój "request" zaginął w lawinie postów wojny o CUT-a więc odświeżam bo nadal mi tego brakuje :) a jak widać nie byłem jedyny w walce o taki ficzers więc skoro lud tego chce :P ... dobra znowu ja :P mam kolejny pomysł ;P czy dałoby radę zrobić żeby cytowanie postów innych userów działało jak na forum3d.kom-net.pl tzn zaznacza się kawałek postu klika cytuj i w ułamek sekundy bez żadnego przeładowania strony cytat jest dodany do szybkiej odpowiedzi na dole szybko, łatwo i super poręcznie Podpisuje się pod tym. Da się to zrobić? tylko mały upgrade drugi przycisk cytujący całego posta bez zaznaczania ale w taki sam sposób jak poprzedni myślę że to byłoby bardziej poręczne niż zwykłe cytowanir i multi-quote ---------------------------------- i po drugie brakuje mi globalnej opcji do wyłącznia emotikonek przy pisaniu posta, mogłaby być taka w panelu użytkownika albo chociaż mały check box w szybkiej odpowiedzi bo przy komentarzach "owsom :-)" nie chce mi się wchodzić do opcji zaawansowanych i to wyłączać albo zapomina mi się :P da rade coś takiego zrobić? istnieje cień szansy? mogę mieć nadzieję :P ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 A mnie za to wkurza to ze nie wszystkie buttonki są pozmieniane np przy punktach rep :D dlatego też zamieszczam tego gifa :D dla punktów neutralnych. mam nadzieje ze jakiś modek go podmieni albo zmobilizuje to was do tego by samemu je pozmieniać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Co z tym? http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=45624 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Powiadomienia na telefon o nowych rekomach nie chcecie ? Tak chcemy ;) . Do tego jeszcze bym prosil o serwer darmowy dla userow na prowadzenie wlasnego maxowego3d portfolio online i samochod nowy dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Cwaniak ma karine 3 i chce nowy samochód...:D heh ale z miejscem na portfolio to dobry pomysł ;) choć równie abstrakcyjny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 dlaczego abstrakcyjny ? ja bylbym sklonny zabulic pewna nie specjalnie wygórowaną kwotę pieniężną za takie miejsce. a na pewno było by płatności dużo łatwiej zorganizować niż na serwisach zagranicznych. pomysł wart dyskusji imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 ale z tego co wiem Adek nie moze narazie brac za takie coś kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi